Povezane vesti
U fokusu Festivala zdravlja borba protiv bolesti zavisnosti: U Srbiji od duvana umre 15.000 ljudi godišnje
Euronews pre 3 dana
U Beogradu se danas Festival zdravlja, a fokus je na borbi protiv bolesti zavisnosti. Specijalista socijalne medicine sa Instituta za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut" Ivana Grubor rekla je na panelo o borbi protiv bolesti zavisnosti, na… »
Festival zdravlja u Beogradu: Elektronske cigarete popularne među mladima, stručnjaci upozoravaju na rizike
Telegraf pre 3 dana
U Beogradu se danas Festival zdravlja, a fokus je na borbi protiv bolesti zavisnosti. Specijalista socijalne medicine sa Instituta za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut" Ivana Grubor rekla je na panelo o borbi protiv bolesti zavisnosti, na… »
Tihi ubica godišnje odnese 47.000 života Svaki drugi stanovnik Srbije u riziku od infarkta ili šloga
Dnevnik pre 3 dana
Svake godine od kardiovaskularnih bolesti u Srbiji umre oko 47.000 ljudi, odnosno 132 osobe dnevno, što pokazuje koliko je važno ne oslanjati se samo na to kako se osećamo spolja, već je potrebno redovno proveravati svoje zdravlje. Mnogi misle da su… »
Predrag pobedio leukemiju i infarkt: "Uradite ovo jednom u 6 meseci, u idućem satu napustiće nas šestoro ljudi"
Mondo pre 3 dana
U okviru kampanje koju vode Udruženje "Moja druga šansa" i Forum pacijenata Srbije, uz podršku RTS-a i resornog ministarstva u Jutarnjem programu emitovao se serijal "Naizgled zdrav". Predrag Slijepčević je pobedio i leukemiju, ali i infarkt i to ne samo… »
Godišnje od bolesti srca u Srbiji umre 47 hiljada ljudi – 132 dnevno
Radio sto plus pre 3 dana
Najznačajniji faktori rizika za nastanak kardiovaskularnih bolesti su povišen krvni pritisak kojem se pripisuje 13 odsto smrtnih slučajeva u svetu, zatim pušenje duvana, povišen nivo šećera u krvi, fizička neaktivnost i prekomerna telesna masa i… »
SRCE NA UDARU! Svakog dana 132 osobe u Srbiji izgube život
Ozon pre 3 dana
Godišnje od kardiovaskularnih bolesti u Srbiji umre 47.000 ljudi, što znači 132 osobe dnevno. Povodom Svetskog dana srca, udruženja „Moja druga šansa“ i Forum pacijenata Srbije podsećaju da su kardiovaskularne bolesti i dalje vodeći uzrok smrtnosti – i u… »
Godišnje od bolesti srca u Srbiji umre 47 hiljada ljudi - 132 dnevno
Pressek pre 3 dana
Godišnje od kardiovaskularnih bolesti u Srbiji umre 47.000 ljudi - 132 osobe dnevno, saopšteno je na konferenciji udruženja „Moja druga šansa” i Foruma pacijenata Srbije povodom Svetskog dana srca. - Najznačajniji faktori rizika za nastanak… »
Vesti dana »

Puštena u rad treća deonica od novog sada do Subotice: Vojvodina brzom prugom povezana sa Beogradom u minutima
Mondo pre 1 satjoš 61 povezana

Vučić: Tražimo rešenje da katakombe ispod stare železničke stanice u Beogradu predstavimo građanima
Beta pre 3 satajoš 28 povezanih

Bez zadržavanja na auto-putevima i na graničnim prelazima
Moj Novi Sad pre 30 minutajoš 157 povezanih

Izrael sprema deportaciju stotina propalestinskih aktivista iz flotile ka Gazi
BBC News pre 4 satijoš 23 povezane

Novak: ''Mučio sam se... Ko zna šta bi bilo da se igrao još jedan taj-brejk''
Sportske.net pre 1 satjoš 33 povezane