Povezane vesti
“Dve starlete mi prete smrću i proganjaju me” Influenserka uplašena za život, objavili snimak koji je uništio
Telegraf 01.10.2025
Sara Petrović tvrdi da je na meti žena koje su sumnjivog morala jer se na internetu pojavio video na kojem se vidi kako jedna od njih sedi u društvu vremešnih ljudi - Dve poznate starlete mi prete smrću, proganjaju me i zastrašuju zbog toga što se na… »
Influenserka prijavila dve starlete zbog pretnji smrću! Jedan snimak joj napravio pakao od života: Proganjaju me i zastrašuju…
Kurir 01.10.2025
"Dve poznate starlete mi prete smrću, proganjaju me i zastrašuju zbog toga što se na društvenim mrežama pojavio snimak kako jedna od njih dve sedi u društvu starijih ljudu koji su ih pozvali na druženje u inostranstvu". Ovo tvrdi Sara Petrović, koja nam… »
Vesti dana »
(Video) Automobil uleteo u masu ljudi u Berlinu. Haos u centru grada, jedna osoba poginula, bar 15 povređeno! Aktiviran crveni alarm, usledila evakuacija
Kurir pre 1 danjoš 14 povezanih
Reči Miroslava Tanjge nakon otkaza koje će odjeknuti: "Nekima smeta..."
Nova pre 8 satijoš 23 povezane
Neočekivan momenat na Formuli 1 u Mađarskoj, Hamilton mislio da je prvi, a onda mu je naloženo da se pomeri
Telegraf pre 1 danjoš 25 povezanih
„Sve ovo nismo radili još od 1945. godine!“ Vučić u Drežniku najavio ulaganja od milijrdu evra u Zapadnu Srbiju: Za par meseci su izbori, idemo da ih pobedimo
Užice oglasna tabla pre 4 satijoš 14 povezanih
Putin upitan o kraju rata u Ukrajini: Nije prikrio izraz lica, neprijatnost bila očigledna (video)
Mondo pre 6 satijoš 17 povezanih