Povezane vesti
Doli Parton otkazuje turneju zbog zdravstvenih problema: "Treba mi malo vremena..."
B92 pre 3 dana
Muzička ikona Doli Parton prinuđena je da odloži svoju ovogodišnju turneju u Las Vegasu zbog zdravstvenih problema. Ona je trebala da održi šest koncerata u "The Colosseumu" u "Cezars Palasu" između 4. i 13. decembra, međutim, 79-godišnja pevačica je… »
Muzička zvezda otkazala koncerte u Las Vegasu: "Plaćate ozbiljan novac da biste me videli kako nastupam, a ja želim da budem u…
Blic pre 4 dana
Legendarna kantri pevačica Doli Parton (79) otkazala je dugo najavljivanu rezidenciju u Las Vegasu, otkrivši fanovima da se suočava sa zdravstvenim izazovima i da mora na nekoliko medicinskih zahvata. Vest je podelila putem Instagrama u emotivnoj objavi… »
Vesti dana »

Puštena u rad treća deonica od novog sada do Subotice: Vojvodina brzom prugom povezana sa Beogradom u minutima
Mondo pre 2 satajoš 61 povezana

Redovan putnički saobraćaj na brzoj pruzi Beograd - Subotica počinje 8. oktobra
Novi magazin pre 31 minutajoš 31 povezana

Oko: Trampov "istorijski" sporazum – da li će Bler biti mirotvorac ili sledi nastavak pakla u Gazi
RTS pre 12 minutajoš 23 povezane

Beograđanin koji je plovio ka Gazi čeka na deportaciju iz Izraela
BBC News pre 42 minutajoš 26 povezanih

Ovog puta sneg je stvarno iznenadio putare: Nestajala struja, voda, a šteta će se tek sabirati
N1 Info pre 16 minutajoš 23 povezane