Povezane vesti

Odvukla ga je dok sam se porađala, tražila je DNK... Nerijeva Hana besna kao ris, urnisala Situ kao nikada do sada (foto)

Odvukla ga je dok sam se porađala, tražila je DNK... Nerijeva Hana besna kao ris, urnisala Situ kao nikada do sada (foto)

Kurir pre 2 dana
Nerio Ružanji, mladi dvadesetjednogodišnji otac ćerke Arije, sin Site Ahmić, sinoć je postao ravnopravni učesnik "Elite 9", sa ciljem da zaradi novac za svoju porodicu, tačnije verenicu i ćerku, kako kaže, a tom prilikom on je ispričao kroz kakvu agoniju… »
"Pod manipulacijom laže!" Objavila dokaze i prepisku - novo oglašavanje Site nakon što joj je sin ušao u Elitu

"Pod manipulacijom laže!" Objavila dokaze i prepisku - novo oglašavanje Site nakon što joj je sin ušao u Elitu

Telegraf pre 2 dana
Sinoć je u rijaliti "Elita 9" ušao sin Site Ahmić, Nerio Ružanji, koji je postao regularni takmičar. To je iznenadilo mnoge, budući da su očekivali da će se u Belu kuću useliti Sita ili Aneli Ahmić. Sita Ahmić potom je istakla da nije znala da će njen… »
Sin Site Ahmić je kršten tvrde sa pinka! Klupko intriga i tajni se sve više odmotava: Isplivali do sada nepoznati detalji o…

Sin Site Ahmić je kršten tvrde sa pinka! Klupko intriga i tajni se sve više odmotava: Isplivali do sada nepoznati detalji o…

Kurir pre 1 dan
Sin Site Ahmić, sestre Aneli Ahmić, Nerio Ružanji sinoć se uselio u Belu kuću i napravio je totalnu pometnju svojim ulaskom, a jedna medijska ekipa došla je u posed njegovih fotografija sa krštenja! Nerio Ružanji, mladi dvadesetjednogodišnji otac ćerke… »
"Pozamljivao sam pare za život, previše sam dužan" Sin Site Ahmić ne prestaje da frapira celu naciju priznanjima: "Branila mi…

"Pozamljivao sam pare za život, previše sam dužan" Sin Site Ahmić ne prestaje da frapira celu naciju priznanjima: "Branila mi…

Alo pre 1 dan
U razgovoru sa cimerima otkrio je da mu je majka redovno uzimala novac. Nerio Boris Ružanji, sin Site Ahmić, nastavio je da otkriva šokantne detalje o svom odnosu sa majkom nakon što je sinoć ušao u Elite 9. U razgovoru sa cimerima otkrio je da mu je… »
"Uzimala mi je novac i branila da se školujem": Sin Site Ahmić izneo stravične detalje o majci u Eliti 9

"Uzimala mi je novac i branila da se školujem": Sin Site Ahmić izneo stravične detalje o majci u Eliti 9

Mondo pre 1 dan
Takmičar Elite 9 Nerio Boris Ružanji, sin Site Ahmić, nastavlja je da šokira javnost svojim ispovestima o odnosu sa majkom. Nakon što je ušao u rijaliti, otvoreno je govorio o problemima koje je imao u porodici. U razgovoru sa cimerima, Nerio je ispričao… »
Sin Site Ahmić je kršten! Procurile fotke iz porodičnog albuma, ovo je njegovo kršteno ime!

Sin Site Ahmić je kršten! Procurile fotke iz porodičnog albuma, ovo je njegovo kršteno ime!

Alo pre 1 dan
Šok preokret. Sin Site Ahmić i sestre Aneli Ahmić, Nerio Boris Ružani, sinoć se uselio u Belu kuću i izazvao totalnu pometnju svojim ulaskom, a ekipa portala Pink.rs došla je u posed njegovih fotografija sa krštenja. Nerio Ružani, dvadesetjednogodišnji… »
"U dubrovniku nema gore porodice od njene" Sita Ahmić se oglasila, odmah udarila na snajku!

"U dubrovniku nema gore porodice od njene" Sita Ahmić se oglasila, odmah udarila na snajku!

Alo pre 1 dan
Kako je najavila, obajsniće zašto ne podržava ženu sa kojom njen sin ima dete. Nakon što se sin Site Ahmić, Nerio, uselio na imanje u Šimanovcima, oglasila se i njegova majka. U svom kratkom video obraćanju, jasno je stavila do znanja da ne planira da… »
Nerio nastavlja da otkrio šokantne detalje o majci siti! "Nisam imao paru za kiriju jer je njoj bilo preče da kupi Guči odelo"…

Nerio nastavlja da otkrio šokantne detalje o majci siti! "Nisam imao paru za kiriju jer je njoj bilo preče da kupi Guči odelo"…

