Povezane vesti
"Dešavalo se da napustim stan..." Marko nikad iskrenije o odnosu sa Lunom: Pomenuo i nedozvoljene supstance
Telegraf 30.09.2025
Bivši rijaliti učesnik Marko Miljković otvorio je dušu o svom životu i tom prilikom dotakao se i teme o nedozdvoljenim susptancama. Marko je priznao da je u periodu srednje škole probao marihuanu, te istakao da nikada nije bio za to. - Ma kakvi, ja to ne… »
"Dešavalo se da napustim stan, pun kofer i meni i njoj": Marko Miljković izneo detalje iz života: "Mogao sam da umrem kad sam…
Blic 30.09.2025
Bivši rijaliti učesnik Marko Miljković otvorio je dušu o svom životu i tom prilikom dotakao se i teme o nedozdvoljenim susptancama. Marko je priznao da je u periodu srednje škole probao marihuanu, te istakao da nikada nije bio za to. - Ma kakvi, ja to ne… »
Vesti dana »
Urušavanje gradilišta u Ulici Vojvode Vlahovića: Automobil upao u rupu, stanari evakuisani
Naslovi.ai pre 25 minutajoš 29 povezanih
Suđenje za pad nadstrešnice na čekanju: Branioci Vesića, Dimoski i Tanasković traže zaštitu zakonitosti
Radio 021 pre 8 satijoš 5 povezanih
Milivojević podneo molbu Vučiću i Gašiću: Traži postavljanje spomen-ploče poginulom sinu u fabrici u Lučanima
Euronews pre 6 satijoš 13 povezanih
Iranski predsednik u UN: Teheran se neće predati u ratu sa SAD, ali veruje u diplomatiju
Beta pre 3 satajoš 23 povezane