Povezane vesti

Konte: Neću dozvoliti proteste fudbalera u ekipi

Konte: Neću dozvoliti proteste fudbalera u ekipi

Sportski žurnal pre 3 dana
Trener Napolija u ponedeljak razgovarao sa ekipom. Trener Napolija Antonio Konte rekao je danas da neće dozvoliti nove proteste Kevina De Brujnea i drugih fudbalera u ekipi. - Nije stvar u situacijama koje uključuju određenog igrača. Oni koji me poznaju… »
Konteov javni odgovor De Brujneu, nevolje u raju?

Konteov javni odgovor De Brujneu, nevolje u raju?

Sportske.net pre 3 dana
Trener Napolija Antonio Konte rekao je danas da neće dozvoliti nove proteste Kevina De Brujnea i drugih fudbalera u ekipi. "Nije stvar u situacijama koje uključuju određenog igrača. Oni koji me poznaju dobro upoznati su sa mojim načinom upravljanja, o… »
Konte indirektno prozvao De Brujnea zbog besne reakcije: Ovo više neće tolerisati

Konte indirektno prozvao De Brujnea zbog besne reakcije: Ovo više neće tolerisati

Nova pre 3 dana
Trener Napolija Antonio Konte rekao je da neće dozvoliti nove proteste Kevina De Brujnea i drugih fudbalera u ekipi. „Nije stvar u situacijama koje uključuju određenog igrača. Oni koji me poznaju dobro upoznati su sa mojim načinom upravljanja, o… »
"Bukti" u Napulju - Konte doliva ulje na vatru

"Bukti" u Napulju - Konte doliva ulje na vatru

B92 pre 3 dana
Trener Napolija Antonio Konte rekao je da neće dozvoliti nove proteste Kevina De Brujnea i drugih fudbalera u ekipi. "Nije stvar u situacijama koje uključuju određenog igrača. Oni koji me poznaju dobro upoznati su sa mojim načinom upravljanja, o… »
Pronašao je pogrešnog čoveka! Konte progovorio o sukobu sa De Brujneom

Pronašao je pogrešnog čoveka! Konte progovorio o sukobu sa De Brujneom

Večernje novosti pre 3 dana
Trener Napolija Antonio Konte rekao je danas da neće dozvoliti nove proteste Kevina De Brujnea i drugih fudbalera u ekipi. Foto: Profimedia "Nije stvar u situacijama koje uključuju određenog igrača. Oni koji me poznaju dobro upoznati su sa mojim načinom… »
Konte: Neću dozvoliti nove proteste fudbalera u ekipi

Konte: Neću dozvoliti nove proteste fudbalera u ekipi

Radio sto plus pre 3 dana
“Nije stvar u situacijama koje uključuju određenog igrača. Oni koji me poznaju dobro upoznati su sa mojim načinom upravljanja, o određenom ponašanju koje mora biti primenjivano. Ponekad oni koji me ne poznaju naprave neke greške, a na meni je da vratim… »

Vesti dana »