Povezane vesti
Marko progovorio o razvodu od lune Miljkovići spakovali kofere: "Zbog sitnice je nastala žestoka svađa"
Alo 30.09.2025
Miljković je istakao da je zbog sitnice nastala žestoka svađa, ali da su uvek uspeli da pronađu rešenje. Bivši rijaliti učesnik Marko Miljković otvorio je dušu o svom životu i tom prilikom dotakao se i teme o nedozdvoljenim susptancama. Priznao je da je… »
"Dešavalo se da napustim stan..." Marko nikad iskrenije o odnosu sa Lunom: Pomenuo i nedozvoljene supstance
Telegraf 30.09.2025
Bivši rijaliti učesnik Marko Miljković otvorio je dušu o svom životu i tom prilikom dotakao se i teme o nedozdvoljenim susptancama. Marko je priznao da je u periodu srednje škole probao marihuanu, te istakao da nikada nije bio za to. - Ma kakvi, ja to ne… »
Marko nakon haosa sa lunom odlazio iz stana! Otkrili se mračni detalji njihovog ljubavnog odnosa, bićete šokirani
Kurir 30.09.2025
Bivši rijaliti učesnik Marko Miljković otvorio je dušu o svom životu i tom prilikom dotakao se i teme o nedozdvoljenim susptancama. Marko je priznao da je u periodu srednje škole probao marihuanu, te istakao da nikada nije bio za to. - Ma kakvi, ja to ne… »
"Dešavalo se da napustim stan, pun kofer i meni i njoj": Marko Miljković izneo detalje iz života: "Mogao sam da umrem kad sam…
Blic 30.09.2025
Vesti dana »
Kraj rata u Ukrajini zavisi od ruske spremnosti: zvaničnici Vašingtona i Kijeva
Radio 021 pre 1 satjoš 28 povezanih
Mićović: Državne rezerve goriva po prvi put bi mogle da se nađu na tržištu, to će biti pravi test
Nedeljnik pre 1 satjoš 21 povezana
Sneg se vraća u Srbiju Kiša u prekidima do kraja sedmice, početkom sledeće stiže promena
Alo pre 26 minutajoš 23 povezane
IAEA: Zaštitna struktura napuštene nuklearne elektrane Černobil izgubila primarnu zaštitnu funkciju
Beta pre 1 satjoš 20 povezanih