Повезане вести
Фини-Смит пропушта почетак сезоне
Спортски журнал пре 21 дана
Доријан је овог лета потписао четворогодишњи уговор вредан готово 53 милиона долара. Кошаркаш Хјустона Доријан Фини-Смит највероватније ће пропустити почетак сезоне у Америчкој професионалној кошаркашкој лиги (НБА), пошто се и… »
Никола Јокић стао пред новинаре, па све изненадио: "Мука ми је од њега, не могу више да играм са њим!"
Телеграф пре 21 дана
Припреме за нову НБА сезону у Денвер увелико трају, па је тако у току тренинг камп тима из Колорада на којем су новинари имали прилику да поразговарају и са Николом Јокићем. Најбољи кошаркаш данашњице добио је низ питања, а… »
Кошаркаш Хјустона Фини-Смит пропушта почетак сезоне у НБА лиги
Радио сто плус пре 20 дана
Тренер Хујустона Име Удока упитан је данас после тренинга да ли би Фини-Смит могао да буде спреман за прву утакмицу у сезони 21. октобра против Оклахоме. “Не, вероватно неће бити спреман”, рекао је Удока. Тренер је додао да не… »
Јокиц́ о омиљеном саиграчу: „Мука ми је од њега...“ /видео/
Спутник пре 20 дана
Где је Никола Јокиц́ ту је забава загарантована. На новом дружењу са медијима пред почетак НБА сезоне, Србин се у свом стилу нашалио, поручивши да му је мука од Арона Гордона, који слови за његовог омиљеног саиграча у Денвер… »
Аделман оценио Јокића и Денвер Нагетсе ВИДЕО
Б92 пре 21 дана
Дејвид Аделман, тренер Денвер Нагетса, огласио се пред почетак нове НБА сезоне. Нова сезона НБА лиге почиње у ноћи између 21. и 22. октобра од 1 час и 30 минута по нашем времену када ће актуелни шампион Оклахома Сити Тандер… »
„Мука ми је од њега, не могу више да играм с њим“: Јокић фрапирао све изјавом по доласку у Денвер
Нова пре 21 дана
Почеле су припреме за нову НБА сезону, а Никола Јокић је још једном изашао пред медије и показао како је расположен. У једном тренутку су га упитали да ли ће, као што је то поменуо тренер Дејвид Аделман, играти заједно у петорци… »
Јокић: "Не могу више да играм са њим" ВИДЕО
Б92 пре 21 дана
Српски кошаркаш Никола Јокић је разговарао са медијима током тренинг кампа Денвер Нагетса. Тим из Колорада се увелико припрема за нову НБА сезону, која за њих почиње 24. октобра, када гостују Голден Стејт Вориорсима. Јокић је… »
Никола Јокић духовито одговорио на питање новинара
Вести онлине пре 21 дана
Припреме за нову НБА сезону у Денвер увелико трају, па је тако у току тренинг камп тима из Колорада на којем су новинари имали прилику да поразговарају и са Николом Јоки ћем. Уследио је изнена ђујућ, и шаљив, одговор Србина… »
"Мука ми је од њега, више не могу да играм са њим!" Јокић у свом елементу проговорио о саиграчу: Морамо да га заменимо...
Курир пре 21 дана
Са Ероном Гордоном Јокић чини сјајан тандем откако је Американац 2021. године стигао у Денвер. Гордон је долазио у Србију код Јокића, њих двојица су развили озбиљно пријатељство, па не чуди што Сомборац може да се нашали на… »
"Мука ми је више од њега": Јокић прозвао саиграча, досадило му да играју заједно
Мондо пре 21 дана
Српски кошаркаш Никола Јокић одиграо је прву утакмицу за Денвер пред почетак сезоне 2025/26, односно тренер Дејвид Аделман је организовао меч "стартера" и "резерви" и добро је изморио своје играче. Толико је све "пуцало" да је… »
Амери гледају и не верују! Никола Јокић поручио: Мука ми је, нећу више да играм са њим
Вечерње новости пре 21 дана
БАШ је било забавно на конференцији за медије екипе Денвера пред старт нове сезоне. ФОТО: Тањуг/АП Никола Јокић је наравно био у центру пажње, а новинаре је највише занимало то како ће Нагетси у наредној сезони играти са… »
Тренер Денвера видео Николу Јокића, ево шта је рекао када је Србин завршио први тренинг пред старт НБА сезоне
Телеграф пре 21 дана
Екипа Денвер Нагетса вредно тренира пред почетак нове сезоне, а тренер тима из Колорада Дејвид Адалман одмах је похвалио Николу Јокића након једног од првих тренинга у сезони. Он није анализирао први тренинг. - Видео сам га свега… »
Аделман причао шта ће све другачије Јокић морати да ради ове сезоне
Данас пре 21 дана
Дејвид Аделман, тренер кошаркаша Денвер Нагетса, има јасан план пред почетак нове сезоне. Нагетси улазе у нову сезону са јасним циљем да нападну шампионски трон. Управа клуба одрадила је изузетно активно лето. Мајкл Портер… »
Вести дана »

Шта су усвојили посланици Скупштине: Допуне Закона о извршењу и обезбеђењу, лекс специјалис о изложби Експо…
Нова економија пре 1 сатјош 45 повезаних

Седми дан како студенти из Новог Пазара пешаче, долазак у Пожегу предвиђен у 20 часова
Данас пре 29 минутајош 25 повезаних

Сахрана Небојше Павковића: Министарка Милица, министар Селаковић, Даница Грујичић, Вулин стигли на Ново гробље
Мондо пре 14 минутајош 23 повезане

Пљачка у Лувру: За седам минута украли накит 'непроцењиве' вредности
BBC News пре 29 минутајош 20 повезаних