Povezane vesti

"Zašto mi pipaš ženu?" Ovako je počela tuča na svadbi u Gornjem Milanovcu: Isplivali novi detalji sa veselja o kom bruji cela…

"Zašto mi pipaš ženu?" Ovako je počela tuča na svadbi u Gornjem Milanovcu: Isplivali novi detalji sa veselja o kom bruji cela…

Kurir pre 2 dana
Svadbeno veselje u Gornjem Milanovcu pretvorilo se u haotičnu scenu kada je došlo do nesvakidašnjeg incidenta. Masovna tuča je, prema nezvaničnim informacijama, počela nakon što je se jedna gošća sporečkala sa mladom. Na to joj je mlada uzvratila rečima… »
(Foto, video): Udarila mladu, srušila je i pocepala venčanicu jer joj je mladoženja rekao da smiri muža?! Novi detalji…

(Foto, video): Udarila mladu, srušila je i pocepala venčanicu jer joj je mladoženja rekao da smiri muža?! Novi detalji…

Blic pre 1 dan
Na jednoj svadbi koja se u nedelju, 28. septembra, održala u Gornjem Milanovcu došlo je do totalnog haosa i opšte tuče, a na meti su bili čak i članovi ekipe Hitne pomoći. Prema prvim informacijama, incident je započeo u trenutku kada je jedna od gošći… »
Mladoženja prišao gošći, ona ga izgrebala noktima po licu: Novi detalji skandalozne tuče na svadbi u Gornjem Milanovcu

Mladoženja prišao gošći, ona ga izgrebala noktima po licu: Novi detalji skandalozne tuče na svadbi u Gornjem Milanovcu

Mondo pre 1 dan
Na svadbi u Gornjem Milanovcu izbio je totalni haos kada je izbila masovna tuča zbog čega je morala policija da interveniše. Prema prvim informacijama, incident je počeo kada je jedna gošća, iz zasad nepoznatih razloga, fizički nasrnula na mladu i… »
"Nemoj da mi praviš problem, izađi napolje": Ovako je počeo haos na svadbi u Gornjem Milanovcu VIDEO

"Nemoj da mi praviš problem, izađi napolje": Ovako je počeo haos na svadbi u Gornjem Milanovcu VIDEO

B92 pre 1 dan
Svadbeno veselje u Novom Selu kod Gornjeg Milanovca pretvorilo se u pravi haos kada je došlo do nesvakidašnjeg incidenta. Sve je počelo, kako se nezvanično saznaje, nakon što je se jedna gošća, sporečkala sa mladom. Na to joj je mlada uzvratila rečima… »
Upravo na Blic TV Svadba u Gornjem Milanovcu se pretvorila u opštu tuču: Žena završila na podu, napadnuta i ekipa Hitne

Upravo na Blic TV Svadba u Gornjem Milanovcu se pretvorila u opštu tuču: Žena završila na podu, napadnuta i ekipa Hitne

Blic pre 1 dan
Gošća na svadbi u Gornjem Milanovcu nasrnula na mladu, reagovao i mladoženja, a kada je jedna od zvanica završila na podu nastala je opšta tuča u kojoj su stradali i lekari Hitne pomoći. I sve to dok je orkestar svirao "Pozdravi je, pozdravi..."… »
Nemoj da mi praviš probleme na svadbi, izađi napolje: Ovako je počeo haos u Gornjem Milanovcu - detalji tuče na veselju o kom…

Nemoj da mi praviš probleme na svadbi, izađi napolje: Ovako je počeo haos u Gornjem Milanovcu - detalji tuče na veselju o kom…

RINA pre 1 dan
Nemoj da mi praviš probleme na svadbi, izađi napolje: Ovako je počeo haos u Gornjem Milanovcu - detalji tuče na veselju o kom bruji Srbija, muškarac nasrnuo na lekara Hitne pomoći Gornji Milanovac - Svadbeno veselje u Gornjem Milanovcu pretvorilo se u… »
(Video) „Nemoj da mi praviš probleme, izađi napolje“ ovako je počeo haos na svadbi Detalji tuče na veselju o kom bruji Srbija…

