Povezane vesti
Marko progovorio o razvodu od lune Miljkovići spakovali kofere: "Zbog sitnice je nastala žestoka svađa"
Alo 30.09.2025
Miljković je istakao da je zbog sitnice nastala žestoka svađa, ali da su uvek uspeli da pronađu rešenje. Bivši rijaliti učesnik Marko Miljković otvorio je dušu o svom životu i tom prilikom dotakao se i teme o nedozdvoljenim susptancama. Priznao je da je… »
"Dešavalo se da napustim stan..." Marko nikad iskrenije o odnosu sa Lunom: Pomenuo i nedozvoljene supstance
Telegraf 30.09.2025
Bivši rijaliti učesnik Marko Miljković otvorio je dušu o svom životu i tom prilikom dotakao se i teme o nedozdvoljenim susptancama. Marko je priznao da je u periodu srednje škole probao marihuanu, te istakao da nikada nije bio za to. - Ma kakvi, ja to ne… »
Marko nakon haosa sa lunom odlazio iz stana! Otkrili se mračni detalji njihovog ljubavnog odnosa, bićete šokirani
Kurir 30.09.2025
Bivši rijaliti učesnik Marko Miljković otvorio je dušu o svom životu i tom prilikom dotakao se i teme o nedozdvoljenim susptancama. Marko je priznao da je u periodu srednje škole probao marihuanu, te istakao da nikada nije bio za to. - Ma kakvi, ja to ne… »
"Dešavalo se da napustim stan, pun kofer i meni i njoj": Marko Miljković izneo detalje iz života: "Mogao sam da umrem kad sam…
Blic 30.09.2025
Vesti dana »
Studenti Pirota sakupili preko 1000 potpisa u akciji "Raspiši pobedu"
Plus online pre 48 minutajoš 66 povezanih
Pejn trojkama iznenadio sam sebe: Imamo dobre šanse u Valensiji
Sport klub pre 18 minutajoš 39 povezanih
Tramp se sastao sa Zelenskim nakon „produktivnog“ razgovora sa Putinom
Bloomberg Adria pre 18 minutajoš 24 povezane
(BLOG) Studenti u akciji "Raspiši pobedu": Veliki odziv građana i tokom večeri, čeka se broj prikupljenih potpisa
N1 Info pre 53 minutajoš 56 povezanih
Preliminarni rezultati glasanja na KiM: Samoopredeljenje blizu 50 odsto, Srpska lista proglasila pobedu u Gračanici
RTS pre 18 minutajoš 61 povezana