Povezane vesti
'Nikad više nećeš morati da radiš': Kriminalci nudili novinaru novac da hakuje BBC
BBC News 30.09.2025
Novinaru Džou Tajdiju ponuđen je novac ako pomogne sajber kriminalcima da pristupe sistemima BBC. Kao i sa mnogim drugim stvarima u mračnom svetu sajber-kriminala, pretnja insajderu je nešto sa čim vrlo malo ljudi ima iskustava. Još manje njih želi da… »
‘Nikad više nećeš morati da radiš’: Kriminalci nudili novinaru novac da hakuje BBC
Danas 30.09.2025
Kao i sa mnogim drugim stvarima u mračnom svetu sajber-kriminala, pretnja insajderu je nešto sa čim vrlo malo ljudi ima iskustava. Još manje njih želi da govori o tome. Ali ja sam stekao jedinstven i zabrinjavajući uvid u to kako hakeri mogu da izvrše… »
'Nikad više nećeš morati da radiš': Kriminalci nudili novinaru novac da hakuje BBC
Radio 021 30.09.2025
Novinaru Džou Tajdiju ponuđen je novac ako pomogne sajber kriminalcima da pristupe sistemima BBC. BBC Sajber dopisnik Džo Tajdi dobio je novčanu ponudu od kriminalaca da im pomogne da hakuju BBC Kao i sa mnogim drugim stvarima u mračnom svetu… »
NIN 30.09.2025
Kao i sa mnogim drugim stvarima u mračnom svetu sajber-kriminala, pretnja insajderu je nešto sa čim vrlo malo ljudi ima iskustava. Još manje njih želi da govori o tome. Ali ja sam stekao jedinstven i zabrinjavajući uvid u to kako hakeri mogu da izvrše… »
‘Nikad više nećeš morati da radiš’: Kriminalci nudili novinaru novac da hakuje BBC
Južne vesti 30.09.2025
BBC Sajber dopisnik Džo Tajdi dobio je novčanu ponudu od kriminalaca da im pomogne da hakuju BBC Kao i sa mnogim drugim stvarima u mračnom svetu sajber-kriminala, pretnja insajderu je nešto sa čim vrlo malo ljudi ima iskustava. Još manje njih želi da… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Novi talas napada Izraela, Teheranom odjekuju eksplozije, Putin poslao poruku Iranu
Nova pre 43 minutajoš 35 povezanih
Lučić (Telekom): Locirali smo hakera koji nam je ukrao deo podataka, sistem nije bio ugrožen
Radio sto plus pre 17 minutajoš 19 povezanih
Posle hladnog jutra, pretežno sunčano vreme s temperaturom do 15 °S
RTK pre 12 minutajoš 17 povezanih
Razbijena internet prevara teška milione! Velika akcija policije: Prevaranti nudili brzu zaradu i preko lažne platforme pokrali građane! Evo o čemu je reč! foto
Kurir pre 38 minutajoš 16 povezanih
uživo Iran gađao američko-britansku bazu u Indijskom okeanu, SAD ublažile sankcije na iransku naftu
NIN pre 43 minutajoš 12 povezanih