Povezane vesti
Kuma mi je na venčanju u kovertu stavila 50 evra: Saznala sam šta je uradila 2 dana ranije i precrtala sam je
Kurir 30.09.2025
Dve Hrvatice delile su svoje živote još od detinjstva – zajedno su išle u vrtić, školu i kasnije delile radosti i tuge odraslog doba. Njihovo prijateljstvo bilo je toliko snažno da su se posećivale bez najave i uvek pružale međusobnu podršku. Zato mlada… »
Kuma joj na venčanju u koverti stavila samo 50 evra - ubrzo je mlada saznala šta stoji iza takve odluke: "Više ništa neće biti…
Blic 30.09.2025
Dve drugarice bile su prijateljice gotovo ceo život – išle su zajedno u vrtić, delile školske klupe pa sve do odraslog doba. Bile su poput porodice. Svaka je u kuću ove druge ulazila bez kucanja. Njihova bliskost bila je toliko snažna da se mlada nije… »
Vesti dana »
Tužilaštvo u Zrenjaninu: Radnik Linglonga poginuo jer nije poštovao propise
Beta pre 8 minutajoš 50 povezanih
Amerika zaoštrila ton prema Izraelu Vens tvrdi da je Tramp frustriran: "I oni moraju da poštuju mirovni proces"
Blic pre 13 minutajoš 40 povezanih
Selektor Meksika Havijer Agire: "Ostaćemo mirni, bez velike euforije zbog prolaska grupe"
Dnevnik pre 43 minutajoš 44 povezane
MUP upozorava građane na novu fišing prevaru koja se širi putem aplikacije Mesindžer
Morava info pre 43 minutajoš 21 povezana