Povezane vesti
Doli Parton otkazuje turneju zbog zdravstvenih problema: "Treba mi malo vremena..."
B92 29.09.2025
Muzička ikona Doli Parton prinuđena je da odloži svoju ovogodišnju turneju u Las Vegasu zbog zdravstvenih problema. Ona je trebala da održi šest koncerata u "The Colosseumu" u "Cezars Palasu" između 4. i 13. decembra, međutim, 79-godišnja pevačica je… »
Muzička zvezda otkazala koncerte u Las Vegasu: "Plaćate ozbiljan novac da biste me videli kako nastupam, a ja želim da budem u…
Blic 29.09.2025
Legendarna kantri pevačica Doli Parton (79) otkazala je dugo najavljivanu rezidenciju u Las Vegasu, otkrivši fanovima da se suočava sa zdravstvenim izazovima i da mora na nekoliko medicinskih zahvata. Vest je podelila putem Instagrama u emotivnoj objavi… »
Vesti dana »
Izrael proširuje opseg napada, gađa sjever Irana, dok energetska postrojenja gore u regionu Zaliva
Slobodna Evropa pre 17 minutajoš 35 povezanih
Transparent na ćirilici usred Amerike posvećen Jokiću: Novinarka nije mogla da sakrije znatiželju – „Šta to znači“!
Hot sport pre 22 minutajoš 20 povezanih
PROMENLJIVO OBLAČNO I SVEŽE: Evo kakvo nas vreme očekuje danas u Srbiji
Glas juga pre 2 satajoš 13 povezanih
Nagli porast cene nafte; Katastrofalna situacija na tržištu - zemlje počele da uvode restrikcije na pumpama
B92 pre 1 satjoš 11 povezanih
Finska, deveti put zaredom, proglašena za najsrećniju zemlju na svetu, Srbija na 30. mestu
RTV pre 1 satjoš 8 povezanih