Povezane vesti

Najbolja na svetu triput zaredom, ali odbija poređenje sa Mesijem

Najbolja na svetu triput zaredom, ali odbija poređenje sa Mesijem

Sportske.net pre 23 dana
Španska fudbalerka Ajtana Bonmati odbacila je poređenje sa čuvenim Lionelom Mesijem, nakon što je treći put u karijeri osvojila Zlatnu loptu, koja se dodeljuje najboljoj fudbalerki. Bonmati je prošlog ponedeljka treći put uzastopno osvojila prestižnu… »
Osvojila tri „Zlatne lopte“ zaredom, pa odbacila poređenje sa Mesijem: „On ima karijeru koja je za mene nenadmašna“

Osvojila tri „Zlatne lopte“ zaredom, pa odbacila poređenje sa Mesijem: „On ima karijeru koja je za mene nenadmašna“

Nova pre 23 dana
Aitana Bonmati, španska fudbalerka, odbacila je poređenje sa čuvenim Lionelom Mesijem, nakon što je treći put u karijeri osvojila "Zlatnu loptu". Ona je prošlog ponedeljka treći put uzastopno osvojila prestižnu individualnu nagradu u konkurenciji… »
Bonmati odbacila poređenje sa Mesijem

Bonmati odbacila poređenje sa Mesijem

Sportski žurnal pre 23 dana
“Ja sam Ajtana, imam svoj put”. Španska fudbalerka Ajtana Bonmati odbacila je poređenje sa čuvenim Lionelom Mesijem, nakon što je treći put u karijeri osvojila Zlatnu loptu, koja se dodeljuje najboljoj fudbalerki. Bonmati je prošlog ponedeljka treći put… »
Španska fudbalerka Bonmati odbacila poređenje sa Mesijem

Španska fudbalerka Bonmati odbacila poređenje sa Mesijem

Radio sto plus pre 23 dana
Bonmati je prošlog ponedeljka treći put uzastopno osvojila prestižnu nagradu, u konkurenciji fudbalerki Arsenala Alesije Ruso i Marione Kaldentej. Posle te nagrade mnogi je porede sa Mesijem, koji je osvojio rekordnih osam Zlatnih lopti. “Pokušavam da se… »

Vesti dana »