Povezane vesti
'Nikad više nećeš morati da radiš': Kriminalci nudili novinaru novac da hakuje BBC
BBC News pre 3 dana
Novinaru Džou Tajdiju ponuđen je novac ako pomogne sajber kriminalcima da pristupe sistemima BBC. Kao i sa mnogim drugim stvarima u mračnom svetu sajber-kriminala, pretnja insajderu je nešto sa čim vrlo malo ljudi ima iskustava. Još manje njih želi da… »
‘Nikad više nećeš morati da radiš’: Kriminalci nudili novinaru novac da hakuje BBC
Danas pre 3 dana
Kao i sa mnogim drugim stvarima u mračnom svetu sajber-kriminala, pretnja insajderu je nešto sa čim vrlo malo ljudi ima iskustava. Još manje njih želi da govori o tome. Ali ja sam stekao jedinstven i zabrinjavajući uvid u to kako hakeri mogu da izvrše… »
'Nikad više nećeš morati da radiš': Kriminalci nudili novinaru novac da hakuje BBC
NIN pre 3 dana
Kao i sa mnogim drugim stvarima u mračnom svetu sajber-kriminala, pretnja insajderu je nešto sa čim vrlo malo ljudi ima iskustava. Još manje njih želi da govori o tome. Ali ja sam stekao jedinstven i zabrinjavajući uvid u to kako hakeri mogu da izvrše… »
‘Nikad više nećeš morati da radiš’: Kriminalci nudili novinaru novac da hakuje BBC
Južne vesti pre 3 dana
BBC Sajber dopisnik Džo Tajdi dobio je novčanu ponudu od kriminalaca da im pomogne da hakuju BBC Kao i sa mnogim drugim stvarima u mračnom svetu sajber-kriminala, pretnja insajderu je nešto sa čim vrlo malo ljudi ima iskustava. Još manje njih želi da… »
Radio 021 pre 3 dana
Novinaru Džou Tajdiju ponuđen je novac ako pomogne sajber kriminalcima da pristupe sistemima BBC. BBC Sajber dopisnik Džo Tajdi dobio je novčanu ponudu od kriminalaca da im pomogne da hakuju BBC Kao i sa mnogim drugim stvarima u mračnom svetu… »
Vesti dana »

Ako je oktobar ovakav, šta nas čeka na: Zimu?! Spremite se za temperaturne šokove i niz ledenih dana, evo koliko tačno
Blic pre 56 minutajoš 1 povezana

Tramp šokirao Srbiju diplomatskim potezom: Svi smo mislili da je ovo već gotova stvar!
Blic pre 8 satijoš 4 povezane