Povezane vesti
Odvukla ga je dok sam se porađala, tražila je DNK... Nerijeva Hana besna kao ris, urnisala Situ kao nikada do sada (foto)
Kurir pre 2 dana
Nerio Ružanji, mladi dvadesetjednogodišnji otac ćerke Arije, sin Site Ahmić, sinoć je postao ravnopravni učesnik "Elite 9", sa ciljem da zaradi novac za svoju porodicu, tačnije verenicu i ćerku, kako kaže, a tom prilikom on je ispričao kroz kakvu agoniju… »
"Pod manipulacijom laže!" Objavila dokaze i prepisku - novo oglašavanje Site nakon što joj je sin ušao u Elitu
Telegraf pre 2 dana
Sinoć je u rijaliti "Elita 9" ušao sin Site Ahmić, Nerio Ružanji, koji je postao regularni takmičar. To je iznenadilo mnoge, budući da su očekivali da će se u Belu kuću useliti Sita ili Aneli Ahmić. Sita Ahmić potom je istakla da nije znala da će njen… »
Sin Site Ahmić je kršten tvrde sa pinka! Klupko intriga i tajni se sve više odmotava: Isplivali do sada nepoznati detalji o…
Kurir pre 1 dan
Sin Site Ahmić, sestre Aneli Ahmić, Nerio Ružanji sinoć se uselio u Belu kuću i napravio je totalnu pometnju svojim ulaskom, a jedna medijska ekipa došla je u posed njegovih fotografija sa krštenja! Nerio Ružanji, mladi dvadesetjednogodišnji otac ćerke… »
"Pozamljivao sam pare za život, previše sam dužan" Sin Site Ahmić ne prestaje da frapira celu naciju priznanjima: "Branila mi…
Alo pre 1 dan
U razgovoru sa cimerima otkrio je da mu je majka redovno uzimala novac. Nerio Boris Ružanji, sin Site Ahmić, nastavio je da otkriva šokantne detalje o svom odnosu sa majkom nakon što je sinoć ušao u Elite 9. U razgovoru sa cimerima otkrio je da mu je… »
"Uzimala mi je novac i branila da se školujem": Sin Site Ahmić izneo stravične detalje o majci u Eliti 9
Mondo pre 1 dan
Takmičar Elite 9 Nerio Boris Ružanji, sin Site Ahmić, nastavlja je da šokira javnost svojim ispovestima o odnosu sa majkom. Nakon što je ušao u rijaliti, otvoreno je govorio o problemima koje je imao u porodici. U razgovoru sa cimerima, Nerio je ispričao… »
Sin Site Ahmić je kršten! Procurile fotke iz porodičnog albuma, ovo je njegovo kršteno ime!
Alo pre 1 dan
Šok preokret. Sin Site Ahmić i sestre Aneli Ahmić, Nerio Boris Ružani, sinoć se uselio u Belu kuću i izazvao totalnu pometnju svojim ulaskom, a ekipa portala Pink.rs došla je u posed njegovih fotografija sa krštenja. Nerio Ružani, dvadesetjednogodišnji… »
"U dubrovniku nema gore porodice od njene" Sita Ahmić se oglasila, odmah udarila na snajku!
Alo pre 1 dan
Kako je najavila, obajsniće zašto ne podržava ženu sa kojom njen sin ima dete. Nakon što se sin Site Ahmić, Nerio, uselio na imanje u Šimanovcima, oglasila se i njegova majka. U svom kratkom video obraćanju, jasno je stavila do znanja da ne planira da… »
Nerio nastavlja da otkrio šokantne detalje o majci siti! "Nisam imao paru za kiriju jer je njoj bilo preče da kupi Guči odelo"…
Alo pre 2 dana
Nerio priznao tužne detalje svog života. U Beloj kući trenutno se odvija još jedno uzbudljivo izdanje popularne "Igre istine", koja uvek izazove buru emocija i otkrije skrivene misli učesnika. Takmičari su se okupili kako bi, pred svima, odgovarali na… »
Oglasila se verenica sina Site Ahmić: Iznela šok detalje o navodnom nasilju koje je trpela "Mi se nje plašimo"
Telegraf pre 1 dan
