Povezane vesti

"Ne mogu iz ove kože, Molim vas ne bombardujte me": Oglasila se Sita Ahmić nakon što je njen sin ušao u "Elitu 9" - ništa nije…

"Ne mogu iz ove kože, Molim vas ne bombardujte me": Oglasila se Sita Ahmić nakon što je njen sin ušao u "Elitu 9" - ništa nije…

Blic pre 5 dana
Večeras je u rijaliti "Elita 9" ušao sin Site Ahmić. Ova vest iznenadila je mnoge, a sada se na svom profilu na Instagramu oglasila i Sita Ahmić: "Molim vas da me ne bombardujte, nisam znala da će moj sin ući u Elitu. Moj sin je svakako u kandžama sa… »
"Podržaću svog sina, ali mene Elita neće videti": Sita Ahmić se ne zaustavlja nakon što joj je naslednik ušao u rijaliti…

"Podržaću svog sina, ali mene Elita neće videti": Sita Ahmić se ne zaustavlja nakon što joj je naslednik ušao u rijaliti…

Blic pre 5 dana
Sita Ahmić ne prestaje da se oglašava nakon što je njen sin Nerio ušao u "Elitu 9". Ovako nešto je malo ko očekivao da će se desiti, a nakon prvog oglašavanja Sita se sada ponovo oglasila: "Ja ću svog sina podržavati kroz ceo rijaliti i poginuti za njega… »
"Majka je htela da polomi moju ženu": Sita Ahmić ne zna da joj je sin ušao u Elitu 9: "Patim se, teško živim"

"Majka je htela da polomi moju ženu": Sita Ahmić ne zna da joj je sin ušao u Elitu 9: "Patim se, teško živim"

Blic pre 5 dana
Sin Site Ahmić novi je učesnik Elite 9, a po ulasku u Belu kuću je govorio o porodičnim odnosima. Nerio je rekao da Sita ne zna da je on ušao u rijaliti. - Ušao sam da iznerviram majku. Svašta se dešavalo spolja, razne pretnje. Istinu je Asmin rekao da… »
Šok! Nerio priznao da je u lošim odnosima sa Sitom, Asmin ga upozorio na ženu i ćerku: "Ne brini, niko ne zna gde su" (foto)…

Šok! Nerio priznao da je u lošim odnosima sa Sitom, Asmin ga upozorio na ženu i ćerku: "Ne brini, niko ne zna gde su" (foto)…

Alo pre 5 dana
Nerio je otkrio da je u lošim odnosima sa svojom majkom, Sitom Ahmić. Asmin Durdžić prišao je Neriju Borisu Ružaniju, te su zajedno prošetali i razgovarali. Nerio je otkrio da je u lošim odnosima sa svojom majkom, Sitom Ahmić, da gotovo da nemaju… »
"Ne mogu iz ove kože..." Oglasila se Sita Ahmić nakon ulaska sina u Elitu 9: Anelina sestra ništa nije znala

"Ne mogu iz ove kože..." Oglasila se Sita Ahmić nakon ulaska sina u Elitu 9: Anelina sestra ništa nije znala

Telegraf pre 5 dana
Večeras je u rijaliti "Elita 9" ušao sin Site Ahmić. To je iznenadilo mnoge, budući da niko nije očekivao ništa slično. Povodom ovoga sada se na svom profilu na Instagramu oglasila i Sita Ahmić: - Molim vas da me ne bombardujte, nisam znala da će moj sin… »
"Nisam u dobrim odnosima sa majkom": Sin Site Ahmić odmah u centar, otkrio porodične tajne: Evo šta misli o Asminu

"Nisam u dobrim odnosima sa majkom": Sin Site Ahmić odmah u centar, otkrio porodične tajne: Evo šta misli o Asminu

Blic pre 4 dana
Sin Site Ahmić, sestrić, Aneli Ahmić, Nerio Boris Ružanji ušao je u rijaliti "Zadruga 9 Elita". Nerio je rekao kako sa majkom Sitom nije u dobrim odnosima, te da ona ne zna da on ulazi u "Elitu". - Nismo baš u dobrim odnosima. Luku sam upoznao dole kad… »
Sin Site Ahmić je novi učesnik Elite 9: Nerio ušao u studio i najavio haos

Sin Site Ahmić je novi učesnik Elite 9: Nerio ušao u studio i najavio haos

Blic pre 4 dana
Sin Site Ahmić, Nerio Boris Ružanji je novi učesnik Elite 9. Večeras je odlukom produkcije u " Eliti 9" vanredno ubacivanje, a u studio je ušetao Nerio i govorio o sebi. - Ja sam sin Site Ahmić, Nerio. Dolazim iz Dubrovnika. Imam 21 godinu. Mama nije… »

Vesti dana »