Povezane vesti

Sin site Ahmić zaprepastio novim detaljima: Smršao sam deset kilograma od stresa, neka se kloni moje porodice! Ovo je…

Sin site Ahmić zaprepastio novim detaljima: Smršao sam deset kilograma od stresa, neka se kloni moje porodice! Ovo je…

Kurir pre 3 dana
Nerio Ružanji, sin Sita Ahmić sinoć je ušao u Elitu. U razgovoru sa bivšim tečom, Asminom Durdžićem, otkrio je nove detalje iz svoje porodice. - Koja je najgroznija psovka koju ti je izrekla Sita? - upitao je Asmin. - Da smo narkomani verenica i ja, da… »
Majku ne želi da vidi Sin Site Ahmić zaprepastio novim detaljima: "Neka se kloni moje porodice"

Majku ne želi da vidi Sin Site Ahmić zaprepastio novim detaljima: "Neka se kloni moje porodice"

Alo pre 3 dana
Ističe da je prošao kroz teške trenutke, ali da od nje nikada nije tražio pomoć. Nerio Ružanji, sin Site Ahmić sinoć je ušao u Elitu. U razgovoru sa bivšim tečom, Asminom Durdžićem, otkrio je nove detalje iz svoje porodice. - Koja je najgroznija psovka… »
"Pozajmljivao sam od svih redom za život" Nerio ne prestaje da blati majku, sad ispričao na šta ga je terala

"Pozajmljivao sam od svih redom za život" Nerio ne prestaje da blati majku, sad ispričao na šta ga je terala

Kurir pre 3 dana
Nerio Ružanji, koiji je ušao u Elitu 9 a da nije rekao majci, otkrio je nove detalje iz svoje porodice i odnosa sa svojom majkom Sitom Ahmić. Je l' ti Sita uzimala pare? - upitao je Dača. - Uvek je ona meni uzimala pare i koristila za sebe - kazao je… »
"Uzela je pare za decu i ugradila silikone" Sin Site Ahmić izneo skandalozne tvrdnje: Moja majka je zla žena - Asmin se odmah…

"Uzela je pare za decu i ugradila silikone" Sin Site Ahmić izneo skandalozne tvrdnje: Moja majka je zla žena - Asmin se odmah…

Kurir pre 3 dana
Sin Site Ahmić ušao je u "Elitu 9" i nastavio da iznosi šokantne tvrdnje o odnosu sa majkom. Naime, voditelj Milan Milošević je razgovarao sa Nerijom Ružanji o odnosu sa svojom majkom Sitom Ahmić. - Mene to ne zanima, imam pametnijeg posla, moram da… »
U programu uživo otkriveno kako je poginuo sitin muž, sin majku uništio: "Od dece je uzimala da ugradi silikone"

U programu uživo otkriveno kako je poginuo sitin muž, sin majku uništio: "Od dece je uzimala da ugradi silikone"

Alo pre 3 dana
Sin Site Ahmić sinoć je ušao u Elitu 9. Sin Site Ahmić sinoć je ušao u "Elitu 9" i nastavio da iznosi šokantne tvrdnje o odnosu sa majkom. Naime, voditelj Milan Milošević je razgovarao sa Nerijom Ružanji o odnosu sa svojom majkom, Sitom Ahmić. Alo… »
"Uzela je pare za decu i ugradila silikone": Sin Site Ahmić izneo skandalozne tvrdnje, Asmin se umešao: "Spetljala se sa…

"Uzela je pare za decu i ugradila silikone": Sin Site Ahmić izneo skandalozne tvrdnje, Asmin se umešao: "Spetljala se sa…

Blic pre 3 dana
Sin Site Ahmić juče je ušao u "Zadrugu9 Elitu" i nastavio da iznosi šokantne tvrdnje o odnosu sa majkom. Naime, voditelj Milan Milošević je razgovarao sa Nerijom Ružanji o odnosu sa svojom majkom, Sitom Ahmić. - Asmin je mnogo stvari izneo o odnosu tebe… »
Šok! Otkriveno kako je poginuo Sitin muž, sin je unakazio u Eliti: “Od novca za decu ugradila silikone”

Šok! Otkriveno kako je poginuo Sitin muž, sin je unakazio u Eliti: “Od novca za decu ugradila silikone”

Telegraf pre 3 dana
Sin Site Ahmić sinoć je ušao u "Elitu 9" i nastavio da iznosi šokantne tvrdnje o odnosu sa majkom. Naime, voditelj Milan Milošević je razgovarao sa Nerijom Ružanji o odnosu sa svojom majkom, Sitom Ahmić. - Asmin je mnogo stvari izneo o odnosu tebe i… »

Vesti dana »