Povezane vesti
Tramp se opet narugao Putinu: Četiri godine vodiš rat koji je trebalo da traje nedelju dana! Jesi li ti papirni tigar? (video)…
Kurir pre 23 dana
Američki predsednik Donald Tramp je još jednom izrazio razočaranje svojim ruskim kolegom predsednikom Vladimirom Putinom, ističući da je tekući rat u Ukrajini „najgori od Drugog svetskog rata“. Donald Tramp je u utorak u govoru vojnim liderima pohvalio… »
Tramp: Mislio sam da će sukob u Ukrajini biti najlakši za rešavanje
Vesti online pre 23 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je smatrao da će sukob u Ukrajini biti najlakši za rešavanje zbog njegovog ličnog odnosa sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom. „Znate, nikad ne znate šta će se desiti sa ratom. Najlakši (za rešavanje)… »
"Najlakši je Putin"! Tramp razočaran: Ispostavilo se da je rat u Ukrajini najteži od svih
Kurir pre 23 dana
Amerilki predsednik Donald Tramp izjavio je da je smatrao da će sukob u Ukrajini biti najlakši za rešavanje zbog njegovog ličnog odnosa sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom. - Znate, nikad ne znate šta će se desiti sa ratom. Najlakši (za rešavanje)… »
Tramp o rešavanju sukoba u Ukrajini: Mislio sam da će biti lakše
Pravda pre 23 dana
Sastanak predsednika Ruske Federacije i lidera kijevskog režima Vladimira Zelenskog je neophodan, naveo je Donald Tramp. Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp je naveo da je smatrao da će rešavanje sukoba u Ukrajini biti mnogo lakše… »
Tramp: Mislio sam da će sukob u Ukrajini biti najlakši za rešavanje
Sputnik pre 23 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je smatrao da će sukob u Ukrajini biti najlakši za rešavanje zbog njegovog ličnog odnosa sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom. „Znate, nikad ne znate šta će se desiti sa ratom. Najlakši (za rešavanje)… »
Tramp o Ukrajini: Smatrao sam da će rešavanje sukoba biti najlakše, ispalo je najteže
Alo pre 23 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp je naveo da je smatrao da će rešavanje sukoba u Ukrajini biti mnogo lakše, obraćajući se visokim oficirima američke vojske. "Veoma dobro sam poznavao Putina i mislio sam da će ovo biti najlakše jer ga… »
"Najlakši je Putin..." Trampovo priznanje: Mislio sam da će sukob u Ukrajini biti najlakši za rešavanje, ali...
Večernje novosti pre 23 dana
AMERIČKI predsednik Donald Tramp izjavio je da je smatrao da će sukob u Ukrajini biti najlakši za rešavanje zbog njegovog ličnog odnosa sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom. Foto: Tanjug - Znate, nikad ne znate šta će se desiti sa ratom. Najlakši… »
Vesti dana »

Opraštamo se od miholjskog leta: Pljuskovi sve do utorka, temperatura pada: Ovo je prognoza RHMZ za naredne dane
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

MUP se oglasio o zaustavljanju vozila koje je pratilo studente iz Novog Pazara
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

"Utrčali su u školu i napali učenika": Oglasilo se ministarstvo prosvete povodom incidenta u Medicinskoj školi na Zvezdari
Blic pre 4 satijoš 2 povezane

Pored Batlera, Nvora zagolicao maštu Delija o još jednom pojačanju: "Možda treba da ga pozovem telefonom?"
Telegraf pre 57 minutajoš 6 povezanih

Rusi reagovali na optužbe Litvanije: Leteli smo iznad Kalinjingradske oblasti, nismo povredili granice drugih država
Kurir pre 33 minutajoš 2 povezane