Povezane vesti
Pevač dobio šesto dete: Devojčici dali biblijsko ime, a zbog broja naslednika dobio neobičan nadimak u društvu (foto)
Kurir 30.09.2025
Pevač Petar Dragojević (46) sa suprugom Andreom je dobio šesto dete, devojčicu kojoj su dali predivno ime. Petar Dragojević, koji je poznatiji i po tome što mu je Oliver Dragojević bio stric, postao je rekorder na hrvatskoj sceni kada je broj dece u… »
Pevač dobio šesto dete, postao rekorder na estradi! Ćerki dali biblijsko ime: "Pitaju me kako toliko možemo"
Telegraf 30.09.2025
Pevač Petar Dragojević (46) sa suprugom Andreom dobio je šesto dete. Njihova porodica postala je bogatija za jednu devojčicu, kojoj su dali predivno ime. Petar Dragojević, koji je poznatiji i po tome što mu je Oliver Dragojević bio stric, postao je… »
Pevač dobio šesto dete: Devojčici dali biblijsko ime, a zbog broja naslednika je dobio neobičan nadimak u društvu: "Pitaju me…
Blic 30.09.2025
Pevač Petar Dragojević (46) sa suprugom Andreom je dobio šesto dete, devojčicu kojoj su dali predivno ime. Petar Dragojević, koji je poznatiji i po tome što mu je Oliver Dragojević bio stric, postao je rekorder na hrvatskoj sceni kada je broj dece u… »
Vesti dana »
'Rusi pristali da prodaju njihov deo u NIS-u': Ministarka energetike
BBC News pre 6 minutajoš 34 povezane
Narodna banka Srbije dobila upozorenje zbog NIS-a: Oglasila se Jorgovanka Tabaković
Mondo pre 51 minutajoš 36 povezanih
(BLOG) Posle prekida štrajka glađu: Dijana Hrka i Milomir Jaćimović i dalje u šatorima
N1 Info pre 16 minutajoš 10 povezanih
Vremenska prognoza: Sutra pretežno sunčano i toplo, do 18 stepeni, na jugu i istoku mestimično kiša
Serbian News Media pre 1 satjoš 55 povezanih
„Pomogao mi je Dodik, dosadilo mi je ovo“: Oglasio se Vlado Đajić nakon što je smenjen posle skandaloznog snimka
Nova pre 1 satjoš 23 povezane