Povezane vesti
Marko progovorio o razvodu od lune Miljkovići spakovali kofere: "Zbog sitnice je nastala žestoka svađa"
Alo pre 11 sati
Miljković je istakao da je zbog sitnice nastala žestoka svađa, ali da su uvek uspeli da pronađu rešenje. Bivši rijaliti učesnik Marko Miljković otvorio je dušu o svom životu i tom prilikom dotakao se i teme o nedozdvoljenim susptancama. Priznao je da je… »
"Dešavalo se da napustim stan..." Marko nikad iskrenije o odnosu sa Lunom: Pomenuo i nedozvoljene supstance
Telegraf pre 11 sati
Bivši rijaliti učesnik Marko Miljković otvorio je dušu o svom životu i tom prilikom dotakao se i teme o nedozdvoljenim susptancama. Marko je priznao da je u periodu srednje škole probao marihuanu, te istakao da nikada nije bio za to. - Ma kakvi, ja to ne… »
Marko nakon haosa sa lunom odlazio iz stana! Otkrili se mračni detalji njihovog ljubavnog odnosa, bićete šokirani
Kurir pre 12 sati
Bivši rijaliti učesnik Marko Miljković otvorio je dušu o svom životu i tom prilikom dotakao se i teme o nedozdvoljenim susptancama. Marko je priznao da je u periodu srednje škole probao marihuanu, te istakao da nikada nije bio za to. - Ma kakvi, ja to ne… »
"Dešavalo se da napustim stan, pun kofer i meni i njoj": Marko Miljković izneo detalje iz života: "Mogao sam da umrem kad sam…
Blic pre 14 sati
Vesti dana »

SAD su ušle u budžetsku blokadu, poremećen rad savezne administracija
Beta pre 1 satjoš 28 povezanih

(Video) Pao prvi sneg u Srbiji Pahuljice 1. dana oktobra iznenadile sve zima pokucala na vrata
Dnevnik pre 5 minutajoš 25 povezanih

Trampov mirovni plan za Gazu u zamahu, ali bi njegova dvosmislenost mogla da bude kobna
Radio 021 pre 20 minutajoš 26 povezanih