Povezane vesti

Koronavirus u Srbiji: Pacijenata sve više, simptomi blagi

BBC News pre 24 sata
Kod većine pacijenata bolest je blaga do srednje teška i ne zahteva bolničko lečenje, kažu u „Batutu". Ležerno obučena, u belom raskopčanom mantilu, sa maskom na licu, koja je gotovo spala sa nosa, medicinska sestra u beogradskom domu zdravlja dugačkim… »

NIN pre 24 sata
Ležerno obučena, u belom raskopčanom mantilu, sa maskom na licu, koja je gotovo spala sa nosa, medicinska sestra u beogradskom domu zdravlja dugačkim štapićem uzimala je bris iz nosa. Posmatrala sam iz hodnika dok sam čekala na red kod lekara. "Pozitivni… »

Ozon press pre 24 sata
PA Ležerno obučena, u belom raskopčanom mantilu, sa maskom na licu, koja je gotovo spala sa nosa, medicinska sestra u beogradskom domu zdravlja dugačkim štapićem uzimala je bris iz nosa. Posmatrala sam iz hodnika dok sam čekala na red kod lekara… »

Južne vesti pre 24 sata
PA Ležerno obučena, u belom raskopčanom mantilu, sa maskom na licu, koja je gotovo spala sa nosa, medicinska sestra u beogradskom domu zdravlja dugačkim štapićem uzimala je bris iz nosa. Posmatrala sam iz hodnika dok sam čekala na red kod lekara… »

Radio 021 pre 24 sata
Kod većine pacijenata bolest je blaga do srednje teška i ne zahteva bolničko lečenje, kažu u „Batutu". PA Ležerno obučena, u belom raskopčanom mantilu, sa maskom na licu, koja je gotovo spala sa nosa, medicinska sestra u beogradskom domu zdravlja… »

Vesti dana »