(Video) „Nemoj da mi praviš probleme, izađi napolje“ ovako je počeo haos na svadbi Detalji tuče na veselju o kom bruji Srbija…

Dnevnik pre 1 dan
GORNjI MILANOVAC: Svadbeno veselje u Gornjem Milanovcu pretvorilo se u haotičnu scenu kada je došlo do nesvakidašnjeg incidenta. Sve je počelo, kako nezvanično saznajemo, nakon što je se jedna gošća, sporečkala sa mladom. Na to joj je mlada uzvratila… »
„Zašto mi pipaš ženu?“ Otkriveno kako je došlo do opšte tuče na svadbi u Gornjem Milanovcu VIDEO

„Zašto mi pipaš ženu?“ Otkriveno kako je došlo do opšte tuče na svadbi u Gornjem Milanovcu VIDEO

Nova pre 1 dan
Svadbeno veselje u Gornjem Milanovcu pretvorilo se u haotičnu scenu kada je došlo do nesvakidašnjeg incidenta. Masovna tuča je, prema nezvaničnim informacijama, počela nakon što je se jedna gošća sporečkala sa mladom. Na to joj je mlada uzvratila rečima… »
Nasilje buja i preliva se u Srbiji, svadba prerasla u opštu tuču

Nasilje buja i preliva se u Srbiji, svadba prerasla u opštu tuču

Vreme pre 1 dan
Svadba u Gornjem Milanovcu prerasla je u opštu tuču, a događaj je poprimio takve razmere da je reagovalo i Osnovno javno tužilaštvo. Srbija je postala društvo u kome je drastično povećano nasilje, crne hronike u medijima su prepune, a građani i građanke… »
Nemoj da mi praviš probleme na svadbi, izađi napolje: Ovako je počeo haos na svadbi - detalji tuče na veselju o kom bruji…

Nemoj da mi praviš probleme na svadbi, izađi napolje: Ovako je počeo haos na svadbi - detalji tuče na veselju o kom bruji…

RINA pre 1 dan
Nemoj da mi praviš probleme na svadbi, izađi napolje: Ovako je počeo haos na svadbi - detalji tuče na veselju o kom bruji Srbija, muškarac nasrnuo na lekara Hitne pomoći Gornji Milanovac - Svadbeno veselje u Gornjem Milanovcu pretvorilo se u haotičnu… »
Tužilaštvo se oglasilo nakon tuče na svadbi: Gošća udarila mladu, a onda je nastao haos (VIDEO)

Tužilaštvo se oglasilo nakon tuče na svadbi: Gošća udarila mladu, a onda je nastao haos (VIDEO)

Ozon press pre 1 dan
Osnovno javno tužilaštvo u Gornjem Milanovcu oglasilo se povodom tuče na svadbi koja se dogodila pre dva dana u jednom hotelu u tom gradu. https://www.ozonpress.net/wp-content/uploads/2025/09/TUCA-SVDABA1.mp4 – Povodom predmetnog događaja koji se dogodio… »
"Zašto mi pipaš ženu?": Isplivali novi detalji opšteg haosa na svadbi u Gornjem Milanovcu, ovako je počela tuča

"Zašto mi pipaš ženu?": Isplivali novi detalji opšteg haosa na svadbi u Gornjem Milanovcu, ovako je počela tuča

Mondo pre 1 dan
Svadbeno veselje u Novom Selu kod Gornjeg Milanovca pretvorilo se u haotičnu scenu kada je došlo do nesvakidašnjeg incidenta. Masovna tuča je, prema nezvaničnim informacijama, počela nakon što je se jedna gošća sporečkala sa mladom. Na to joj je mlada… »
"Nemoj da mi praviš probleme na svadbi - izađi napolje" Ovako je počeo haos na svadbi o kom bruji Srbija, ovo su detalji tuče…

"Nemoj da mi praviš probleme na svadbi - izađi napolje" Ovako je počeo haos na svadbi o kom bruji Srbija, ovo su detalji tuče…

