Повезане вести

Син сите Ахмић запрепастио новим детаљима: Смршао сам десет килограма од стреса, нека се клони моје породице! Ово је…

Син сите Ахмић запрепастио новим детаљима: Смршао сам десет килограма од стреса, нека се клони моје породице! Ово је…

Курир пре 24 дана
Нерио Ружањи, син Сита Ахмић синоћ је ушао у Елиту. У разговору са бившим течом, Асмином Дурџићем, открио је нове детаље из своје породице. - Која је најгрознија псовка коју ти је изрекла Сита? - упитао је Асмин. - Да смо… »
Мајку не жели да види Син Сите Ахмић запрепастио новим детаљима: "Нека се клони моје породице"

Мајку не жели да види Син Сите Ахмић запрепастио новим детаљима: "Нека се клони моје породице"

Ало пре 24 дана
Истиче да је прошао кроз тешке тренутке, али да од ње никада није тражио помоћ. Нерио Ружањи, син Сите Ахмић синоћ је ушао у Елиту. У разговору са бившим течом, Асмином Дурџићем, открио је нове детаље из своје породице. -… »
"Позајмљивао сам од свих редом за живот" Нерио не престаје да блати мајку, сад испричао на шта га је терала

"Позајмљивао сам од свих редом за живот" Нерио не престаје да блати мајку, сад испричао на шта га је терала

Курир пре 24 дана
Нерио Ружањи, коији је ушао у Елиту 9 а да није рекао мајци, открио је нове детаље из своје породице и односа са својом мајком Ситом Ахмић. Је л' ти Сита узимала паре? - упитао је Дача. - Увек је она мени узимала паре и… »
"Узела је паре за децу и уградила силиконе" Син Сите Ахмић изнео скандалозне тврдње: Моја мајка је зла жена - Асмин се одмах…

"Узела је паре за децу и уградила силиконе" Син Сите Ахмић изнео скандалозне тврдње: Моја мајка је зла жена - Асмин се одмах…

Курир пре 24 дана
Син Сите Ахмић ушао је у "Елиту 9" и наставио да износи шокантне тврдње о односу са мајком. Наиме, водитељ Милан Милошевић је разговарао са Неријом Ружањи о односу са својом мајком Ситом Ахмић. - Мене то не занима, имам… »
У програму уживо откривено како је погинуо ситин муж, син мајку уништио: "Од деце је узимала да угради силиконе"

У програму уживо откривено како је погинуо ситин муж, син мајку уништио: "Од деце је узимала да угради силиконе"

Ало пре 24 дана
Син Сите Ахмић синоћ је ушао у Елиту 9. Син Сите Ахмић синоћ је ушао у "Елиту 9" и наставио да износи шокантне тврдње о односу са мајком. Наиме, водитељ Милан Милошевић је разговарао са Неријом Ружањи о односу са својом… »
"Узела је паре за децу и уградила силиконе": Син Сите Ахмић изнео скандалозне тврдње, Асмин се умешао: "Спетљала се са…

"Узела је паре за децу и уградила силиконе": Син Сите Ахмић изнео скандалозне тврдње, Асмин се умешао: "Спетљала се са…

Блиц пре 24 дана
Син Сите Ахмић јуче је ушао у "Задругу9 Елиту" и наставио да износи шокантне тврдње о односу са мајком. Наиме, водитељ Милан Милошевић је разговарао са Неријом Ружањи о односу са својом мајком, Ситом Ахмић. - Асмин је много… »
Шок! Откривено како је погинуо Ситин муж, син је унаказио у Елити: “Од новца за децу уградила силиконе”

Шок! Откривено како је погинуо Ситин муж, син је унаказио у Елити: “Од новца за децу уградила силиконе”

Телеграф пре 24 дана
Син Сите Ахмић синоћ је ушао у "Елиту 9" и наставио да износи шокантне тврдње о односу са мајком. Наиме, водитељ Милан Милошевић је разговарао са Неријом Ружањи о односу са својом мајком, Ситом Ахмић. - Асмин је много ствари… »

Вести дана »