Повезане вести
Коронавирус у Србији: Пацијената све више, симптоми благи
BBC News пре 21 дана
Код већине пацијената болест је блага до средње тешка и не захтева болничко лечење, кажу у „Батуту". Лежерно обучена, у белом раскопчаном мантилу, са маском на лицу, која је готово спала са носа, медицинска сестра у београдском… »
НИН пре 21 дана
Лежерно обучена, у белом раскопчаном мантилу, са маском на лицу, која је готово спала са носа, медицинска сестра у београдском дому здравља дугачким штапићем узимала је брис из носа. Посматрала сам из ходника док сам чекала на… »
Озон пресс пре 21 дана
ПА Лежерно обучена, у белом раскопчаном мантилу, са маском на лицу, која је готово спала са носа, медицинска сестра у београдском дому здравља дугачким штапићем узимала је брис из носа. Посматрала сам из ходника док сам чекала… »
Јужне вести пре 21 дана
ПА Лежерно обучена, у белом раскопчаном мантилу, са маском на лицу, која је готово спала са носа, медицинска сестра у београдском дому здравља дугачким штапићем узимала је брис из носа. Посматрала сам из ходника док сам чекала… »
Радио 021 пре 21 дана
Код већине пацијената болест је блага до средње тешка и не захтева болничко лечење, кажу у „Батуту". ПА Лежерно обучена, у белом раскопчаном мантилу, са маском на лицу, која је готово спала са носа, медицинска сестра у… »
Вести дана »

Посланици Европског парламента усвојили резолуцију о Србији: 457 гласало за, 103 против
Блиц пре 33 минутајош 21 повезана

Шта су усвојили посланици Скупштине: Допуне Закона о извршењу и обезбеђењу, лекс специјалис о изложби Експо…
Нова економија пре 1 сатјош 45 повезаних

„Не могу више да нас деле“: Бубњеви, бакље ватромет и сузе на дочеку новопазарских студената у Чачку
Машина пре 1 сатјош 26 повезаних

Путин руководио вежбом стратешких нуклеарних снага; Украјина напала фабрике у Дагестану и Мордовији
РТС пре 3 минутајош 80 повезаних

"Као да је први пут": Добрић открио на шта не може да се навикне у Звезди и шта је то Саша променио
Мондо пре 3 минутајош 33 повезане