Повезане вести

Муса: "Долазак у Партизан? Причали смо, жеља била обострана, али..."

Муса: "Долазак у Партизан? Причали смо, жеља била обострана, али..."

Спортске.нет пре 23 дана
Кошаркаш Дубаија и репрезентативац Босне и Херцеговине Џанан Муса открио је да је овог лета био близу доласка у Партизан, али да је на крају одлучио да каријеру настави у новом евролигашком пројекту из Уједињених Арапских… »
Муса отворио карте: Открио због чега није дошао у Партизан!

Муса отворио карте: Открио због чега није дошао у Партизан!

Хот спорт пре 23 дана
На крају до коначног договора није дошло Џанан Муса предводио је Дубаи у победи над Партизаном резултатом 89:76, уписавши 19 поена, четири скока и пет асистенција за 34 минута на терену. Бивши играч Реал Мадрида био је најбољи… »
Џанан Муса открио: Био сам на корак од Партизана

Џанан Муса открио: Био сам на корак од Партизана

Спортски журнал пре 23 дана
Узданица Дубаија разговарао са Мијаиловићем. Партизан је поражен на старту Евролиге у Дубаију домаћи тим славио је са 89:76, а један од најбољих на терену био је босанскохерцеговачки репрезентативац Џанан Муса. Муса је меч… »
Џанан Муса открио! Ево због чега није дошао у Партизан

Џанан Муса открио! Ево због чега није дошао у Партизан

Вечерње новости пре 23 дана
Кошаркаш Дубаија и репрезентативац Босне и Херцеговине Џанан Муса открио је да је овог лета био близу доласка у Партизан, али да је на крају одлучио да каријеру настави у новом евролигашком пројекту из Уједињених Арапских… »
"Причао сам са Остојом, хтео сам да дођем у Партизан": Џанан Муса открио зашто је изабрао Дубаи

"Причао сам са Остојом, хтео сам да дођем у Партизан": Џанан Муса открио зашто је изабрао Дубаи

Мондо пре 24 дана
Џанан Муса је са Дубаијем уписао победу на старту Евролиге, победили су Партизан (89:76). Репрезентативац Босне и Херцеговине је за 34 минута дао 19 поена, уз 5 асистенција и 4 скока и био је један од најзаслужнијих за тријумф… »
Муса о доласку у Партизан: „Било је ту жеља, али једноставно ми се Дубаи више свиђао“

Муса о доласку у Партизан: „Било је ту жеља, али једноставно ми се Дубаи више свиђао“

Данас пре 24 дана
Кошаркаши Партизана изгубили су од Дубаија у гостима резултатом 89:76 у првом колу Евролиге. Нови члан Дубаија је Џанан Муса, а летос се причало да је репрезентативац Босне на корак од доласка у Партизан. – Причао сам са… »

Вести дана »