Povezane vesti
“Dve starlete mi prete smrću i proganjaju me” Influenserka uplašena za život, objavili snimak koji je uništio
Telegraf 01.10.2025
Sara Petrović tvrdi da je na meti žena koje su sumnjivog morala jer se na internetu pojavio video na kojem se vidi kako jedna od njih sedi u društvu vremešnih ljudi - Dve poznate starlete mi prete smrću, proganjaju me i zastrašuju zbog toga što se na… »
Influenserka prijavila dve starlete zbog pretnji smrću! Jedan snimak joj napravio pakao od života: Proganjaju me i zastrašuju…
Kurir 01.10.2025
"Dve poznate starlete mi prete smrću, proganjaju me i zastrašuju zbog toga što se na društvenim mrežama pojavio snimak kako jedna od njih dve sedi u društvu starijih ljudu koji su ih pozvali na druženje u inostranstvu". Ovo tvrdi Sara Petrović, koja nam… »
Vesti dana »
Biciklistička tura „Čuvari Ustava“ u organizaciji Studentske liste završena u Kragujevcu
RTK pre 2 satajoš 26 povezanih
Analiza RSE: U biračkom spisku Srbije više od 500.000 građana bez naziva ulice i kućnog broja
Pravo u centar pre 14 satijoš 9 povezanih
SAD i Kina dogovorile smanjenje carina na robu vrednu 30 milijardi dolara
Sputnik pre 3 satajoš 35 povezanih
Bogoljub Karić nakon proglašenja liste: I mi smo tražili da svaki dokument i potpis budu provereni
Radio 021 pre 5 satijoš 27 povezanih
U ruševinama zgrade u centru Atine pronađena tela šestoro stradalih: Još uvek se ne zna uzrok eksplozije
Blic pre 8 satijoš 31 povezana