Povezane vesti
"Hteo sam da izgovorim rečenicu, ali..." Glišić prvi put nakon moždanog udara objasnio kako se sve dogodilo
Telegraf 30.09.2025
Darko Glišić, ministar za javna ulaganja i visoki funkcioner Srpske napredne stranke, pojavio se danas na televiziji Pink, u istom studiju u kojem je pre osam nedelja doživeo težak moždani udar. Tokom gostovanja prvi put je detaljno opisao dramatične… »
"Želeo sam da izgovorim rečenicu, ali nisam mogao": Glišić ispričao kako je izgledao trenutak kada je imao moždani udar: "Samo…
Blic 30.09.2025
Darko Glišić pojavio se na televiziji “Pink”, u istom studiju u kojem je pre osam nedelja doživeo moždani udar. Govorio je o svemu što se dogodilo tog dana. - Mi smo se tog dana šalili kao nikad... Moždani udar dolazi pravo niotkuda. Meni se rascepila… »
"Hteo sam da izgovorim rečenicu, ali nisam mogao": Glišić preživeo moždani udar, prvi put opisao dramatične trenutke
Mondo 30.09.2025
Darko Glišić, ministar za javna ulaganja i visoki funkcioner Srpske napredne stranke, pojavio se danas na televiziji Pink, u istom studiju u kojem je pre osam nedelja doživeo težak moždani udar. Tokom gostovanja prvi put je detaljno opisao dramatične… »
Vesti dana »
Istraga na Filozofskom fakultetu, dekan i troje zaposlenih na saslušanju u MUP-u
Sputnik pre 0 minutajoš 88 povezanih
Počinju probni završni ispiti za osmake: Učenici danas polažu test iz matematike
NIN pre 3 satajoš 29 povezanih
Prizor sa srpske planine kao usred zime: Sve se zabelelo, napadalo 25 centimetara snega (video)
Mondo pre 25 minutajoš 28 povezanih
Uživo Razoren brod u Ormuskom moreuzu: Objavljen snimak; Brutalan napad na Iran - mnogo mrtvih FOTO/VIDEO
B92 pre 1 minutjoš 107 povezanih
Nives Celzijus se našla u kandžama oluje! Pevačica se usred noći probudila, a ono što je zatkla će večno pamtiti (video)
Kurir pre 21 minutajoš 49 povezanih