Повезане вести

Коронавирус у Србији: Пацијената све више, симптоми благи

BBC News пре 21 дана
Код већине пацијената болест је блага до средње тешка и не захтева болничко лечење, кажу у „Батуту". Лежерно обучена, у белом раскопчаном мантилу, са маском на лицу, која је готово спала са носа, медицинска сестра у београдском… »

НИН пре 21 дана
Лежерно обучена, у белом раскопчаном мантилу, са маском на лицу, која је готово спала са носа, медицинска сестра у београдском дому здравља дугачким штапићем узимала је брис из носа. Посматрала сам из ходника док сам чекала на… »

Озон пресс пре 21 дана
ПА Лежерно обучена, у белом раскопчаном мантилу, са маском на лицу, која је готово спала са носа, медицинска сестра у београдском дому здравља дугачким штапићем узимала је брис из носа. Посматрала сам из ходника док сам чекала… »

Јужне вести пре 21 дана
ПА Лежерно обучена, у белом раскопчаном мантилу, са маском на лицу, која је готово спала са носа, медицинска сестра у београдском дому здравља дугачким штапићем узимала је брис из носа. Посматрала сам из ходника док сам чекала… »

Радио 021 пре 21 дана
Код већине пацијената болест је блага до средње тешка и не захтева болничко лечење, кажу у „Батуту". ПА Лежерно обучена, у белом раскопчаном мантилу, са маском на лицу, која је готово спала са носа, медицинска сестра у… »

Вести дана »