Povezane vesti

Andrea Lekić opet u reprezentaciji Srbije, ali u novoj ulozi

Andrea Lekić opet u reprezentaciji Srbije, ali u novoj ulozi

B92 pre 2 dana
Nekadašnja srpska rukometašica Andrea Lekić imenovana je za generalnog menadžera ženskih reprezentacija Srbije. "Počinje jedna nova priča u mojoj karijeri i veoma sam srećna što će biti u srpskom rukometu. Svesna sam težine i odgovornosti posla, ali… »
Lekić generalni menadžer ženskih reprezentacija

Lekić generalni menadžer ženskih reprezentacija

Sportski žurnal pre 2 dana
„Mislim da imamo kvalitetne i dobre mlađe selekcije“. Nekadašnja srpska rukometašica Andrea Lekić imenovana je za generalnog menadžera ženskih reprezentacija Srbije, saopštio je danas RSS. - Počinje nova priča u mojoj karijeri i veoma sam srećna što će… »
Legendarna Andrea Lekić dobila funkciju u RSS: Za napredak ženskih selekcija

Legendarna Andrea Lekić dobila funkciju u RSS: Za napredak ženskih selekcija

Dnevnik pre 2 dana
Jedna od najboljih rukometašica svih vremena, Andrea Lekić završila je bogatu karijeru, a pred smiraj iste je sa iskusnim saigračicama pogurala Srbiju ka Svetskom prvenstvu pobedom nad Slovenijom. Proslavljena igračica svesna je da može da pruži još… »
Rukometni savez: Andrea Lekić generalni menadžer svih ženskih selekcija Srbije

Danas pre 2 dana
Nekadašnji kapiten ženske rukometne reprezentacije Srbije Andrea Lekić imenovana je za generalnog menadžera svih ženskih selekcija Srbije. Lekić je ovog leta završila uspešnu karijeru, a poziv koji je prihvatila je prirodan nastavak karijere žene koja je… »
Kakva čast za legendarnu rukometašicu: Andrea Lekić postaje generalni menadžer ženskih reprezentacija Srbije!

Kakva čast za legendarnu rukometašicu: Andrea Lekić postaje generalni menadžer ženskih reprezentacija Srbije!

Hot sport pre 2 dana
Prioritet ženski rukomet! Andrea Lekić preuzima funkciju generalnog menadžera ženskih reprezentacija Srbije, najavili su iz Rukometnog saveza Srbije (RSS). Legendarna rukometašica, koja je ovog leta završila bogatu igračku karijeru, sada započinje novu… »
Andrea Lekić imenovana za generalnog menadžera ženskih selekcija Srbije

Andrea Lekić imenovana za generalnog menadžera ženskih selekcija Srbije

RTS pre 2 dana
Nekadašnja srpska rukometašica Andrea Lekić imenovana je za generalnog menadžera ženskih reprezentacija Srbije, saopštio je Rukometni savez Srbije. "Počinje jedna nova priča u mojoj karijeri i veoma sam srećna što će biti u srpskom rukometu. Svesna sam… »
Jedna od najboljih srpskih sportistkinja u novoj ulozi: "Nešto najbolje što nam se desilo" (foto)

Jedna od najboljih srpskih sportistkinja u novoj ulozi: "Nešto najbolje što nam se desilo" (foto)

Kurir pre 2 dana
Jedna od najboljih srpskih i svetskih rukometašica svih vremena Andrea Lekić završila je karijeru ovog leta, a ubuduće će obavljati funkciju generalnog menadžera svih ženskih reprezentacija Srbije, objavio je Rukometni savez Srbije. Poziv koji je… »
"Počinje nova priča u mojoj karijeri": Andrea Lekić se vraća da pomogne srpskom rukometu

"Počinje nova priča u mojoj karijeri": Andrea Lekić se vraća da pomogne srpskom rukometu

Mondo pre 2 dana
Najbolja srpska rukometašica u ovom veku Andrea Lekić odlučila je ovog leta da završi profesionalnu igračku karijeru, ali nije dugo trebalo da dođe do nove funkcije. Rukometni savez Srbije imenovao ju je za generalnog menadžera svih ženskih… »
Andrea Lekić generalni menadžer u RSS

Andrea Lekić generalni menadžer u RSS

Sport klub pre 2 dana
Proslavljena rukometna reprezentativka Srbije Andrea Lekić ubuduće će obavljati funkciju u Rukometnom savezu Srbije. U narednom periodu biće generalni menadžer svih ženskih selekcije. – Počinje jedna nova priča u mojoj karijeri i veoma sam srećna što će… »

Radio sto plus pre 2 dana
Lekić je ovog leta završila uspešnu karijeru, a poziv koji je prihvatila je prirodan nastavak karijere žene koja je dve decenije simbol borbe, kvaliteta i liderstva, navodi se u današnjem saopštenju Rukometnog saveza. “Počinje jedna nova priča u mojoj… »
Andrea Lekić ponovo u reprezentaciji Srbije!

Andrea Lekić ponovo u reprezentaciji Srbije!

Telegraf pre 2 dana
Nekadašnja srpska rukometašica Andrea Lekić imenovana je za generalnog menadžera ženskih reprezentacija Srbije, saopštio je RSS. - Počinje jedna nova priča u mojoj karijeri i veoma sam srećna što će biti u srpskom rukometu. Svesna sam težine i… »

Vesti dana »