Повезане вести

"Чуди ме како је уопште то могуће" Ову изјаву Лаврова Запад жели да сакрије по сваку цену

"Чуди ме како је уопште то могуће" Ову изјаву Лаврова Запад жели да сакрије по сваку цену

Ало 30.09.2025
Избори у Молдавији били су лажирани, са очигледном манипулацијом гласовима, изјавио је руски шеф дипломатије Сергеј Лавров, коментаришући парламентарне изборе који су одржани у недељу. - Избори су преварантски. Чак се чудим како… »
Лавров о томахавцима: Сад још нису донеле одлуку о слању ракета Украјини

Лавров о томахавцима: Сад још нису донеле одлуку о слању ракета Украјини

Ало 30.09.2025
Сједињене Америчке Државе још увек нису донеле одлуку о слању ракета "томахавк" Украјини,изјавио је министар спољних послова Русије Сергеј Лавров, одговарајући на питање новинара на конференцији "Валдај" и додао да чак и ако… »
Лавров: “Избори у Молдавији преварантски”

Лавров: “Избори у Молдавији преварантски”

Вести онлине 30.09.2025
Избори у Молдавији били су лажирани, са очигледном манипулацијом гласовима, изјавио је Лавров, коментаришући парламентарне изборе који су одржани у недељу. – Избори су преварантски. Чак се чудим како је уопште могуће тако… »
Лавров: Изјаве САД о ракетама "томахавк" резултат су европског притиска

Лавров: Изјаве САД о ракетама "томахавк" резултат су европског притиска

РТВ 30.09.2025
МОСКВА - Руски министар спољних послова Сергеј Лавров оценио је данас да су изјаве Вашингтона о могућим испорукама ракета "томахавк" Кијеву дате под притиском из европских земаља. "Мислим да је ово првенствено резултат… »
Лавров о потенцијалним испорукама „томахавка“ Украјини: Вашингтон не даје свима те ракете

Лавров о потенцијалним испорукама „томахавка“ Украјини: Вашингтон не даје свима те ракете

Спутник 30.09.2025
Изјаве о могуц́им испорукама ракета „томахавк“ Кијеву су подстакнуте притиском европских земаља на Вашингтон, рекао је шеф руске дипломатије Сергеј Лавров на маргинама међународног дискусионог клуба „Валдај“. Ако ове крстарец́е… »
Москва упозорава; "Играте се ватром"

Москва упозорава; "Играте се ватром"

Б92 30.09.2025
Руски министар спољних послова Сергеј Лавров оценио је данас да су изјаве Вашингтона о могућим испорукама ракета "томахавк" Кијеву дате под притиском из европских земаља. "Мислим да је ово првенствено резултат европског… »
"Избори у Молдавији преварантски" Лавров: Чудим се како је уопште могуће тако отворено манипулисати гласовима бирача

"Избори у Молдавији преварантски" Лавров: Чудим се како је уопште могуће тако отворено манипулисати гласовима бирача

Вечерње новости 30.09.2025
ИЗБОРИ у Молдавији били су лажирани, са очигледном манипулацијом гласовима, изјавио је Лавров, коментаришући парламентарне изборе који су одржани у недељу. Фото: Тањуг/АП - Избори су преварантски. Чак се чудим како је уопште… »
"Резултат европског притиска на Вашингтон": Лавров о могућим испорукама ракета "томахавк" Кијеву

"Резултат европског притиска на Вашингтон": Лавров о могућим испорукама ракета "томахавк" Кијеву

Вечерње новости 30.09.2025
РУСКИ министар спољних послова Сергеј Лавров оценио је данас да су изјаве Вашингтона о могућим испорукама ракета "томахавк" Кијеву дате под притиском из европских земаља. Фото Тањуг/АП - Мислим да је ово првенствено резултат… »

Вести дана »