Povezane vesti
Sin site Ahmić zaprepastio novim detaljima: Smršao sam deset kilograma od stresa, neka se kloni moje porodice! Ovo je…
Kurir pre 3 dana
Nerio Ružanji, sin Sita Ahmić sinoć je ušao u Elitu. U razgovoru sa bivšim tečom, Asminom Durdžićem, otkrio je nove detalje iz svoje porodice. - Koja je najgroznija psovka koju ti je izrekla Sita? - upitao je Asmin. - Da smo narkomani verenica i ja, da… »
Majku ne želi da vidi Sin Site Ahmić zaprepastio novim detaljima: "Neka se kloni moje porodice"
Alo pre 3 dana
Ističe da je prošao kroz teške trenutke, ali da od nje nikada nije tražio pomoć. Nerio Ružanji, sin Site Ahmić sinoć je ušao u Elitu. U razgovoru sa bivšim tečom, Asminom Durdžićem, otkrio je nove detalje iz svoje porodice. - Koja je najgroznija psovka… »
"Pozajmljivao sam od svih redom za život" Nerio ne prestaje da blati majku, sad ispričao na šta ga je terala
Kurir pre 3 dana
Nerio Ružanji, koiji je ušao u Elitu 9 a da nije rekao majci, otkrio je nove detalje iz svoje porodice i odnosa sa svojom majkom Sitom Ahmić. Je l' ti Sita uzimala pare? - upitao je Dača. - Uvek je ona meni uzimala pare i koristila za sebe - kazao je… »
"Uzela je pare za decu i ugradila silikone" Sin Site Ahmić izneo skandalozne tvrdnje: Moja majka je zla žena - Asmin se odmah…
Kurir pre 3 dana
Sin Site Ahmić ušao je u "Elitu 9" i nastavio da iznosi šokantne tvrdnje o odnosu sa majkom. Naime, voditelj Milan Milošević je razgovarao sa Nerijom Ružanji o odnosu sa svojom majkom Sitom Ahmić. - Mene to ne zanima, imam pametnijeg posla, moram da… »
U programu uživo otkriveno kako je poginuo sitin muž, sin majku uništio: "Od dece je uzimala da ugradi silikone"
Alo pre 3 dana
Sin Site Ahmić sinoć je ušao u Elitu 9. Sin Site Ahmić sinoć je ušao u "Elitu 9" i nastavio da iznosi šokantne tvrdnje o odnosu sa majkom. Naime, voditelj Milan Milošević je razgovarao sa Nerijom Ružanji o odnosu sa svojom majkom, Sitom Ahmić. Alo… »
"Uzela je pare za decu i ugradila silikone": Sin Site Ahmić izneo skandalozne tvrdnje, Asmin se umešao: "Spetljala se sa…
Blic pre 3 dana
Sin Site Ahmić juče je ušao u "Zadrugu9 Elitu" i nastavio da iznosi šokantne tvrdnje o odnosu sa majkom. Naime, voditelj Milan Milošević je razgovarao sa Nerijom Ružanji o odnosu sa svojom majkom, Sitom Ahmić. - Asmin je mnogo stvari izneo o odnosu tebe… »
Šok! Otkriveno kako je poginuo Sitin muž, sin je unakazio u Eliti: “Od novca za decu ugradila silikone”
Telegraf pre 3 dana
Sin Site Ahmić sinoć je ušao u "Elitu 9" i nastavio da iznosi šokantne tvrdnje o odnosu sa majkom. Naime, voditelj Milan Milošević je razgovarao sa Nerijom Ružanji o odnosu sa svojom majkom, Sitom Ahmić. - Asmin je mnogo stvari izneo o odnosu tebe i… »
Vesti dana »

Tramp šokirao Srbiju diplomatskim potezom: Svi smo mislili da je ovo već gotova stvar!
Blic pre 4 satijoš 4 povezane

Hamas prihvatio Trampov mirovni plan za Gazu, oslobodiće izraelske taoce
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

Ministar odbrane SAD naredio još jedan napad na plovilo blizu Venecuele
Danas pre 6 satijoš 2 povezane