Povezane vesti
Ognjen iz Srbije na brodu za Gazu: „Spreman sam i na najgore“
Luftika 01.10.2025
Ognjen Marković volontira na španskom brodu Adara, delu Globalne Sumund flotile (GSF) sa više od 300 aktivista, koji mere poslednje nautičke milje pred ulazak u „crvenu zonu“ rizika gde Izrael primenjuje blokadu Gaze. Po mesečini i suncem obasjanim… »
Učesnik humanitarne flotile ka Gazi iz Beograda: 'Spreman sam i na najgore'
NIN 01.10.2025
Po mesečini i suncem obasjanim talasima Sredozemnog mora, u sklopu velike međunarodne humanitarne akcije dostavljanja pomoći Palestincima u ratom zahvaćenoj Gazi, već mesec dana plovi više desetina brodova - a na jednom od njih i Ognjen Marković… »
Učesnik humanitarne flotili ka Gazi iz Beograda: 'Spreman sam i na najgore'
Radio 021 01.10.2025
Ognjen Marković volontira na španskom brodu Adara, delu Globalne Sumund flotile (GSF) sa više od 300 aktivista, koji mere poslednje nautičke milje pred ulazak u „crvenu zonu“ rizika gde Izrael primenjuje blokadu Gaze. REUTERS/Stefanos Rapanis Jedan od… »
Učesnik humanitarne flotili ka Gazi iz Beograda: ‘Spreman sam i na najgore’
Južne vesti 01.10.2025
REUTERS/Stefanos Rapanis Jedan od desetine brodova koji plove ka Pojasu Gaze u nameri da ‘probiju izraelsku humanitarnu blokadu’ Po mesečini i suncem obasjanim talasima Sredozemnog mora, u sklopu velike međunarodne humanitarne akcije dostavljanja pomoći… »
Učesnik humanitarne flotili ka Gazi iz Beograda: ‘Spreman sam i na najgore’
Danas 01.10.2025
Po mesečini i suncem obasjanim talasima Sredozemnog mora, u sklopu velike međunarodne humanitarne akcije dostavljanja pomoći Palestincima u ratom zahvaćenoj Gazi, već mesec dana plovi više desetina brodova – a na jednom od njih i Ognjen Marković… »
Vesti dana »
Pretežno sunčano i toplo vreme u Srbiji, temperature do 33 stepena
Naslovi.ai pre 59 minutajoš 25 povezanih
Afere prisluškivanja u Srbiji pod lupom svetskih medija: Studenti i opozicija na meti spajvera
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 18 povezanih
Holandska centralna banka premestila zlato iz Njujorka zbog geopolitičkih nemira
Nova ekonomija pre 54 minutajoš 16 povezanih
Za pacijente sa retkim bolestima potrebne su brža dijagnoza, dostupnije lečenje i bolja podrška
N1 Info pre 3 satajoš 10 povezanih