Povezane vesti
Tramp se opet narugao Putinu: Četiri godine vodiš rat koji je trebalo da traje nedelju dana! Jesi li ti papirni tigar? (video)…
Kurir 30.09.2025
Američki predsednik Donald Tramp je još jednom izrazio razočaranje svojim ruskim kolegom predsednikom Vladimirom Putinom, ističući da je tekući rat u Ukrajini „najgori od Drugog svetskog rata“. Donald Tramp je u utorak u govoru vojnim liderima pohvalio… »
Tramp: Mislio sam da će sukob u Ukrajini biti najlakši za rešavanje
Vesti online 30.09.2025
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je smatrao da će sukob u Ukrajini biti najlakši za rešavanje zbog njegovog ličnog odnosa sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom. „Znate, nikad ne znate šta će se desiti sa ratom. Najlakši (za rešavanje)… »
"Najlakši je Putin"! Tramp razočaran: Ispostavilo se da je rat u Ukrajini najteži od svih
Kurir 30.09.2025
Amerilki predsednik Donald Tramp izjavio je da je smatrao da će sukob u Ukrajini biti najlakši za rešavanje zbog njegovog ličnog odnosa sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom. - Znate, nikad ne znate šta će se desiti sa ratom. Najlakši (za rešavanje)… »
Tramp o rešavanju sukoba u Ukrajini: Mislio sam da će biti lakše
Pravda 30.09.2025
Sastanak predsednika Ruske Federacije i lidera kijevskog režima Vladimira Zelenskog je neophodan, naveo je Donald Tramp. Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp je naveo da je smatrao da će rešavanje sukoba u Ukrajini biti mnogo lakše… »
Tramp: Mislio sam da će sukob u Ukrajini biti najlakši za rešavanje
Sputnik 30.09.2025
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je smatrao da će sukob u Ukrajini biti najlakši za rešavanje zbog njegovog ličnog odnosa sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom. „Znate, nikad ne znate šta će se desiti sa ratom. Najlakši (za rešavanje)… »
Tramp o Ukrajini: Smatrao sam da će rešavanje sukoba biti najlakše, ispalo je najteže
Alo 30.09.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp je naveo da je smatrao da će rešavanje sukoba u Ukrajini biti mnogo lakše, obraćajući se visokim oficirima američke vojske. "Veoma dobro sam poznavao Putina i mislio sam da će ovo biti najlakše jer ga… »
"Najlakši je Putin..." Trampovo priznanje: Mislio sam da će sukob u Ukrajini biti najlakši za rešavanje, ali...
Večernje novosti 30.09.2025
AMERIČKI predsednik Donald Tramp izjavio je da je smatrao da će sukob u Ukrajini biti najlakši za rešavanje zbog njegovog ličnog odnosa sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom. Foto: Tanjug - Znate, nikad ne znate šta će se desiti sa ratom. Najlakši… »
Vesti dana »
Tramp: Sjajan sastanak sa Zelenskim, veliki pomak u okončanju rata
Beta pre 14 minutajoš 35 povezanih
„Prvi smo narod na svetu koji je nepogrešivo raspisao pobedu pre izbora“: Studenti posle akcije „Raspiši pobedu“
Nova pre 1 satjoš 66 povezanih
Vodio je Valensiju do preokreta, a za Partizan najavio ''najbolje moguće izdanje''
Sportske.net pre 39 minutajoš 46 povezanih
Objavljeni preliminarni rezultati izbora na Kosovu i Metohiji, Samoopredeljenje veliki pobednik
Nova pre 1 satjoš 62 povezane
Studenti pozvali građane da potpišu zahtev za raspisivanje vanrednih izbora
RTS pre 1 satjoš 56 povezanih