Повезане вести
Додик: Предлог СНСД за председника Републике Српске биће Синиша Каран
Еуроневс пре 20 дана
Председник Републике Српске Милорад Додик потврдио је данас да ће предлог СНСД-а за председника Српске на превременим изборима бити Синиша Каран. "Ми ћемо предложити то коалиционим партнерима и наш предлог биће министар за… »
Преокрет у Бањалуци: СНСД иде на изборе, СДС открио кандидата, ПДП остаје доследан
Еуроневс пре 20 дана
Од најаве бојкота превремених избора, до потпуног заокрета и нове одлуке, СНСД имаће свог кандидата на превременим изборима за председника Републике Српске. И док не саопшти званично име кандидата, СДС је тај корак већ направио… »
Додик из Русије објавио ко ће бити кандидат СНСД за председника РС
Нова пре 20 дана
Председник Републике Српске Милорад Додик потврдио је за РТРС из Сочија да ће предлог СНСД-а за председника Српске на превременим изборима бити Синиша Каран. „Ми ћемо предложити то коалиционим партнерима и наш предлог биће… »
Додикова странка објавила кандидата за председника Републике Српске
Спутник пре 20 дана
Председник Републике Српске Милорад Додик најавио је из Сочија да ц́е предлог СНСД-а за председника Српске на превременим изборима бити Синиша Каран. „Ми ц́емо предложити то коалиционим партнерима и наш предлог биц́е министар за… »
Додик: Предлог СНСД за председника Српске биће Синиша Каран
РТС пре 20 дана
Милорад Додик потврдио је да ће предлог СНСД-а за председника Српске на превременим изборима бити Синиша Каран. "Ми ћемо предложити то коалиционим партнерима и наш предлог биће министар за научнотехнолошки развој и високо… »
Додик открио кандидата СНСД на превременим изборима: "За председика Српске предложићемо Синишу Карана"
Курир пре 20 дана
Председник СНСД Милорад Додик потврдио је за РТРС из Сочија да ће предлог СНСД-а за председника Српске на превременим изборима бити Синиша Каран. - Ми ћемо предложити то коалиционим партнерима и наш предлог биће министар за… »
Додик објавио ко ће бити кандидат СНСД за председника Републике Српске: Огласио се из Сочија, ево о коме је реч
Мондо пре 20 дана
Бивши председник Републике Српске Милорад Додик потврдио је за РТРС из Сочија да ће предлог СНСД-а за председника Српске на превременим изборима бити Синиша Каран. "Ми ћемо предложити то коалиционим партнерима и наш предлог биће… »
Додиков кандидат на председничким изборима Синиша Каран
Данас пре 20 дана
Донедавни председник Републике Српске Милорад Додик потврдио је за РТРС из Сочија да ће предлог СНСД-а за председника Српске на превременим изборима бити Синиша Каран. „Ми ћемо предложити то коалиционим партнерима и наш приједлог… »
Истекао рок за пријаву за превремене председничке изборе у Српској: Пријавило се пет странака и два независна кандидата
Блиц пре 20 дана
Пријаву за учешће на превременим председничким изборима у Републици Српској 23. новембра поднело је пет политичких странака и два независна кандидата, саопштила је Централна изборна комисија Бих након што је јуче истекао рок за… »
Истекао рок за пријаву за превремене председничке изборе у Српској: Пријавило се пет странака и два независна кандидата
Блиц пре 20 дана
Пријаву за учешће на превременим председничким изборима у Републици Српској 23. новембра поднело је пет политичких странака и два независна кандидата, саопштила је Централна изборна комисија Бих након што је јуче истекао рок за… »
Комшић: Једини ривал Додику је Станивуковић, а он је на повоцу код Вучића
Данас пре 21 дана
Председавајући Председништва Босне и Херцеговине Жељко Комшић гостовао је у „Јутру за све“ БХРТ-а, коментаришући актуелну политичку ситуацију у Босни и Херцеговини, али и геополитичка дешавања. По његовом мишљењу, јучерашња… »
Додик причао да "избора неће бити", САД шаље кандидата: Шта се крије иза одлуке СНСД: Драшко "повукао најмудрији потез"
Блиц пре 21 дана
На превременим председничким изборима 23. новембра Република Српска бираће, по свему судећи, између кандидата владајућег СНСД-а на чијем је челу Милорад Додик и Бранка Блануше којег је предложио СДС, најјача опозициона странка… »
Додик причао да "избора неће бити", САД шаље кандидата: Шта се крије иза одлуке СНСД: Драшко "повукао најмудрији потез"
Блиц пре 21 дана
На превременим председничким изборима 23. новембра Република Српска бираће, по свему судећи, између кандидата владајућег СНСД-а на чијем је челу Милорад Додик и Бранка Блануше којег је предложио СДС, најјача опозициона странка… »
Вести дана »

"Велики школски час": Данас се одаје помен страдалима у масакру у Крагујевцу 1941. године
Еуроневс пре 28 минутајош 19 повезаних

Шта тачно пише у уредби коју је јуче усвојио Савет ЕУ о укидању увоза руског гаса? Ево шта то конкретно значи за Србију
Блиц пре 53 минутајош 18 повезаних