Alo pre 2 dana
Nerio priznao tužne detalje svog života. U Beloj kući trenutno se odvija još jedno uzbudljivo izdanje popularne "Igre istine", koja uvek izazove buru emocija i otkrije skrivene misli učesnika. Takmičari su se okupili kako bi, pred svima, odgovarali na… »
Oglasila se verenica sina Site Ahmić: Iznela šok detalje o navodnom nasilju koje je trpela "Mi se nje plašimo"

Oglasila se verenica sina Site Ahmić: Iznela šok detalje o navodnom nasilju koje je trpela "Mi se nje plašimo"

Telegraf pre 1 dan
Sin Site Ahmić, Nerio Boris Ružanji, sinoć je ušao u rijaliti program "Zadruga 9 Elita". Nerio je otkrio da nije u dobrom odnosu sa majkom, koja nikada nije podržala njegov ljubavni odnos sa verenicom Hanom sa kojom ima ćerku. Sada se oglasila Neriova… »
Oglasila se Neriova verenica: Tvrdi da je pretrpela nasilje od Site Ahmić, iznela šokantne detalje: "Mi se nje plašimo"

Oglasila se Neriova verenica: Tvrdi da je pretrpela nasilje od Site Ahmić, iznela šokantne detalje: "Mi se nje plašimo"

Blic pre 2 dana
Sin Site Ahmić, Nerio Boris Ružanji, sinoć je ušao u rijaliti program "Zadruga 9 Elita". Nerio je otkrio da nije u dobrom odnosu sa majkom, koja nikada nije podržala njegov ljubavni odnos sa verenicom Hanom sa kojom ima ćerku. Sada se oglasila Neriova… »
"Ako želite da vidite ko su narkomani dođite u dubrovnik" Neirova žena unrnisala porodicu Ahmić: Postoje snimci na kojima rade…

"Ako želite da vidite ko su narkomani dođite u dubrovnik" Neirova žena unrnisala porodicu Ahmić: Postoje snimci na kojima rade…

Kurir pre 2 dana
Nerio Ružanji se prethodne noći uselio u Elitu 9. Ono što je sve ostavilo bez šoka bilo je kada se Nerio predstavio u studiju kod voditeljke Dušice Jakovljević i tom prilikom otkrio da je on prvi i jedini sin Site Ahmić. Nerio je nakon toga u emsiji… »
"Htela je da nas ubije, ima uslovnu kaznu" Sitina snajka otkrila stravične detalje iz porodičnog doma: "Taj teror traje…

"Htela je da nas ubije, ima uslovnu kaznu" Sitina snajka otkrila stravične detalje iz porodičnog doma: "Taj teror traje…

Alo pre 2 dana
Tvrdi da je prošla kroz pakao zbog Ahmićeve. Nerio Ružanji se prethodne noći uselio u Elitu 9. Ono što je sve ostavilo bez šoka bilo je kada se Nerio predstavio u studiju kod voditeljke Dušice Jakovljević i tom prilikom otkrio da je on prvi i jedini sin… »
"Svaka moja suza će vas stići" Asminova sestra stala uz Sitinog sina, pa se obratila Ahmićkama: Pravda je spora, ali kuca…

"Svaka moja suza će vas stići" Asminova sestra stala uz Sitinog sina, pa se obratila Ahmićkama: Pravda je spora, ali kuca…

Kurir pre 2 dana
U ponedeljak veče novi učesnik "Elite 9" postao je Nerio Ružanji, sin Site Ahmić, sestre Aneli Ahmić. On je odmah po ulasku počeo da iznosi sve o svom lošem odnosu s majkom, zbog čega se i ona oglasila na Instagramu. Mnogi gledaoci pružili su podršku… »
"Moj sin laže, manipuliraju njime": Sita Ahmić iznela dokaz da je bila u kontaktu sa Neriom: "Shvatiće jednom, tražiće oprost"…

"Moj sin laže, manipuliraju njime": Sita Ahmić iznela dokaz da je bila u kontaktu sa Neriom: "Shvatiće jednom, tražiće oprost"…

Blic pre 2 dana
Nerio Boris Ružanji, sin Site Ahmić sinoć je ušao u Zadrugu 9 Elitu, a nakon što je otkrio da mu majka nije znala za ulazak, otkrio je i da njih dvoje nisu u kontaktu. Nakon niza optužbi koje je Nerio izneo odmah kada je ušao u rijaliti, oglasila se i… »
Prvo oglašavanje Site Ahmić nakon ulaska sina nerija u Elitu: Iznela stravične porodične detalje, optužila snaju da je…

Prvo oglašavanje Site Ahmić nakon ulaska sina nerija u Elitu: Iznela stravične porodične detalje, optužila snaju da je…

Kurir pre 2 dana
Nerio Ružanji, sin Site Ahmić, uselio se u Belu kuću i postao aktuelni učesnik Elite 9. Još u samom startu tema je bila odnos sa njegovom majkom, kao i porodični problemi koji godinama traju. Nerio je tvrdio da Sita nije dobra majka, da nije podržavala… »

Vesti dana »