Povezane vesti

Pola godine ležao na milionima, a nije znao! Nemac slučajno shvatio da je osvojio premiju: "Pitao sam se koliko neko može da…

Pola godine ležao na milionima, a nije znao! Nemac slučajno shvatio da je osvojio premiju: "Pitao sam se koliko neko može da…

Blic pre 3 dana
Jedan Nemac slučajno je u džepu jakne pronašao zaboravljeni tiket lotoa kupljen šest meseci ranije, a koji mu je doneo dobitak od čak 15,3 miliona evra, saopštila je Lutrija Hesena. - Čuo sam na radiju da se traži dobitnik premije i pomislio koliko neko… »
Nemac pronašao zaboravljeni tiket posle šest meseci koji mu je doneo 15 miliona evra

Nemac pronašao zaboravljeni tiket posle šest meseci koji mu je doneo 15 miliona evra

Euronews pre 3 dana
Jedan Nemac slučajno je u džepu jakne pronašao zaboravljeni tiket lotoa kupljen šest meseci ranije, a koji mu je doneo dobitak od čak 15,3 miliona evra, saopštila je Lutrija Hesena. "Čuo sam na radiju da se traži dobitnik premije i pomislio koliko neko… »
Otkrio u džepu zaboravljeni tiket koji mu doneo 15 miliona evra

Otkrio u džepu zaboravljeni tiket koji mu doneo 15 miliona evra

RTS pre 3 dana
Nemac je osvojio 15,3 miliona evra na lutriji nakon što je u džepu kaputa pronašao zaboravljeni tiket šest meseci nakon što ga je kupio. Otac iz okoline Frankfurta bio je potpuno nesvestan svog dobitka tokom celog proleća i leta, uprkos kampanji sa… »
Mesecima nosio 15 miliona evra u džepu jakne, a pojma nije imao Kad je shvatio istinu, umalo dobio infarkt

Mesecima nosio 15 miliona evra u džepu jakne, a pojma nije imao Kad je shvatio istinu, umalo dobio infarkt

Alo pre 3 dana
Dobro da sam već sedeo, inače bi mi kolena popustila. Neverovatna priča stiže iz nemačkog Hesena. Dobitni loto listić vredan čak 15,3 miliona evra punih šest meseci stajao je zaboravljen u prelaznoj jakni jednog muškarca iz oblasti Rajne i Majne. Tek… »
Nemac pronašao tiket od 15 miliona evra, šest meseci nakon što je osvojio premiju

Nemac pronašao tiket od 15 miliona evra, šest meseci nakon što je osvojio premiju

Telegraf pre 3 dana
Muškarac iz Frankfurta osvojio je 15,3 miliona evra na lutriji, ali je to otkrio tek nakon šest meseci, kada je zaboravljeni tiket pronašao u džepu kaputa, saopštila je kompanija Loto Hesen. Nemac nije znao za svoj dobitak celo proleće i leto, uprkos… »

Vesti dana »