Sin Site Ahmić, Nerio Boris Ružanji, sinoć je ušao u rijaliti program "Zadruga 9 Elita". Nerio je otkrio da nije u dobrom odnosu sa majkom, koja nikada nije podržala njegov ljubavni odnos sa verenicom Hanom sa kojom ima ćerku. Sada se oglasila Neriova… »
Oglasila se Neriova verenica: Tvrdi da je pretrpela nasilje od Site Ahmić, iznela šokantne detalje: "Mi se nje plašimo"
Blic pre 2 dana
Sin Site Ahmić, Nerio Boris Ružanji, sinoć je ušao u rijaliti program "Zadruga 9 Elita". Nerio je otkrio da nije u dobrom odnosu sa majkom, koja nikada nije podržala njegov ljubavni odnos sa verenicom Hanom sa kojom ima ćerku. Sada se oglasila Neriova… »
"Ako želite da vidite ko su narkomani dođite u dubrovnik" Neirova žena unrnisala porodicu Ahmić: Postoje snimci na kojima rade…
Kurir pre 2 dana
Nerio Ružanji se prethodne noći uselio u Elitu 9. Ono što je sve ostavilo bez šoka bilo je kada se Nerio predstavio u studiju kod voditeljke Dušice Jakovljević i tom prilikom otkrio da je on prvi i jedini sin Site Ahmić. Nerio je nakon toga u emsiji… »
"Htela je da nas ubije, ima uslovnu kaznu" Sitina snajka otkrila stravične detalje iz porodičnog doma: "Taj teror traje…
Alo pre 2 dana
Tvrdi da je prošla kroz pakao zbog Ahmićeve. Nerio Ružanji se prethodne noći uselio u Elitu 9. Ono što je sve ostavilo bez šoka bilo je kada se Nerio predstavio u studiju kod voditeljke Dušice Jakovljević i tom prilikom otkrio da je on prvi i jedini sin… »
"Svaka moja suza će vas stići" Asminova sestra stala uz Sitinog sina, pa se obratila Ahmićkama: Pravda je spora, ali kuca…
Kurir pre 2 dana
U ponedeljak veče novi učesnik "Elite 9" postao je Nerio Ružanji, sin Site Ahmić, sestre Aneli Ahmić. On je odmah po ulasku počeo da iznosi sve o svom lošem odnosu s majkom, zbog čega se i ona oglasila na Instagramu. Mnogi gledaoci pružili su podršku… »
"Moj sin laže, manipuliraju njime": Sita Ahmić iznela dokaz da je bila u kontaktu sa Neriom: "Shvatiće jednom, tražiće oprost"…
Blic pre 2 dana
Nerio Boris Ružanji, sin Site Ahmić sinoć je ušao u Zadrugu 9 Elitu, a nakon što je otkrio da mu majka nije znala za ulazak, otkrio je i da njih dvoje nisu u kontaktu. Nakon niza optužbi koje je Nerio izneo odmah kada je ušao u rijaliti, oglasila se i… »
Prvo oglašavanje Site Ahmić nakon ulaska sina nerija u Elitu: Iznela stravične porodične detalje, optužila snaju da je…
Kurir pre 2 dana
Nerio Ružanji, sin Site Ahmić, uselio se u Belu kuću i postao aktuelni učesnik Elite 9. Još u samom startu tema je bila odnos sa njegovom majkom, kao i porodični problemi koji godinama traju. Nerio je tvrdio da Sita nije dobra majka, da nije podržavala… »
Vesti dana »

Obilne padavine i sneg u Srbiji: RHMZ izdao crvene meteolarme za jug, istok i centralne krajeve
Naslovi.ai pre 31 minutajoš 71 povezana

Picula: Sankcije NIS-u odražavaju zaoštravanje prema onome što radi režim u Srbiji
Radio sto plus pre 3 satajoš 16 povezanih

uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Izraelski ratni brod uplovio u luku Ašdod sa pritvorenim aktivistima
Euronews pre 4 satijoš 49 povezanih

NIS će uputiti dopunjeni zahtev administraciji SAD za još jednim odlaganjem pune primene sankcija
Nova pre 15 minutajoš 29 povezanih

Dvoje mrtvih u 'terorističkom incidentu' u Mančesteru, objavila policija
BBC News pre 51 minutajoš 64 povezane