Povezane vesti
HALID MUSLIMOVIĆ OPET IZNENADIO PUBLIKU: Od simfonijskog orkestra, preko Sajma knjiga do spektakla u Beogradu (FOTO i VIDEO)
Svet & Skandal 30.09.2025
„Hej kafano neću više“, „Idi moram da ti kažem“, „Učini bar jedan pogrešan korak“, „Hej ljubavi u dalekom gradu“, „Znam za sve sam kriv“, „Putuj putuj srećo moja“, „Mene je učilo vrijeme“, samo su neke od pesama koje su obeležile karijeru folk zvezde… »
Halid Muslimović opet iznenadio publiku: Od simfonijskog orkestra, preko do spektakla u Beogradu (foto)
Večernje novosti 30.09.2025
"HEJ kafano neću više", "Idi moram da ti kažem", "Učini bar jedan pogrešan korak", "Hej ljubavi u dalekom gradu", "Znam za sve sam kriv", "Putuj putuj srećo moja", "Mene je učilo vrijeme", samo su neke od pesama koje su obeležile karijeru folk zvezde… »
Halid Muslimović opet iznenadio publiku: Od simfonijskog orkestra, preko Sajma knjiga do spektakla u Beogradu (foto/video)
Kurir 30.09.2025
"Hej kafano neću više", "Idi moram da ti kažem", "Učini bar jedan pogrešan korak", "Hej ljubavi u dalekom gradu", "Znam za sve sam kriv", "Putuj putuj srećo moja", "Mene je učilo vrijeme", samo su neke od pesama koje su obeležile karijeru folk zvezde… »
Halid Muslimović opet iznenadio publiku: Od simfonijskog orkestra, preko Sajma knjiga do spektakla u Beogradu (FOTO/VIDEO)
Nova 30.09.2025
"Hej kafano neću više", "Idi moram da ti kažem", "Učini bar jedan pogrešan korak", "Hej ljubavi u dalekom gradu", "Znam za sve sam kriv", "Putuj putuj srećo moja", "Mene je učilo vrijeme", samo su neke od pesama koje su obeležile karijeru folk zvezde… »
Vesti dana »
ANEM: Nedopustivo nasilje nad ekipom N1 i nereagovanje policije
Glas Zaječara pre 1 satjoš 46 povezanih
Zelenski je pristao? Pao dogovor sa SAD: Dokument će biti potpisan u kratkom roku
B92 pre 40 minutajoš 44 povezane
Ova slika dokaz je da je kritično: Pogledajte šta vojska radi u Svilajncu
Telegraf pre 6 satijoš 27 povezanih
Druga šansa za Kurtija: Novi parlamentarni izbori na Kosovu 28. decembra
BBC News pre 5 satijoš 32 povezane