Povezane vesti

Alkaras se povukao i napravio pometnju

Alkaras se povukao i napravio pometnju

Vesti online pre 1 dan
Španski teniser Karlos Alkaras saopštio je da neće igrati na mastersu u Šangaju, a to je izazvalo i promene u žrebu Novaka Đokovića. “Razočaran sam što moram da objavim svoje povlačenje sa ovogodišnjeg mastersa u Šangaju. Borim se sa nekim fizičkim… »
Alkaras zbog povrede propušta masters u Šangaju

Alkaras zbog povrede propušta masters u Šangaju

Sportski žurnal pre 1 dan
Karlos je u Tokiju osvojio osmi trofej u sezoni, ukupno 24. u karijeri, uključujući šest gren slemova. Španski teniser Karlos Alkaras saopštio je da neće nastupiti na mastersu u Šangaju, koji počinje u sredu, zbog problema sa povredom. - Imam fizičkih… »
Alkaras se povukao i napravio pometnju – čak i Đokoviću!

Alkaras se povukao i napravio pometnju – čak i Đokoviću!

Sputnik pre 1 dan
Španski teniser Karlos Alkaras saopštio je da neće igrati na mastersu u Šangaju, a to je izazvalo i promene u žrebu Novaka Đokovića. "Razočaran sam što moram da objavim svoje povlačenje sa ovogodišnjeg mastersa u Šangaju. Borim se sa nekim fizičkim… »
Karlos Alkaraz propušta masters u Šangaju

Karlos Alkaraz propušta masters u Šangaju

Danas pre 1 dan
Španski teniser Karlos Alkaraz osvojio je titulu na turniru u Tokiju, pošto je u finalu pobedio petog igrača sveta Amerikanca Tejlora Frica posle dva seta, 6:4, 6:4. Ipak nekoliko sati nakon osvajanja pehara imao je vest koja je rastužila sve njegove… »
Ovo niko nije očekivao: Novak može 50 odsto lakše do trofeja u Šangaju!

Ovo niko nije očekivao: Novak može 50 odsto lakše do trofeja u Šangaju!

Hot sport pre 1 dan
Alkaras se povukao sa Mastersa u Šangaju, nadamo se brzom oporavku! Španski teniser Karlos Alkaras saopštio je da neće učestvovati na predstojećem Mastersu u Šangaju zbog fizičkih problema. „Veoma sam razočaran što moram da saopštim da se povlačim sa… »
Alkaraz se povukao sa mastersa u Šangaju

RTS pre 1 dan
Španski teniser Karlos Alkaraz saopštio je da neće igrati na mastersu u Šangaju. Samo nekoliko sati nakon što je u finalu turnira u Tokiju pobedio Amerikanca Tejlora Frica, Karlos Alkaraz je odlučio da odustane od učešća na mastersu u Šangaju. Španac je… »
Osvojio titulu pa objavio povlačenje: Alkaraz ne igra u Šangaju

Osvojio titulu pa objavio povlačenje: Alkaraz ne igra u Šangaju

Dnevnik pre 1 dan
Španski teniser Karlos Alkaraz saopštio je da neće igrati na mastersu u Šangaju. – Razočaran sam što moram da objavim svoje povlačenje sa ovogodišnjeg mastersa u Šangaju. Borim se sa nekim fizičkim problemima i posle razgovora sa svojim timom, zaključili… »
"Razočaran sam, moram da se povučem": Ništa od novog okršaja Đokovića i Alkaraza

"Razočaran sam, moram da se povučem": Ništa od novog okršaja Đokovića i Alkaraza

Mondo pre 1 dan
Prvi teniser sveta Karlos Alkaraz povukao se sa Mastersa u Šangaju nakon što je osvojio titulu u Tokiju. Tako sigurno nećemo gledati novi okršaj Đokovića i Alkaraza koji su poslednji put odmerili snage u polufinalu US Opena. Španac je pomalo iznenađujuću… »

Politika pre 1 dan
Alkaraz danas u Tokiju osvojio turnir pobedom nad Tejlorom Fricom u finalu rezultatom 2:0. Španski teniser Karlos Alkaraz saopštio je danas da neće igrati na mastersu u Šangaju. "Razočaran sam što moram da objavim svoje povlačenje sa ovogodišnjeg… »
Alkaraz šokirao sve! Karlitos osvojio titulu u Tokiju pa doneo neočekivanu odluku

Alkaraz šokirao sve! Karlitos osvojio titulu u Tokiju pa doneo neočekivanu odluku

Večernje novosti pre 1 dan
Španski teniser Karlos Alkaraz nakon osvojene titule u Tokiju, odlučio je da preskoči Masters u Šangaju. FOTO: Tanjug/AP On neće igrati na predstojećem Mastersu. - Veoma sam razočaran što moram da saopštim da se povlačim sa Mastersa u Šangaju. Nažalost… »
Španac neprijatno iznenadio sve! Alkaraz osvojio titulu, pa nekoliko sati objavom kasnije rastužio navijače

Španac neprijatno iznenadio sve! Alkaraz osvojio titulu, pa nekoliko sati objavom kasnije rastužio navijače

Kurir pre 1 dan
Neposredno nakon što je osvojio titulu na turniru u Tokiju pobedom protiv Tejlora Frica u finalu posle dva seta igre, Španac je objavio lošu vest za svoje fanove. Alkaraz je odustao od učešća u Šangaju (od 1. do 12. oktobra) zbog problema sa povredom… »
Alkaraz odustao od Mastersa u Šangaju, evo šta to znači za Đokovića

Alkaraz odustao od Mastersa u Šangaju, evo šta to znači za Đokovića

Nova pre 1 dan
Karlos Alkaraz, španski teniser, neće nastupati na Mastersu u Šangaju, pošto se povukao sa turnira, iako je postavljen za prvog nosioca. Popularni Karlitos je u utorak osvojio titulu na turniru u Tokiju (serija 500), pošto je u finalu pobedio Tejlora… »
Šampion Alkaras iznenadio sve

Šampion Alkaras iznenadio sve

B92 pre 1 dan
Karlos Alkaras, španski teniser, doneo je iznenađujuću odluku. Karlos Alkaras je osvojio titulu na turniru u Tokiju. Bez izgubljenog seta u finalu je savladao Tejlora Frica – posle svega sat i po vremena igre rezultat je bio 6:4, 6:4. Odmah nakon… »
Karlos Alkaraz se povukao sa Mastersa u Šangaju, pa zabrinuo sve: "Nažalost, mučim se sa nekim..."

Karlos Alkaraz se povukao sa Mastersa u Šangaju, pa zabrinuo sve: "Nažalost, mučim se sa nekim..."

Telegraf pre 1 dan
Teniskim svetom se pročula informacija da Karlos Alkaraz neće moći da učestvuje na Mastersu u Šangaju i da je doneo odluku da se povuče sa tog turnira, a sada se javio na društvenim mrežama i objasnio zbog čega je doneo takvu odluku. Ovakva vest je došla… »

Vesti dana »