Повезане вести
"Чуди ме како је уопште то могуће" Ову изјаву Лаврова Запад жели да сакрије по сваку цену
Ало 30.09.2025
Избори у Молдавији били су лажирани, са очигледном манипулацијом гласовима, изјавио је руски шеф дипломатије Сергеј Лавров, коментаришући парламентарне изборе који су одржани у недељу. - Избори су преварантски. Чак се чудим како… »
Лавров о томахавцима: Сад још нису донеле одлуку о слању ракета Украјини
Ало 30.09.2025
Сједињене Америчке Државе још увек нису донеле одлуку о слању ракета "томахавк" Украјини,изјавио је министар спољних послова Русије Сергеј Лавров, одговарајући на питање новинара на конференцији "Валдај" и додао да чак и ако… »
Лавров: “Избори у Молдавији преварантски”
Вести онлине 30.09.2025
Избори у Молдавији били су лажирани, са очигледном манипулацијом гласовима, изјавио је Лавров, коментаришући парламентарне изборе који су одржани у недељу. – Избори су преварантски. Чак се чудим како је уопште могуће тако… »
Лавров: Изјаве САД о ракетама "томахавк" резултат су европског притиска
РТВ 30.09.2025
МОСКВА - Руски министар спољних послова Сергеј Лавров оценио је данас да су изјаве Вашингтона о могућим испорукама ракета "томахавк" Кијеву дате под притиском из европских земаља. "Мислим да је ово првенствено резултат… »
Лавров о потенцијалним испорукама „томахавка“ Украјини: Вашингтон не даје свима те ракете
Спутник 30.09.2025
Изјаве о могуц́им испорукама ракета „томахавк“ Кијеву су подстакнуте притиском европских земаља на Вашингтон, рекао је шеф руске дипломатије Сергеј Лавров на маргинама међународног дискусионог клуба „Валдај“. Ако ове крстарец́е… »
Москва упозорава; "Играте се ватром"
Б92 30.09.2025
Руски министар спољних послова Сергеј Лавров оценио је данас да су изјаве Вашингтона о могућим испорукама ракета "томахавк" Кијеву дате под притиском из европских земаља. "Мислим да је ово првенствено резултат европског… »
"Избори у Молдавији преварантски" Лавров: Чудим се како је уопште могуће тако отворено манипулисати гласовима бирача
Вечерње новости 30.09.2025
ИЗБОРИ у Молдавији били су лажирани, са очигледном манипулацијом гласовима, изјавио је Лавров, коментаришући парламентарне изборе који су одржани у недељу. Фото: Тањуг/АП - Избори су преварантски. Чак се чудим како је уопште… »
"Резултат европског притиска на Вашингтон": Лавров о могућим испорукама ракета "томахавк" Кијеву
Вечерње новости 30.09.2025
РУСКИ министар спољних послова Сергеј Лавров оценио је данас да су изјаве Вашингтона о могућим испорукама ракета "томахавк" Кијеву дате под притиском из европских земаља. Фото Тањуг/АП - Мислим да је ово првенствено резултат… »
Вести дана »
Вучић на потписивању уговора за пут „Вожд Карађорђе“ вредан 1,3 милијарде евра
РТК пре 2 сатајош 2 повезане
Тренери се сукобили и зарадили искључење: Валенсија након нове драме славила у Атини (ВИДЕО)
Данас пре 3 сатајош 2 повезане
„Ово је било упозорење“: Блокада у Земуну због Лазара Мишића, студенти најавили дужу акцију ако не буде ослобођен
Данас пре 4 сатијош 1 повезана