Povezane vesti
Hasan Dudić mora na hitnu operaciju Drama u domu pevača dok mu je sin u rijalitiju: Pronašli su mi to u stomaku...
Kurir pre 1 dan
Pevač Hasan Dudić nedavno je završio na VMA, a sada je za domaće medije otkrio sa kakvim se zdravstvenim problemima suočio. On će, po svemu sudeći, uskoro morati na operaciju jer su doktori ustanovili da ima veliku kilu, zbog čega mu je stomak naduven. -… »
Hasanu izgorela 2 stana do temelja, a sada mora na operaciju: Pevač se oglasio i otkrio u kakvom je stanju
Mondo pre 1 dan
Pevač Hasan Dudić otkrio je da ima zdravstvene probleme i da mora da ide na operaciju. On je naveo da ima kilu u stomaku, a pored ovog zahvata, njega čeka transplatacija kose u Turskoj. Pogledajte fototografije Hasana Dudića: "Ja se osećam kao dečak, ali… »
Hasan Dudić mora na hitnu operaciju Sprema se da napusti Srbiju!
Alo pre 1 dan
Nakon operacije planira da se posveti sebi, pa je tako otkrio da će presaditi kosu u Turskoj. Pevač Hasan Dudić otkrio je za domaće medije da su mu lekari pronašli kilu u stomaku zbog čega mora na hitnu operaciju. Nedavno je završio u bolnici zbog… »
"Pronašli su mi to u stomaku": Hasan mora na hitnu operaciju, pevač se oglasio za Telegraf
Telegraf pre 1 dan
Hasan Dudić, koji je nedavno završio na VMA, sada je za Telegraf otkrio sa kakvim se zdravstvenim problemom susreo. Pevač je za naš portal otkrio da su mu doktori rekli da ima veliku kilu, te da mu je zbog toga stomak jako naduven i da će biti sve gore… »
Vesti dana »

Užičani odali poštu novosadskim žrtvama nastradalim pre 11 meseci
Ozon press pre 1 satjoš 55 povezanih

Snažan ciklon donosi obilne padavine, sneg i jake vetrove u Srbiji početkom oktobra 2025
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 91 povezana

Šta se zna o incidentima u Minhenu: Pretnja bombom zatvorila Oktoberfest, istražuje se moguća veza sa Antifom
Euronews pre 3 satajoš 47 povezanih

Popust od sedam odsto za domaćinstva koja imaju elektronski račun i plate ga do 20. u mesecu
Politika pre 2 satajoš 40 povezanih

"Svi su prasnuli u smeh": Tramp objavio fotografiju iz Ovalnog kabineta: Ovako je ponižavao demokrate pre pada američke vlade (foto)
Blic pre 8 minutajoš 49 povezanih