Povezane vesti
Imam u džamiji u Švedskoj: Ako je žena neposlušna, treba je udariti, ali ne prejako
Politika 30.09.2025
Imam Saleh Abuelenen takođe tvrdi da žene stoje iza većine problema u braku. Propoved imama Saleha Abuelenena u džamiji u južnom švedskom gradu Kristijanstadu o tome kako se nositi sa „pobunjenim ženama“ izazvala je reakciju švedske javnosti i… »
"Ženu treba izbegavati u krevetu, a onda je udariti!" Skandal u Švedskoj, ministri besni: "Pooštriti pravila za dobijanje…
Kurir 30.09.2025
Propoved imama Saleha Abuelenena u džamiji u južnom švedskom gradu Kristijanštadu o tome kako se nositi sa „pobunjenim ženama“ izazvala je reakciju švedske javnosti i sveštenika. Abuelenen, poreklom iz Egipta, je održao propoved na temu „neposlušnih… »
(Video) Skandal trese Švedsku, imam govorio kako muškarci da "obuzdaju neposlušne žene" Reagovali i političari: Treba da…
Dnevnik 30.09.2025
Svojom propovedi u džamiji u gradu Kristijanstadu na jugu Švedske, o tome kako postupati sa "buntovnim ženama", imam Saleh Abouelenen izazvao je burnu reakciju švedske javnosti, ali i ministara. Abouelenen je propoved održao jednog petka još u julu ove… »
Imam izjavom izazvao buru: Objasnio muškarcima kako da "obuzdaju neposlušne žene", ovo je skandal!
Telegraf 30.09.2025
"Ženu prvo treba upozoriti. Zatim je treba izbegavati u krevetu..." Svojom propovedi u džamiji u gradu Kristijanstadu na jugu Švedske, o tome kako postupati sa "buntovnim ženama", imam Saleh Abouelenen izazvao je burnu reakciju švedske javnosti, ali i… »
Vesti dana »
Partizan reagovao posle skandala u Novom Sadu, saopštenje crno-belih kao odgovor Vojvodini
Nova pre 25 minutajoš 21 povezana
Čačak ponovo bez vode usled novog pucanja cevi na glavnom cevovodu
Morava info pre 55 minutajoš 17 povezanih
Nagli preokret posle paklena 34 stepena! Alarm zbog opasnih gromova, vetar će lomiti grane i zanositi automobile
Pravda pre 1 satjoš 19 povezanih
Američka vojska izvela nove napade na Iran, uzvraćeno napadom na bazu SAD u Kuvajtu
N1 Info pre 1 satjoš 16 povezanih