Povezane vesti

Lavrov o tomahavcima: Sad još nisu donele odluku o slanju raketa Ukrajini

Lavrov o tomahavcima: Sad još nisu donele odluku o slanju raketa Ukrajini

Alo pre 2 dana
Sjedinjene Američke Države još uvek nisu donele odluku o slanju raketa "tomahavk" Ukrajini,izjavio je ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov, odgovarajući na pitanje novinara na konferenciji "Valdaj" i dodao da čak i ako rakete "tomahavk" završe… »
"Čudi me kako je uopšte to moguće" Ovu izjavu Lavrova Zapad želi da sakrije po svaku cenu

"Čudi me kako je uopšte to moguće" Ovu izjavu Lavrova Zapad želi da sakrije po svaku cenu

Alo pre 2 dana
Izbori u Moldaviji bili su lažirani, sa očiglednom manipulacijom glasovima, izjavio je ruski šef diplomatije Sergej Lavrov, komentarišući parlamentarne izbore koji su održani u nedelju. - Izbori su prevarantski. Čak se čudim kako je uopšte moguće tako… »
Lavrov: “Izbori u Moldaviji prevarantski”

Lavrov: “Izbori u Moldaviji prevarantski”

Vesti online pre 2 dana
Izbori u Moldaviji bili su lažirani, sa očiglednom manipulacijom glasovima, izjavio je Lavrov, komentarišući parlamentarne izbore koji su održani u nedelju. – Izbori su prevarantski. Čak se čudim kako je uopšte moguće tako otvoreno manipulisati glasovima… »
Lavrov: Izjave SAD o raketama "tomahavk" rezultat su evropskog pritiska

Lavrov: Izjave SAD o raketama "tomahavk" rezultat su evropskog pritiska

RTV pre 2 dana
MOSKVA - Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov ocenio je danas da su izjave Vašingtona o mogućim isporukama raketa "tomahavk" Kijevu date pod pritiskom iz evropskih zemalja. "Mislim da je ovo prvenstveno rezultat evropskog pritiska na Vašington… »
Lavrov o potencijalnim isporukama „tomahavka“ Ukrajini: Vašington ne daje svima te rakete

Lavrov o potencijalnim isporukama „tomahavka“ Ukrajini: Vašington ne daje svima te rakete

Sputnik pre 2 dana
Izjave o mogućim isporukama raketa „tomahavk“ Kijevu su podstaknute pritiskom evropskih zemalja na Vašington, rekao je šef ruske diplomatije Sergej Lavrov na marginama međunarodnog diskusionog kluba „Valdaj“. Ako ove krstareće rakete i završe u… »
Moskva upozorava; "Igrate se vatrom"

Moskva upozorava; "Igrate se vatrom"

B92 pre 2 dana
Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov ocenio je danas da su izjave Vašingtona o mogućim isporukama raketa "tomahavk" Kijevu date pod pritiskom iz evropskih zemalja. "Mislim da je ovo prvenstveno rezultat evropskog pritiska na Vašington, a… »
"Izbori u Moldaviji prevarantski" Lavrov: Čudim se kako je uopšte moguće tako otvoreno manipulisati glasovima birača

"Izbori u Moldaviji prevarantski" Lavrov: Čudim se kako je uopšte moguće tako otvoreno manipulisati glasovima birača

Večernje novosti pre 2 dana
IZBORI u Moldaviji bili su lažirani, sa očiglednom manipulacijom glasovima, izjavio je Lavrov, komentarišući parlamentarne izbore koji su održani u nedelju. Foto: Tanjug/AP - Izbori su prevarantski. Čak se čudim kako je uopšte moguće tako otvoreno… »
"Rezultat evropskog pritiska na Vašington": Lavrov o mogućim isporukama raketa "tomahavk" Kijevu

"Rezultat evropskog pritiska na Vašington": Lavrov o mogućim isporukama raketa "tomahavk" Kijevu

Večernje novosti pre 2 dana
RUSKI ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov ocenio je danas da su izjave Vašingtona o mogućim isporukama raketa "tomahavk" Kijevu date pod pritiskom iz evropskih zemalja. Foto Tanjug/AP - Mislim da je ovo prvenstveno rezultat evropskog pritiska na… »

Vesti dana »