Povezane vesti
Musa: "Dolazak u Partizan? Pričali smo, želja bila obostrana, ali..."
Sportske.net pre 11 sati
Košarkaš Dubaija i reprezentativac Bosne i Hercegovine Džanan Musa otkrio je da je ovog leta bio blizu dolaska u Partizan, ali da je na kraju odlučio da karijeru nastavi u novom evroligaškom projektu iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. "Pričao sam sa… »
Musa otvorio karte: Otkrio zbog čega nije došao u Partizan!
Hot sport pre 13 sati
Na kraju do konačnog dogovora nije došlo Džanan Musa predvodio je Dubai u pobedi nad Partizanom rezultatom 89:76, upisavši 19 poena, četiri skoka i pet asistencija za 34 minuta na terenu. Bivši igrač Real Madrida bio je najbolji uz Davisa Bertansa, koji… »
Džanan Musa otkrio: Bio sam na korak od Partizana
Sportski žurnal pre 15 sati
Uzdanica Dubaija razgovarao sa Mijailovićem. Partizan je poražen na startu Evrolige u Dubaiju domaći tim slavio je sa 89:76, a jedan od najboljih na terenu bio je bosanskohercegovački reprezentativac Džanan Musa. Musa je meč završio sa 19 poena, četiri… »
Džanan Musa otkrio! Evo zbog čega nije došao u Partizan
Večernje novosti pre 15 sati
Košarkaš Dubaija i reprezentativac Bosne i Hercegovine Džanan Musa otkrio je da je ovog leta bio blizu dolaska u Partizan, ali da je na kraju odlučio da karijeru nastavi u novom evroligaškom projektu iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. FOTO: Profimedia -… »
"Pričao sam sa Ostojom, hteo sam da dođem u Partizan": Džanan Musa otkrio zašto je izabrao Dubai
Mondo pre 18 sati
Džanan Musa je sa Dubaijem upisao pobedu na startu Evrolige, pobedili su Partizan (89:76). Reprezentativac Bosne i Hercegovine je za 34 minuta dao 19 poena, uz 5 asistencija i 4 skoka i bio je jedan od najzaslužnijih za trijumf. Posle tog duela je otkrio… »
Musa o dolasku u Partizan: „Bilo je tu želja, ali jednostavno mi se Dubai više sviđao“
Danas pre 1 dan
Košarkaši Partizana izgubili su od Dubaija u gostima rezultatom 89:76 u prvom kolu Evrolige. Novi član Dubaija je Džanan Musa, a letos se pričalo da je reprezentativac Bosne na korak od dolaska u Partizan. – Pričao sam sa Ostojom, on je čovek kojeg jako… »
Vesti dana »

Ima mrtvih! Muškarac kojeg su vatrogasci pronašli u stanu u Kosovskoj preminuo od povreda (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 13 povezanih

"Danska, zemlja čuda, ovde je sve: Moguće!" Vučić objavio fotografiju sa saradnicama iz Kopenhagena (foto)
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

Narodno pozorište u Beogradu ustaje protiv Pravilnika – 3. oktobra štrajk upozorenja
Danas pre 1 satjoš 1 povezana