Povezane vesti
Koronavirus u Srbiji: Pacijenata sve više, simptomi blagi
BBC News 01.10.2025
Kod većine pacijenata bolest je blaga do srednje teška i ne zahteva bolničko lečenje, kažu u „Batutu". Ležerno obučena, u belom raskopčanom mantilu, sa maskom na licu, koja je gotovo spala sa nosa, medicinska sestra u beogradskom domu zdravlja dugačkim… »
Južne vesti 01.10.2025
PA Ležerno obučena, u belom raskopčanom mantilu, sa maskom na licu, koja je gotovo spala sa nosa, medicinska sestra u beogradskom domu zdravlja dugačkim štapićem uzimala je bris iz nosa. Posmatrala sam iz hodnika dok sam čekala na red kod lekara… »
Ozon press 01.10.2025
PA Ležerno obučena, u belom raskopčanom mantilu, sa maskom na licu, koja je gotovo spala sa nosa, medicinska sestra u beogradskom domu zdravlja dugačkim štapićem uzimala je bris iz nosa. Posmatrala sam iz hodnika dok sam čekala na red kod lekara… »
Radio 021 01.10.2025
Kod većine pacijenata bolest je blaga do srednje teška i ne zahteva bolničko lečenje, kažu u „Batutu". PA Ležerno obučena, u belom raskopčanom mantilu, sa maskom na licu, koja je gotovo spala sa nosa, medicinska sestra u beogradskom domu zdravlja… »
NIN 01.10.2025
Ležerno obučena, u belom raskopčanom mantilu, sa maskom na licu, koja je gotovo spala sa nosa, medicinska sestra u beogradskom domu zdravlja dugačkim štapićem uzimala je bris iz nosa. Posmatrala sam iz hodnika dok sam čekala na red kod lekara. "Pozitivni… »
Vesti dana »
NBS i ekonomisti o platnom prometu i stabilnosti finansijskog sistema u vezi sa NIS-om
Naslovi.ai pre 41 minutajoš 31 povezana
BIRN: I seljaci pod nadzorom - BIA ubacivala špijunski softver u telefone poljoprivrednika
N1 Info pre 7 satijoš 8 povezanih
Vučić sa Malim obišao radove na Ekspu: Verujem da ćemo završiti do septembra 2026.
RTS pre 1 satjoš 22 povezane