Повезане вести
"То ми је било као да ме желе убити": Мадона потпуно искрено о браку и деци
Вечерње новости пре 22 дана
ПЕВАЧИЦА Мадона проговорила је разводу брака и проблемима око старатељства. Фото: ЕПА Мадона је у подкасту проговорила и о тешком периоду кроз који је пролазила због судске борбе с бившим супругом Гајем Ричијем. Бивши пар, који… »
Мадона о борби с болешћу: Увек сам видела себе као супержену, али дуго сам се опорављала
Недељник пре 22 дана
Док је говорила о својим највећим препрекама у животу, краљица попа Мадона се присетила једног од тешких периода у животу, када се 2023. године током припрема за турнеју борила с “бактеријском инфекцијом” због које је била у… »
Мадона: Имала сам сепсу
Вести онлине пре 22 дана
Поп икона је први пут проговорила о тешким здравственим проблемима који су је задесили 2023. године. “Била сам без свести четири дана” Дуг опоравак и “радикално прихватање” Годину дана касније. У свом првом подкаст наступу… »
”Пробудила сам се на интензивној нези” Мадона открила: Четири дана сам била у коми" (фото)
Дневник пре 23 дана
Поп икона је први пут проговорила о тешким здравственим проблемима који су је задесили 2023. године. У свом првом подкаст наступу, краљица попа Мадона поделила је своје застрашујуће искуство борбе са тешком бактеријском… »
"Хтела сам да одсечем себи руке и да умрем" Најпотреснија исповест Мадоне, проговорила о најтежим животним тренуцима: "Лежала…
Курир пре 23 дана
Краљица попа, Мадона (67), отворила је душу у свом првом подкаст интервјуу икада, у емисији "Он Пурпосе" са Џејем Шетијем, и испричала како је духовност спасла у најмрачнијим тренуцима њеног живота. Током двочасовног… »
Мадона открила: "Имала сам сепсу, четири дана сам била у коми" ФОТО
Б92 пре 23 дана
Поп икона је први пут проговорила о тешким здравственим проблемима који су је задесили 2023. године. У свом првом подкаст наступу, краљица попа Мадона поделила је своје застрашујуће искуство борбе са тешком бактеријском… »
Вести дана »

Руски одговор Трампу: "Брбљиви миротворац сада је ратник против Русије!“
Ало пре 10 минутајош 35 повезаних

Кина "пукла" под притиском Америке: Због страха од нових санкција обуставила куповину руске нафте
Телеграф пре 12 минутајош 94 повезане

Министарка Лазаревић: Трговци „дрско креативни“, уредба о маржама биће измењена
Бизнис.рс пре 3 сатајош 24 повезане

Студенти Медицинског факултета упутили апел за помоћ: 1. новембра нам треба више од речи
Луфтика пре 53 минутајош 22 повезане

Ово је тачна сатница опасног погоршања: Олујни ветар имаће ударе од 80км/х, очекују се потоп и грмљавина
Телеграф пре 4 сатијош 32 повезане