Povezane vesti
Kuma mi je na venčanju u kovertu stavila 50 evra: Saznala sam šta je uradila 2 dana ranije i precrtala sam je
Kurir 30.09.2025
Dve Hrvatice delile su svoje živote još od detinjstva – zajedno su išle u vrtić, školu i kasnije delile radosti i tuge odraslog doba. Njihovo prijateljstvo bilo je toliko snažno da su se posećivale bez najave i uvek pružale međusobnu podršku. Zato mlada… »
Kuma joj na venčanju u koverti stavila samo 50 evra - ubrzo je mlada saznala šta stoji iza takve odluke: "Više ništa neće biti…
Blic 30.09.2025
Dve drugarice bile su prijateljice gotovo ceo život – išle su zajedno u vrtić, delile školske klupe pa sve do odraslog doba. Bile su poput porodice. Svaka je u kuću ove druge ulazila bez kucanja. Njihova bliskost bila je toliko snažna da se mlada nije… »
Vesti dana »
Tramp objavio privatne poruke koje mu je poslao Makron: Ovo je detaljna analiza šta one znače (foto)
Kurir pre 57 minutajoš 33 povezane
Vučić o "ekonomskom identitetu Evroazije": Uloga malih zemalja biće sve važnija u svetu u kome više nema pravila
RTV pre 1 satjoš 56 povezanih
Automobil uleteo u zgradu u centru Zemuna, teško povređen vozač
N1 Info pre 12 minutajoš 28 povezanih
Novi napad botova na naloge Nova.rs, N1, Nova TV, Danas i Radar: Broj pratilaca enormno raste
Nova pre 4 satijoš 6 povezanih
RHMZ: Košava najjača za vikend, a obilne padavine očekuju se od 25. januara
Newsmax Balkans pre 7 satijoš 28 povezanih