Povezane vesti
Najbolja na svetu triput zaredom, ali odbija poređenje sa Mesijem
Sportske.net pre 2 dana
Španska fudbalerka Ajtana Bonmati odbacila je poređenje sa čuvenim Lionelom Mesijem, nakon što je treći put u karijeri osvojila Zlatnu loptu, koja se dodeljuje najboljoj fudbalerki. Bonmati je prošlog ponedeljka treći put uzastopno osvojila prestižnu… »
Osvojila tri „Zlatne lopte“ zaredom, pa odbacila poređenje sa Mesijem: „On ima karijeru koja je za mene nenadmašna“
Nova pre 2 dana
Aitana Bonmati, španska fudbalerka, odbacila je poređenje sa čuvenim Lionelom Mesijem, nakon što je treći put u karijeri osvojila "Zlatnu loptu". Ona je prošlog ponedeljka treći put uzastopno osvojila prestižnu individualnu nagradu u konkurenciji… »
Bonmati odbacila poređenje sa Mesijem
Sportski žurnal pre 3 dana
“Ja sam Ajtana, imam svoj put”. Španska fudbalerka Ajtana Bonmati odbacila je poređenje sa čuvenim Lionelom Mesijem, nakon što je treći put u karijeri osvojila Zlatnu loptu, koja se dodeljuje najboljoj fudbalerki. Bonmati je prošlog ponedeljka treći put… »
Španska fudbalerka Bonmati odbacila poređenje sa Mesijem
Radio sto plus pre 3 dana
Bonmati je prošlog ponedeljka treći put uzastopno osvojila prestižnu nagradu, u konkurenciji fudbalerki Arsenala Alesije Ruso i Marione Kaldentej. Posle te nagrade mnogi je porede sa Mesijem, koji je osvojio rekordnih osam Zlatnih lopti. “Pokušavam da se… »
Vesti dana »

Puštena u rad treća deonica od Novog Sada do Subotice: Vojvodina brzom prugom povezana sa Beogradom u minutima, nova investiciona klima
Kurir pre 55 minutajoš 61 povezana

Vučić: Tražimo rešenje da katakombe ispod stare železničke stanice u Beogradu predstavimo građanima
Beta pre 3 satajoš 29 povezanih

Naša pevačica okovana snegom u Ivanjici u oktobru: Ne može da mrdne, šok prizori, stiglo i upozorenje: (Foto)
Mondo pre 10 minutajoš 157 povezanih

Beograđanin koji je plovio ka Gazi čeka na deportaciju iz Izraela
BBC News pre 6 minutajoš 24 povezane