Povezane vesti
"Uzeo je 250 evra i upropastio me" Zvezda Granda besna na saradnika: Prepričala svoj dan iz pakla pa mu otkrila i ime
Kurir 29.09.2025
Takmičarka "Zvezda Granda" Minja Stanković izrekla je optužbe na račun popularnog šminkera Stefana Subotića, ističući da je njegov rad nekvalitetan i preplaćen. Njegova sposobnost da se šminkom preobrazi u poznate javne ličnosti često izaziva… »
"Uzeo mi je 250 evra da bi me upropastio" Zvezda Granda besna na saradnika!
Alo 29.09.2025
Umesto očekivanog iskustva doživela je veliko razočaranje. Takmičarka "Zvezda Granda" Minja Stanković izrekla je optužbe na račun popularnog šminkera Stefana Subotića, ističući da je njegov rad nekvalitetan i preplaćen. Njegova sposobnost da se šminkom… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza Srbije krajem decembra 2025: hladno jutro, pretežno sunčano i promenljivo vreme sa prolaznim snežnim padavinama
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 28 povezanih
Studenti još jednom poklopili Vučića: Ovo je objašnjenje zbog čega od juče ne silazi sa TV-a
Nova pre 29 minutajoš 50 povezanih
(FOTO) Uklonjeni šatori ispred Skupštine Srbije, postavljeni štandovi za Božićno selo
Newsmax Balkans pre 29 minutajoš 22 povezane
Napad dronovima na Putinovu rezidenciju i diplomatske reakcije
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 53 povezane
SRCE: Raspustiti ceo REM, odgovornima za zloupotrebu zabraniti zapošljavanje u javnom sektoru
Beta pre 3 satajoš 28 povezanih