Повезане вести
Хасану изгорела 2 стана до темеља, а сада мора на операцију: Певач се огласио и открио у каквом је стању
Мондо 29.09.2025
Певач Хасан Дудић открио је да има здравствене проблеме и да мора да иде на операцију. Он је навео да има килу у стомаку, а поред овог захвата, њега чека трансплатација косе у Турској. Погледајте фототографије Хасана Дудића: "Ја… »
Хасан Дудић мора на хитну операцију Драма у дому певача док му је син у ријалитију: Пронашли су ми то у стомаку...
Курир 29.09.2025
Певач Хасан Дудић недавно је завршио на ВМА, а сада је за домаће медије открио са каквим се здравственим проблемима суочио. Он ће, по свему судећи, ускоро морати на операцију јер су доктори установили да има велику килу, због… »
Хасан Дудић мора на хитну операцију Спрема се да напусти Србију!
Ало 29.09.2025
Након операције планира да се посвети себи, па је тако открио да ће пресадити косу у Турској. Певач Хасан Дудић открио је за домаће медије да су му лекари пронашли килу у стомаку због чега мора на хитну операцију. Недавно је… »
"Пронашли су ми то у стомаку": Хасан мора на хитну операцију, певач се огласио за Телеграф
Телеграф 29.09.2025
Хасан Дудић, који је недавно завршио на ВМА, сада је за Телеграф открио са каквим се здравственим проблемом сусрео. Певач је за наш портал открио да су му доктори рекли да има велику килу, те да му је због тога стомак јако… »
Вести дана »
Ланчани судар код Лознице, повређено пет особа. Делови возила расути по путу.
Ало пре 14 минутајош 31 повезана
Србатом: Нема повећане радијације у Србији због оштећења заштитне структуре Чернобила
Радио 021 пре 1 сатјош 36 повезаних
Крај рата у Украјини зависи од руске спремности: званичници Вашингтона и Кијева
Радио 021 пре 6 сатијош 29 повезаних
Скробић на ивици суза после пораза од Црне Горе: "Не знам шта да кажем, жао ми је, али..."
Телеграф пре 3 минутајош 47 повезаних