Povezane vesti

"To mi je bilo kao da me žele ubiti": Madona potpuno iskreno o braku i deci

"To mi je bilo kao da me žele ubiti": Madona potpuno iskreno o braku i deci

Večernje novosti pre 1 dan
PEVAČICA Madona progovorila je razvodu braka i problemima oko starateljstva. Foto: EPA Madona je u podkastu progovorila i o teškom periodu kroz koji je prolazila zbog sudske borbe s bivšim suprugom Gajem Ričijem. Bivši par, koji je u braku bio od 2000… »
Madona o borbi s bolešću: Uvek sam videla sebe kao superženu, ali dugo sam se oporavljala

Madona o borbi s bolešću: Uvek sam videla sebe kao superženu, ali dugo sam se oporavljala

Nedeljnik pre 1 dan
Dok je govorila o svojim najvećim preprekama u životu, kraljica popa Madona se prisetila jednog od teških perioda u životu, kada se 2023. godine tokom priprema za turneju borila s “bakterijskom infekcijom” zbog koje je bila u komi. Ona kaže da je njeno… »
Madona: Imala sam sepsu

Madona: Imala sam sepsu

Vesti online pre 1 dan
Pop ikona je prvi put progovorila o teškim zdravstvenim problemima koji su je zadesili 2023. godine. “Bila sam bez svesti četiri dana” Dug oporavak i “radikalno prihvatanje” Godinu dana kasnije. U svom prvom podkast nastupu, kraljica popa Madona podelila… »
”Probudila sam se na intenzivnoj nezi” Madona otkrila: Četiri dana sam bila u komi" (foto)

”Probudila sam se na intenzivnoj nezi” Madona otkrila: Četiri dana sam bila u komi" (foto)

Dnevnik pre 1 dan
Pop ikona je prvi put progovorila o teškim zdravstvenim problemima koji su je zadesili 2023. godine. U svom prvom podkast nastupu, kraljica popa Madona podelila je svoje zastrašujuće iskustvo borbe sa teškom bakterijskom infekcijom sa Džejem Šetijem… »
"Htela sam da odsečem sebi ruke i da umrem" Najpotresnija ispovest Madone, progovorila o najtežim životnim trenucima: "Ležala…

"Htela sam da odsečem sebi ruke i da umrem" Najpotresnija ispovest Madone, progovorila o najtežim životnim trenucima: "Ležala…

Kurir pre 1 dan
Kraljica popa, Madona (67), otvorila je dušu u svom prvom podkast intervjuu ikada, u emisiji "On Purpose" sa Džejem Šetijem, i ispričala kako je duhovnost spasla u najmračnijim trenucima njenog života. Tokom dvočasovnog razgovora, umetnica je priznala da… »
Madona otkrila: "Imala sam sepsu, četiri dana sam bila u komi" FOTO

Madona otkrila: "Imala sam sepsu, četiri dana sam bila u komi" FOTO

B92 pre 1 dan
Pop ikona je prvi put progovorila o teškim zdravstvenim problemima koji su je zadesili 2023. godine. U svom prvom podkast nastupu, kraljica popa Madona podelila je svoje zastrašujuće iskustvo borbe sa teškom bakterijskom infekcijom sa Džejem Šetijem… »

Vesti dana »