Povezane vesti
"Ugojio sam se od lekova": Taki Marinković o zdravstvenom stanju: "Oguglao sam na terapiju"
Blic 30.09.2025
Taki Marinković od kako je ispratio ćerku u rijaiti, kuburi sa zdravljem, a sada govori o tome kako se oseća i koliko mu je terapija pomogla da se brže oporavi. Nakon što je Maja Marinković ušla u Zadrugu 9 Elitu, Taki se ozbiljno razboleo, ali mu se… »
"Malo sam se ubucio" Taki Marinković progovorio o svom stanju, svoje ćerke i njenom učešću u rijalitiju: Maja mi je super…
Kurir 30.09.2025
Taki Marinković se ozbiljno razboleo, ali mu se zdravstveno stanje uz propisanu terapiju polako popravlja. - Sada sam dobro, ali moram ovih dana da idem kod lekara da mi promene terapiju, malo sam se ubucio zbog ovih lekova. Organizam je već oguglao na… »
Vesti dana »
Rusi pristali da prodaju svoj deo vlasništva u NIS-u, čeka se odluka SAD-a
Luftika pre 27 minutajoš 44 povezane
Jezivi detalji ubistva u Kikindi Deka beskućniku dao krov nad glavom, on ga pretukao i ubio
Alo pre 31 minutajoš 26 povezanih
Lalić: Policija više ne preza ni da se pred kamerama vrlo brutalno obračunava sa novinarima
Cenzolovka pre 57 minutajoš 13 povezanih
Direktor UKC Republike Srpske podneo ostavku nakon snimka sa kesama droge
Radio 021 pre 1 satjoš 27 povezanih
Tabaković (NBS): Sekundarne sankcije značile bi obustavu svih plaćanja, ne želim da kažem ništa o specijalnoj operaciji
Danas pre 2 satajoš 37 povezanih