Povezane vesti
"Jedva sam se navikla na polni organ": Njegoš je postao Nikolina, a sad je prvi put progovorila o svemu
Mondo 30.09.2025
Popularna influenserka Nikolina Kovačević otvoreno je govorila o svojoj promeni pola, a pratioci su mogli da je prate na tom putu. Kako je i sama priznala, od najranijih dana je znala da je rođena u pogrešnom telu, a iako je bila popularna kao Njegoš… »
"Šest meseci mi je trebalo da se naviknem na polni organ": Nikolina je rođena kao muško, sad otkrila sve o promeni pola: "Brzo…
Blic 30.09.2025
Influenserka Nikolina Kovačević rođena je kao Njegoš, a o svojoj promeni pola odlučila je da detaljnije priča sada, dve godine nakon operacije. Nikolina je po prvi put otvoreno govorila o onome kroz šta je prošla i kako se navikla na novo telo. - U… »
"Rodila sam se kao muškarac u pogrešnom telu" Nikolina nakon dve godine o promeni pola: Trebalo mi je godinu dana da se…
Kurir 30.09.2025
Influenserka Nikolina Kovačević rođena je kao Njegoš, a o promeni pola odlučila je da otvoreno govori tek sada, dve godine nakon operacije. Prvi put je podelila svoje iskustvo, ispričala kroz šta je sve prošla i kako se privikla na novo telo. - U… »
Vesti dana »
Bor uz studente: Veliki odziv građana na akciju Raspiši pobedu
Ist media pre 24 satajoš 65 povezanih
Vašington pričao šta je Penjaroja doneo Partizanu, pa otkrio šta je rekao Pejnu za „grobare“
Nova pre 1 satjoš 46 povezanih
IZBORI NA KIM Kurti proglasio pobedu, Srpska lista tvrdi da je osvojila svih 10 mandata
Euronews pre 24 satajoš 62 povezane
(BLOG) Studenti u akciji "Raspiši pobedu": Veliki odziv građana i tokom večeri, čeka se broj prikupljenih potpisa
N1 Info pre 56 minutajoš 56 povezanih