Povezane vesti
Tramp se opet narugao Putinu: Četiri godine vodiš rat koji je trebalo da traje nedelju dana! Jesi li ti papirni tigar? (video)…
Kurir pre 1 dan
Američki predsednik Donald Tramp je još jednom izrazio razočaranje svojim ruskim kolegom predsednikom Vladimirom Putinom, ističući da je tekući rat u Ukrajini „najgori od Drugog svetskog rata“. Donald Tramp je u utorak u govoru vojnim liderima pohvalio… »
Tramp: Mislio sam da će sukob u Ukrajini biti najlakši za rešavanje
Vesti online pre 2 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je smatrao da će sukob u Ukrajini biti najlakši za rešavanje zbog njegovog ličnog odnosa sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom. „Znate, nikad ne znate šta će se desiti sa ratom. Najlakši (za rešavanje)… »
"Najlakši je Putin"! Tramp razočaran: Ispostavilo se da je rat u Ukrajini najteži od svih
Kurir pre 2 dana
Amerilki predsednik Donald Tramp izjavio je da je smatrao da će sukob u Ukrajini biti najlakši za rešavanje zbog njegovog ličnog odnosa sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom. - Znate, nikad ne znate šta će se desiti sa ratom. Najlakši (za rešavanje)… »
Tramp o rešavanju sukoba u Ukrajini: Mislio sam da će biti lakše
Pravda pre 2 dana
Sastanak predsednika Ruske Federacije i lidera kijevskog režima Vladimira Zelenskog je neophodan, naveo je Donald Tramp. Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp je naveo da je smatrao da će rešavanje sukoba u Ukrajini biti mnogo lakše… »
Tramp: Mislio sam da će sukob u Ukrajini biti najlakši za rešavanje
Sputnik pre 2 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je smatrao da će sukob u Ukrajini biti najlakši za rešavanje zbog njegovog ličnog odnosa sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom. „Znate, nikad ne znate šta će se desiti sa ratom. Najlakši (za rešavanje)… »
Tramp o Ukrajini: Smatrao sam da će rešavanje sukoba biti najlakše, ispalo je najteže
Alo pre 2 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp je naveo da je smatrao da će rešavanje sukoba u Ukrajini biti mnogo lakše, obraćajući se visokim oficirima američke vojske. "Veoma dobro sam poznavao Putina i mislio sam da će ovo biti najlakše jer ga… »
"Najlakši je Putin..." Trampovo priznanje: Mislio sam da će sukob u Ukrajini biti najlakši za rešavanje, ali...
Večernje novosti pre 2 dana
AMERIČKI predsednik Donald Tramp izjavio je da je smatrao da će sukob u Ukrajini biti najlakši za rešavanje zbog njegovog ličnog odnosa sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom. Foto: Tanjug - Znate, nikad ne znate šta će se desiti sa ratom. Najlakši… »
Vesti dana »

Advokatica Borović: Bogdan je sinoć od batina izgubio svest, napadači su izleteli iz parka i napali ga
Nova pre 2 satajoš 12 povezanih

Picula: Sankcije NIS-u odražavaju zaoštravanje prema onome što radi režim u Srbiji
Beta pre 5 satijoš 17 povezanih

Izraelska mornarica presrela Globalnu Sumud flotilu sa humanitarnom pomoći za Gazu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 49 povezanih

Obilne padavine i sneg u Srbiji: RHMZ izdao crvene meteolarme za jug, istok i centralne krajeve
Naslovi.ai pre 46 minutajoš 71 povezana

RTS: NIS će uputiti dopunjeni zahtev administraciji SAD za još jednim odlaganjem pune primene sankcija
N1 Info pre 1 satjoš 34 povezane