Повезане вести
Чукарички је направио озбиљан посао: Један од најбољих играча Суперлиге ставио параф на уговор са Брђанима!
Хот спорт 30.09.2025
Важан потпис за ‘Брђане’! Слободан Тедић игра сјајно ове сезоне, у првих девет утакмица у Супер лиги Србије је међу најбољим појединцима Чукаричког, постигао је шест голова, има и две асистенције, а био је стартер у сваком… »
Чука блиндирала Слободана Тедића, да ли је ово знак за нови милионски трансфер?
Спортске.нет 30.09.2025
Фудбалер Чукаричког Слободан Тедић продужио је данас уговор са Чукаричким до јануара 2028. године. "Ово је моја друга кућа, срећан сам у Чукаричком, ово је мој други мандат на Бановом брду. Задовољан сам због продужетка уговора… »
Тедић продужио уговор са Чукаричким
Б92 30.09.2025
Слободан Тедић игра сјајно ове сезоне, у првих девет утакмица у Суперлиги Србије је међу најбољим појединцима Чукаричког, постигао је шест голова, има и две асистенције, а био је стартер у сваком сусрету Брђана до сад. Као… »
Тедић бирао фудбалере Суперлиге: Арнаутовића волим, озбиљан је играч, али нека остане...
Телеграф 30.09.2025
Одличан период нападач Чукаричког Слободан Тедић има иза себе, налази се на другом месту листе стрелаца са шест холова и две асистенције, док је и игра Брђана умногоме базирана на њему! Недавно је био гост у Суперлигашком… »
Тедић остаје у Чукаричком
Спортски журнал 30.09.2025
“Ово је моја друга кућа”. Фудбалер Чукаричког Слободан Тедић продужио је уговор до јануара 2028. године, саопштио је данас београдски клуб. Тедић је ове сезоне постигао шест голова и имао је две асистенције на девет утакмица у… »
Тедић продужио уговор са Чукаричким до јануара 2028. године
Радио сто плус 30.09.2025
“Ово је моја друга кућа, срећан сам у Чукаричком, ово је мој други мандат на Бановом брду. Задовољан сам због продужетка уговора, желим да наставим са играма и головима са старта ове сезоне”, рекао је Тедић за клупски сајт… »
Слободан Тедић продужио уговор са Чукаричким!
Телеграф 30.09.2025
Фудбалски клуб Чукарички обавестио је данас јавност да је продужио уговор са нападачем Слободаном Тедићем, који ће на Бановом Брду остати до јануара 2028. године. Ове сезоне бележи одличне партије, постигао је шест голова и… »
Пао потпис: Слободан Тедић продужио уговор са Чукаричким на још две године
Курир 30.09.2025
Слободан Тедић игра сјајно ове сезоне, у првих девет утакмица у Супер лиги Србије је међу најбољим појединцима Чукаричког, постигао је шест голова, има и две асистенције, а био је стартер у сваком сусрету Брђана до сад. Као… »
Врсни нападач имао понуде, али продужио уговор са Чукаричким
Спорт клуб 30.09.2025
Слободан Тедић игра сјајно ове сезоне, у првих девет утакмица у Супер лиги Србије је међу најбољим појединцима Чукаричког, постигао је шест голова, има и две асистенције, а био је стартер у сваком сусрету Брђана до сад. Као… »
Вести дана »
РХМЗ објавио месечну прогнозу: Какво нас време чека за Светог Николу?
Данас пре 35 минутајош 15 повезаних
Трамп потписао закон, документи о Епстину морају да буду објављени
BBC News пре 1 сатјош 18 повезаних