Povezane vesti
Koronavirus u Srbiji: Pacijenata sve više, simptomi blagi
BBC News 01.10.2025
Kod većine pacijenata bolest je blaga do srednje teška i ne zahteva bolničko lečenje, kažu u „Batutu". Ležerno obučena, u belom raskopčanom mantilu, sa maskom na licu, koja je gotovo spala sa nosa, medicinska sestra u beogradskom domu zdravlja dugačkim… »
NIN 01.10.2025
Ležerno obučena, u belom raskopčanom mantilu, sa maskom na licu, koja je gotovo spala sa nosa, medicinska sestra u beogradskom domu zdravlja dugačkim štapićem uzimala je bris iz nosa. Posmatrala sam iz hodnika dok sam čekala na red kod lekara. "Pozitivni… »
Ozon press 01.10.2025
PA Ležerno obučena, u belom raskopčanom mantilu, sa maskom na licu, koja je gotovo spala sa nosa, medicinska sestra u beogradskom domu zdravlja dugačkim štapićem uzimala je bris iz nosa. Posmatrala sam iz hodnika dok sam čekala na red kod lekara… »
Južne vesti 01.10.2025
PA Ležerno obučena, u belom raskopčanom mantilu, sa maskom na licu, koja je gotovo spala sa nosa, medicinska sestra u beogradskom domu zdravlja dugačkim štapićem uzimala je bris iz nosa. Posmatrala sam iz hodnika dok sam čekala na red kod lekara… »
Radio 021 01.10.2025
Kod većine pacijenata bolest je blaga do srednje teška i ne zahteva bolničko lečenje, kažu u „Batutu". PA Ležerno obučena, u belom raskopčanom mantilu, sa maskom na licu, koja je gotovo spala sa nosa, medicinska sestra u beogradskom domu zdravlja… »
Vesti dana »
Uhapšen "vračarac": Presreo čoveka u saobraćaju, pretio pištoljem, pa krvlju pisao po kolima
Radio 021 pre 19 minutajoš 26 povezanih
Tramp kao senator Makarti za vreme „Hladnog rata“: „Ne možete biti i komunista i patriota – ili jedno ili drugo“
Euronews pre 2 satajoš 36 povezanih
SRCE: Tramp na kampanju u SAD potrošio 450 miliona dolara, Vučić na ekonomske mere više od 600
Beta pre 14 minutajoš 16 povezanih
Filipinka šokirala Švjontek, Vimbldon će dobiti novu šampionku
Sportske.net pre 2 satajoš 25 povezanih