Povezane vesti
Žoze Murinjo: Uvek ću biti deo istorije Čelsija, ali idem na pobedu
Danas 30.09.2025
Trener fudbalera Benfike Žoze Murinjo rekao je da će uvek biti deo Čelsija i njegove istorije, kao i da ne očekuje zvižduke navijača u predstojećem meču drugog kola Lige šampiona. – Uvek ću biti ‘Plavi’, deo sam njihove istorije i oni su deo moje. Ali… »
Murinjo: "Ostaću najveći u istoriji Čelsija dokle god neko ne osvoji četiri titule"
Sportske.net 30.09.2025
Trener fudbalera Benfike Žoze Murinjo rekao je da će uvek biti deo Čelsija i njegove istorije, kao i da ne očekuje zvižduke navijača u predstojećem meču drugog kola Lige šampiona. "Uvek ću biti 'Plavi', deo sam njihove istorije i oni su deo moje. Ali… »
Vesti dana »
Industrijska proizvodnja u Srbiji u julu 2026. manja 2,3 odsto nego u istom mesecu 2025. godine
Forbes pre 32 minutajoš 41 povezana
Prevoznici Zapadnog Balkana dali EU rok do 14. septembra: U suprotnom slede blokade granica
NIN pre 56 minutajoš 33 povezane
Značajna novina u ovoj školskoj godini! Oglasilo se Ministarstvo prosvete: Evo šta se dešava sa ekskurzijama
Telegraf pre 22 minutajoš 37 povezanih
Završena sednica Skupštine, usvojeni rebalans budžeta i zakon o jednokratnoj podršci
RTS pre 57 minutajoš 64 povezane
Eksploziv pronađen kod Turskog toka otkrio organizovanu grupu: Tužilaštvo pokrenulo istragu protiv sedam osoba
NIN pre 2 satajoš 32 povezane