Povezane vesti

Ovo je tačan iznos nacionalne penzije Zorice Brunclik! Čekala je 8 godina, svaki mesec dobija ovaj novac

Ovo je tačan iznos nacionalne penzije Zorice Brunclik! Čekala je 8 godina, svaki mesec dobija ovaj novac

Telegraf pre 2 dana
Nacionalna penzija pevačici Zorici Brunclikizmakla je 2013. godine, ali joj je dodeljena pre četiri godine za veliki doprinos narodnoj muzici. Pevačica je uspela da stekne pravo na nacionalnu penziju, ali ovaj iznos za nju ima više simboličnu nego… »
Otkriveno koliku penziju prima Zorica Brunclik: “Vrlo sam privilegovana”

Otkriveno koliku penziju prima Zorica Brunclik: “Vrlo sam privilegovana”

Vesti online pre 2 dana
Zorica Brunclik je uspela da stekne nacionalnu penziju pre četiri godine, a kako je isticala ovaj iznos za nju ima više simboličnu vrednost. Inače, nacionalna penzija dodeljuje se u visini jedne prosečne zarade bez poreza i doprinosa, što je u proseku… »
Evo kolika je penzija zorice Brunclik: Ovo je tačna cifra: "Privilegovana sam"

Evo kolika je penzija zorice Brunclik: Ovo je tačna cifra: "Privilegovana sam"

Blic pre 2 dana
Zorici Brunclik je nacionalna penzija dodeljena pre četiri godine, a pevačica je na estradi više od pet decenija. Zorica Brunclik je uspela da stekne nacionalnu penziju pre četiri godine, a kako je isticala ovaj iznos za nju ima više simboličnu vrednost… »
Evo kolika je penzija zorice Brunclik Ovu cifru niko nije očekivao!

Evo kolika je penzija zorice Brunclik Ovu cifru niko nije očekivao!

Alo pre 2 dana
Suma koja je sve iznenadila. Nacionalna penzija pevačici Zorici Brunclik izmakla je 2013. godine, ali joj je dodeljena 2021. Pevačica je uspela da stekne pravo na nacionalnu penziju, ali ovaj iznos za nju ima više simboličnu nego stvarnu vrednost. Za nju… »

Vesti dana »