Povezane vesti
Koronavirus u Srbiji: Pacijenata sve više, simptomi blagi
BBC News pre 24 sata
Kod većine pacijenata bolest je blaga do srednje teška i ne zahteva bolničko lečenje, kažu u „Batutu". Ležerno obučena, u belom raskopčanom mantilu, sa maskom na licu, koja je gotovo spala sa nosa, medicinska sestra u beogradskom domu zdravlja dugačkim… »
NIN pre 24 sata
Ležerno obučena, u belom raskopčanom mantilu, sa maskom na licu, koja je gotovo spala sa nosa, medicinska sestra u beogradskom domu zdravlja dugačkim štapićem uzimala je bris iz nosa. Posmatrala sam iz hodnika dok sam čekala na red kod lekara. "Pozitivni… »
Ozon press pre 24 sata
PA Ležerno obučena, u belom raskopčanom mantilu, sa maskom na licu, koja je gotovo spala sa nosa, medicinska sestra u beogradskom domu zdravlja dugačkim štapićem uzimala je bris iz nosa. Posmatrala sam iz hodnika dok sam čekala na red kod lekara… »
Južne vesti pre 24 sata
PA Ležerno obučena, u belom raskopčanom mantilu, sa maskom na licu, koja je gotovo spala sa nosa, medicinska sestra u beogradskom domu zdravlja dugačkim štapićem uzimala je bris iz nosa. Posmatrala sam iz hodnika dok sam čekala na red kod lekara… »
Radio 021 pre 24 sata
Kod većine pacijenata bolest je blaga do srednje teška i ne zahteva bolničko lečenje, kažu u „Batutu". PA Ležerno obučena, u belom raskopčanom mantilu, sa maskom na licu, koja je gotovo spala sa nosa, medicinska sestra u beogradskom domu zdravlja… »
Vesti dana »

RHMZ: Upozorenje na obilne padavine, na planinama sneg, na snazi crveni meteo-alarm
RTV pre 19 minutajoš 27 povezanih

Vučić poručio iz Danske da očekuje uspešan dan na Samitu Evropske političke zajednice
Beta pre 54 minutajoš 18 povezanih

Drama u prijepoljskim školama: Dojava o postavljenoj bombi u tri ustanove, deca vraćena kućama a jedinice MUP-a na licu mesta (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 4 minutajoš 14 povezanih

Bajern proglasio Kalinića za Zvezdinog kapitena, Herbert traži put do pobede!
Sportske.net pre 44 minutajoš 17 povezanih

Izraelski ratni brodovi presreli flotilu koja je išla ka Gazi: 'Greta Tunberg i njeni prijatelji su dobro'
BBC News pre 14 minutajoš 10 povezanih