Povezane vesti
Dodik: Predlog SNSD za predsednika Republike Srpske biće Siniša Karan
Euronews 30.09.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik potvrdio je danas da će predlog SNSD-a za predsednika Srpske na prevremenim izborima biti Siniša Karan. "Mi ćemo predložiti to koalicionim partnerima i naš predlog biće ministar za naučnotehnološki razvoj i… »
Preokret u Banjaluci: SNSD ide na izbore, SDS otkrio kandidata, PDP ostaje dosledan
Euronews 30.09.2025
Od najave bojkota prevremenih izbora, do potpunog zaokreta i nove odluke, SNSD imaće svog kandidata na prevremenim izborima za predsednika Republike Srpske. I dok ne saopšti zvanično ime kandidata, SDS je taj korak već napravio. Izbor je pao na Branka… »
Dodik iz Rusije objavio ko će biti kandidat SNSD za predsednika RS
Nova 30.09.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik potvrdio je za RTRS iz Sočija da će predlog SNSD-a za predsednika Srpske na prevremenim izborima biti Siniša Karan. „Mi ćemo predložiti to koalicionim partnerima i naš predlog biće ministar za naučnotehnološki… »
Dodikova stranka objavila kandidata za predsednika Republike Srpske
Sputnik 30.09.2025
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik najavio je iz Sočija da će predlog SNSD-a za predsednika Srpske na prevremenim izborima biti Siniša Karan. „Mi ćemo predložiti to koalicionim partnerima i naš predlog biće ministar za naučno-tehnološki razvoj… »
Dodik: Predlog SNSD za predsednika Srpske biće Siniša Karan
RTS 30.09.2025
Milorad Dodik potvrdio je da će predlog SNSD-a za predsednika Srpske na prevremenim izborima biti Siniša Karan. "Mi ćemo predložiti to koalicionim partnerima i naš predlog biće ministar za naučnotehnološki razvoj i visoko obrazovanje Republike Srpske… »
Dodik otkrio kandidata SNSD na prevremenim izborima: "Za predsedika Srpske predložićemo Sinišu Karana"
Kurir 30.09.2025
Predsednik SNSD Milorad Dodik potvrdio je za RTRS iz Sočija da će predlog SNSD-a za predsednika Srpske na prevremenim izborima biti Siniša Karan. - Mi ćemo predložiti to koalicionim partnerima i naš predlog biće ministar za naučnotehnološki razvoj i… »
Dodik objavio ko će biti kandidat SNSD za predsednika Republike Srpske: Oglasio se iz Sočija, evo o kome je reč
Mondo 30.09.2025
Bivši predsednik Republike Srpske Milorad Dodik potvrdio je za RTRS iz Sočija da će predlog SNSD-a za predsednika Srpske na prevremenim izborima biti Siniša Karan. "Mi ćemo predložiti to koalicionim partnerima i naš predlog biće ministar za… »
Dodikov kandidat na predsedničkim izborima Siniša Karan
Danas 30.09.2025
Donedavni predsednik Republike Srpske Milorad Dodik potvrdio je za RTRS iz Sočija da će predlog SNSD-a za predsednika Srpske na prevremenim izborima biti Siniša Karan. „Mi ćemo predložiti to koalicionim partnerima i naš prijedlog biće ministar za… »
Istekao rok za prijavu za prevremene predsedničke izbore u Srpskoj: Prijavilo se pet stranaka i dva nezavisna kandidata
Blic 30.09.2025
Prijavu za učešće na prevremenim predsedničkim izborima u Republici Srpskoj 23. novembra podnelo je pet političkih stranaka i dva nezavisna kandidata, saopštila je Centralna izborna komisija Bih nakon što je juče istekao rok za prijavu. Političke stranke… »
Istekao rok za prijavu za prevremene predsedničke izbore u Srpskoj: Prijavilo se pet stranaka i dva nezavisna kandidata
Blic 30.09.2025
Prijavu za učešće na prevremenim predsedničkim izborima u Republici Srpskoj 23. novembra podnelo je pet političkih stranaka i dva nezavisna kandidata, saopštila je Centralna izborna komisija Bih nakon što je juče istekao rok za prijavu. Političke stranke… »
Komšić: Jedini rival Dodiku je Stanivuković, a on je na povocu kod Vučića
Danas 30.09.2025
Predsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić gostovao je u „Jutru za sve“ BHRT-a, komentarišući aktuelnu političku situaciju u Bosni i Hercegovini, ali i geopolitička dešavanja. Po njegovom mišljenju, jučerašnja odluka SNSD-a da izađe… »
Dodik pričao da "izbora neće biti", SAD šalje kandidata: Šta se krije iza odluke SNSD: Draško "povukao najmudriji potez"
Blic 30.09.2025
Na prevremenim predsedničkim izborima 23. novembra Republika Srpska biraće, po svemu sudeći, između kandidata vladajućeg SNSD-a na čijem je čelu Milorad Dodik i Branka Blanuše kojeg je predložio SDS, najjača opoziciona stranka. Analitičari smatraju da je… »
Dodik pričao da "izbora neće biti", SAD šalje kandidata: Šta se krije iza odluke SNSD: Draško "povukao najmudriji potez"
Blic 30.09.2025
Na prevremenim predsedničkim izborima 23. novembra Republika Srpska biraće, po svemu sudeći, između kandidata vladajućeg SNSD-a na čijem je čelu Milorad Dodik i Branka Blanuše kojeg je predložio SDS, najjača opoziciona stranka. Analitičari smatraju da je… »
Vesti dana »
Đaci niškog „Sremca“ sutra bojkotuju nastavu u znak podrške Dijani Hrki
Južne vesti pre 1 satjoš 25 povezanih
Srušio se turski vojni avion u sastavu NATO-a: Poginulo svih 20 članova posade
NIN pre 2 satajoš 34 povezane
Figaro: Projekat luksuznih nekretnina zeta Donalda Trampa izazvao proteste u Beogradu
Beta pre 1 satjoš 39 povezanih
Kenan Kamenjaš odigrao utakmicu karijere: „Sjajna pobeda za nas, protiv možda i najbolje ekipe u Evroligi!“
Hot sport pre 7 minutajoš 38 povezanih
"Vreme nam ističe": Vučić o situaciji sa NIS-om: Rusi razgovaraju sa trećom stranom
Blic pre 12 minutajoš 41 povezana