Povezane vesti

Imam u džamiji u Švedskoj: Ako je žena neposlušna, treba je udariti, ali ne prejako

Imam u džamiji u Švedskoj: Ako je žena neposlušna, treba je udariti, ali ne prejako

Politika pre 2 dana
Imam Saleh Abuelenen takođe tvrdi da žene stoje iza većine problema u braku. Propoved imama Saleha Abuelenena u džamiji u južnom švedskom gradu Kristijanstadu o tome kako se nositi sa „pobunjenim ženama“ izazvala je reakciju švedske javnosti i… »
"Ženu treba izbegavati u krevetu, a onda je udariti!" Skandal u Švedskoj, ministri besni: "Pooštriti pravila za dobijanje…

"Ženu treba izbegavati u krevetu, a onda je udariti!" Skandal u Švedskoj, ministri besni: "Pooštriti pravila za dobijanje…

Kurir pre 2 dana
Propoved imama Saleha Abuelenena u džamiji u južnom švedskom gradu Kristijanštadu o tome kako se nositi sa „pobunjenim ženama“ izazvala je reakciju švedske javnosti i sveštenika. Abuelenen, poreklom iz Egipta, je održao propoved na temu „neposlušnih… »
(Video) Skandal trese Švedsku, imam govorio kako muškarci da "obuzdaju neposlušne žene" Reagovali i političari: Treba da…

(Video) Skandal trese Švedsku, imam govorio kako muškarci da "obuzdaju neposlušne žene" Reagovali i političari: Treba da…

Dnevnik pre 3 dana
Svojom propovedi u džamiji u gradu Kristijanstadu na jugu Švedske, o tome kako postupati sa "buntovnim ženama", imam Saleh Abouelenen izazvao je burnu reakciju švedske javnosti, ali i ministara. Abouelenen je propoved održao jednog petka još u julu ove… »
Imam izjavom izazvao buru: Objasnio muškarcima kako da "obuzdaju neposlušne žene", ovo je skandal!

Imam izjavom izazvao buru: Objasnio muškarcima kako da "obuzdaju neposlušne žene", ovo je skandal!

Telegraf pre 3 dana
"Ženu prvo treba upozoriti. Zatim je treba izbegavati u krevetu..." Svojom propovedi u džamiji u gradu Kristijanstadu na jugu Švedske, o tome kako postupati sa "buntovnim ženama", imam Saleh Abouelenen izazvao je burnu reakciju švedske javnosti, ali i… »

Vesti dana »