Povezane vesti

Alkaras se povukao i napravio pometnju

Alkaras se povukao i napravio pometnju

Vesti online pre 22 dana
Španski teniser Karlos Alkaras saopštio je da neće igrati na mastersu u Šangaju, a to je izazvalo i promene u žrebu Novaka Đokovića. “Razočaran sam što moram da objavim svoje povlačenje sa ovogodišnjeg mastersa u Šangaju. Borim se sa nekim fizičkim… »
Alkaras se povukao i napravio pometnju – čak i Đokoviću!

Alkaras se povukao i napravio pometnju – čak i Đokoviću!

Sputnik pre 22 dana
Španski teniser Karlos Alkaras saopštio je da neće igrati na mastersu u Šangaju, a to je izazvalo i promene u žrebu Novaka Đokovića. "Razočaran sam što moram da objavim svoje povlačenje sa ovogodišnjeg mastersa u Šangaju. Borim se sa nekim fizičkim… »
Alkaras zbog povrede propušta masters u Šangaju

Alkaras zbog povrede propušta masters u Šangaju

Sportski žurnal pre 22 dana
Karlos je u Tokiju osvojio osmi trofej u sezoni, ukupno 24. u karijeri, uključujući šest gren slemova. Španski teniser Karlos Alkaras saopštio je da neće nastupiti na mastersu u Šangaju, koji počinje u sredu, zbog problema sa povredom. - Imam fizičkih… »
Karlos Alkaraz propušta masters u Šangaju

Karlos Alkaraz propušta masters u Šangaju

Danas pre 22 dana
Španski teniser Karlos Alkaraz osvojio je titulu na turniru u Tokiju, pošto je u finalu pobedio petog igrača sveta Amerikanca Tejlora Frica posle dva seta, 6:4, 6:4. Ipak nekoliko sati nakon osvajanja pehara imao je vest koja je rastužila sve njegove… »
Ovo niko nije očekivao: Novak može 50 odsto lakše do trofeja u Šangaju!

Ovo niko nije očekivao: Novak može 50 odsto lakše do trofeja u Šangaju!

Hot sport pre 22 dana
Alkaras se povukao sa Mastersa u Šangaju, nadamo se brzom oporavku! Španski teniser Karlos Alkaras saopštio je da neće učestvovati na predstojećem Mastersu u Šangaju zbog fizičkih problema. „Veoma sam razočaran što moram da saopštim da se povlačim sa… »
Alkaraz se povukao sa mastersa u Šangaju

RTS pre 22 dana
Španski teniser Karlos Alkaraz saopštio je da neće igrati na mastersu u Šangaju. Samo nekoliko sati nakon što je u finalu turnira u Tokiju pobedio Amerikanca Tejlora Frica, Karlos Alkaraz je odlučio da odustane od učešća na mastersu u Šangaju. Španac je… »
Osvojio titulu pa objavio povlačenje: Alkaraz ne igra u Šangaju

Osvojio titulu pa objavio povlačenje: Alkaraz ne igra u Šangaju

Dnevnik pre 22 dana
Španski teniser Karlos Alkaraz saopštio je da neće igrati na mastersu u Šangaju. – Razočaran sam što moram da objavim svoje povlačenje sa ovogodišnjeg mastersa u Šangaju. Borim se sa nekim fizičkim problemima i posle razgovora sa svojim timom, zaključili… »
"Razočaran sam, moram da se povučem": Ništa od novog okršaja Đokovića i Alkaraza

"Razočaran sam, moram da se povučem": Ništa od novog okršaja Đokovića i Alkaraza

Mondo pre 22 dana
Prvi teniser sveta Karlos Alkaraz povukao se sa Mastersa u Šangaju nakon što je osvojio titulu u Tokiju. Tako sigurno nećemo gledati novi okršaj Đokovića i Alkaraza koji su poslednji put odmerili snage u polufinalu US Opena. Španac je pomalo iznenađujuću… »

Politika pre 22 dana
Alkaraz danas u Tokiju osvojio turnir pobedom nad Tejlorom Fricom u finalu rezultatom 2:0. Španski teniser Karlos Alkaraz saopštio je danas da neće igrati na mastersu u Šangaju. "Razočaran sam što moram da objavim svoje povlačenje sa ovogodišnjeg… »
Alkaraz šokirao sve! Karlitos osvojio titulu u Tokiju pa doneo neočekivanu odluku

Alkaraz šokirao sve! Karlitos osvojio titulu u Tokiju pa doneo neočekivanu odluku

Večernje novosti pre 22 dana
Španski teniser Karlos Alkaraz nakon osvojene titule u Tokiju, odlučio je da preskoči Masters u Šangaju. FOTO: Tanjug/AP On neće igrati na predstojećem Mastersu. - Veoma sam razočaran što moram da saopštim da se povlačim sa Mastersa u Šangaju. Nažalost… »
Španac neprijatno iznenadio sve! Alkaraz osvojio titulu, pa nekoliko sati objavom kasnije rastužio navijače

Španac neprijatno iznenadio sve! Alkaraz osvojio titulu, pa nekoliko sati objavom kasnije rastužio navijače

Kurir pre 22 dana
Neposredno nakon što je osvojio titulu na turniru u Tokiju pobedom protiv Tejlora Frica u finalu posle dva seta igre, Španac je objavio lošu vest za svoje fanove. Alkaraz je odustao od učešća u Šangaju (od 1. do 12. oktobra) zbog problema sa povredom… »
Alkaraz odustao od Mastersa u Šangaju, evo šta to znači za Đokovića

Alkaraz odustao od Mastersa u Šangaju, evo šta to znači za Đokovića

Nova pre 22 dana
Karlos Alkaraz, španski teniser, neće nastupati na Mastersu u Šangaju, pošto se povukao sa turnira, iako je postavljen za prvog nosioca. Popularni Karlitos je u utorak osvojio titulu na turniru u Tokiju (serija 500), pošto je u finalu pobedio Tejlora… »
Šampion Alkaras iznenadio sve

Šampion Alkaras iznenadio sve

B92 pre 22 dana
Karlos Alkaras, španski teniser, doneo je iznenađujuću odluku. Karlos Alkaras je osvojio titulu na turniru u Tokiju. Bez izgubljenog seta u finalu je savladao Tejlora Frica – posle svega sat i po vremena igre rezultat je bio 6:4, 6:4. Odmah nakon… »
Karlos Alkaraz se povukao sa Mastersa u Šangaju, pa zabrinuo sve: "Nažalost, mučim se sa nekim..."

Karlos Alkaraz se povukao sa Mastersa u Šangaju, pa zabrinuo sve: "Nažalost, mučim se sa nekim..."

Telegraf pre 22 dana
Teniskim svetom se pročula informacija da Karlos Alkaraz neće moći da učestvuje na Mastersu u Šangaju i da je doneo odluku da se povuče sa tog turnira, a sada se javio na društvenim mrežama i objasnio zbog čega je doneo takvu odluku. Ovakva vest je došla… »

Vesti dana »

Letnji dan u Srbiji – najviša dnevna temperatura do 26 stepeni

Letnji dan u Srbiji – najviša dnevna temperatura do 26 stepeni

Glas Zaječara pre 40 minutajoš 18 povezanih
Zvezda će morati da "kopa" - kamenolom kao prekretnica

Zvezda će morati da "kopa" - kamenolom kao prekretnica

B92 pre 25 minutajoš 16 povezanih
Jović postigao devet poena u porazu Majamija od Orlanda

Jović postigao devet poena u porazu Majamija od Orlanda

Radio sto plus pre 55 minutajoš 15 povezanih