Alo pre 1 dan
Svadbeno veselje u Novom Selu kod Gornjeg Milanovca pretvorilo se u pravi haos kada je došlo do nesvakidašnjeg incidenta. Sve je počelo, prema nezvaničnim saznanjima agencije RINA, nakon što je se jedna gošća, sporečkala sa mladom. Na to joj je mlada… »
Oglasilo se tužilaštvo o neviđenoj drami na svadbi u Gornjem Milanovcu: Udarila mladu, pa nasrnula i na mladoženju: Napadnuta…

Oglasilo se tužilaštvo o neviđenoj drami na svadbi u Gornjem Milanovcu: Udarila mladu, pa nasrnula i na mladoženju: Napadnuta…

Blic pre 1 dan
Osnovno javno tužilaštvo u Gornjem Milanovcu oglasilo se povodom tuče na svadbi koja se dogodila u nedelju, 28. septembra, u hotelu u tom gradu. Kako su za "Blic" istakli tokom narednih dana očekuje se više detalja o ovom događaju. - Povodom predmetnog… »
Tužilaštvo se oglasilo nakon tuče na svadbi u Gornjem Milanovcu: Gošća udarila mladu, a onda je nastao haos

Tužilaštvo se oglasilo nakon tuče na svadbi u Gornjem Milanovcu: Gošća udarila mladu, a onda je nastao haos

Nova pre 1 dan
Osnovno javno tužilaštvo u Gornjem Milanovcu oglasilo se povodom tuče na svadbi koja se dogodila pre dva dana u jednom hotelu u tom gradu. „Povodom predmetnog događaja koji se dogodio dana 28.09.2025. godine u hotelu „Šumadija“ u Gornjem Milanovcu u… »
Oglasilo se tužilaštvo zbog tuče u Gornjem Milanovcu: Svatovi će dati iskaze, ovo je ključ istrage

Oglasilo se tužilaštvo zbog tuče u Gornjem Milanovcu: Svatovi će dati iskaze, ovo je ključ istrage

Mondo pre 1 dan
Osnovno javno tužilaštvo u Gornjem Milanovcu oglasilo se povodom tuče na svadbi koja se dogodila pre dva dana u jednom hotelu u tom gradu. "Povodom predmetnog događaja koji se dogodio dana 28.09.2025. godine u hotelu "Šumadija" u Gornjem Milanovcu u… »
Dvesta svatova učestvovalo u tuči.Oglasilo se tužilaštvo

Dvesta svatova učestvovalo u tuči.Oglasilo se tužilaštvo

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Povodom predmetnog događaja koji se dogodio dana 28.09.2025. godine u hotelu "Šumadija" u Gornjem Milanovcu u Osnovnom javnom tužilaštvu u Gornjem Milanovcu još uvek nije formiran predmet, a dežurni javni tužilac je naložio Policijskoj stanici Gornji… »
Zbog tuče na svadbi oglasilo se tužilaštvo u Gornjem Milanovcu: U toku je prikupljanje dokaza, a ovo je ključ za istragu!

Zbog tuče na svadbi oglasilo se tužilaštvo u Gornjem Milanovcu: U toku je prikupljanje dokaza, a ovo je ključ za istragu!

Kurir pre 1 dan
Osnovno javno tužilaštvo u Gornjem Milanovcu oglasilo se povodom tuče na svadbi koja se dogodila pre dva dana u jednom hotelu u tom gradu. - Povodom predmetnog događaja koji se dogodio dana 28.09.2025. godine u hotelu "Šumadija" u Gornjem Milanovcu u… »
Tužilaštvo se oglasilo nakon tuče na svadbi u Gornjem Milanovcu: Ovo su im dalji koraci

Tužilaštvo se oglasilo nakon tuče na svadbi u Gornjem Milanovcu: Ovo su im dalji koraci

Telegraf pre 1 dan
Osnovno javno tužilaštvo u Gornjem Milanovcu oglasilo se povodom tuče na svadbi koja se dogodila pre dva dana u jednom hotelu u tom gradu. - Povodom predmetnog događaja koji se dogodio dana 28.09.2025. godine u hotelu "Šumadija" u Gornjem Milanovcu u… »

Vesti dana »