Povezane vesti

Fini-Smit propušta početak sezone

Fini-Smit propušta početak sezone

Sportski žurnal pre 1 dan
Dorijan je ovog leta potpisao četvorogodišnji ugovor vredan gotovo 53 miliona dolara. Košarkaš Hjustona Dorijan Fini-Smit najverovatnije će propustiti početak sezone u Američkoj profesionalnoj košarkaškoj ligi (NBA), pošto se i dalje oporavlja od… »
Nikola Jokić stao pred novinare, pa sve iznenadio: "Muka mi je od njega, ne mogu više da igram sa njim!"

Nikola Jokić stao pred novinare, pa sve iznenadio: "Muka mi je od njega, ne mogu više da igram sa njim!"

Telegraf pre 1 dan
Pripreme za novu NBA sezonu u Denver uveliko traju, pa je tako u toku trening kamp tima iz Kolorada na kojem su novinari imali priliku da porazgovaraju i sa Nikolom Jokićem. Najbolji košarkaš današnjice dobio je niz pitanja, a jedno se odnosilo i na… »
Košarkaš Hjustona Fini-Smit propušta početak sezone u NBA ligi

Košarkaš Hjustona Fini-Smit propušta početak sezone u NBA ligi

Radio sto plus pre 10 sati
Trener Hujustona Ime Udoka upitan je danas posle treninga da li bi Fini-Smit mogao da bude spreman za prvu utakmicu u sezoni 21. oktobra protiv Oklahome. “Ne, verovatno neće biti spreman”, rekao je Udoka. Trener je dodao da ne zna kada će Fini-Smit… »
Jokić o omiljenom saigraču: „Muka mi je od njega...“ /video/

Jokić o omiljenom saigraču: „Muka mi je od njega...“ /video/

Sputnik pre 17 sati
Gde je Nikola Jokić tu je zabava zagarantovana. Na novom druženju sa medijima pred početak NBA sezone, Srbin se u svom stilu našalio, poručivši da mu je muka od Arona Gordona, koji slovi za njegovog omiljenog saigrača u Denver Nagetsima. Nije tajna da… »
Adelman ocenio Jokića i Denver Nagetse VIDEO

Adelman ocenio Jokića i Denver Nagetse VIDEO

B92 pre 20 sati
Dejvid Adelman, trener Denver Nagetsa, oglasio se pred početak nove NBA sezone. Nova sezona NBA lige počinje u noći između 21. i 22. oktobra od 1 čas i 30 minuta po našem vremenu kada će aktuelni šampion Oklahoma Siti Tander dočekati Hjuston Roketse… »
„Muka mi je od njega, ne mogu više da igram s njim“: Jokić frapirao sve izjavom po dolasku u Denver

„Muka mi je od njega, ne mogu više da igram s njim“: Jokić frapirao sve izjavom po dolasku u Denver

Nova pre 24 sata
Počele su pripreme za novu NBA sezonu, a Nikola Jokić je još jednom izašao pred medije i pokazao kako je raspoložen. U jednom trenutku su ga upitali da li će, kao što je to pomenuo trener Dejvid Adelman, igrati zajedno u petorci sa Jonasom… »
Jokić: "Ne mogu više da igram sa njim" VIDEO

Jokić: "Ne mogu više da igram sa njim" VIDEO

B92 pre 23 sata
Srpski košarkaš Nikola Jokić je razgovarao sa medijima tokom trening kampa Denver Nagetsa. Tim iz Kolorada se uveliko priprema za novu NBA sezonu, koja za njih počinje 24. oktobra, kada gostuju Golden Stejt Voriorsima. Jokić je odgovarao na pitanja… »
Nikola Jokić duhovito odgovorio na pitanje novinara

Nikola Jokić duhovito odgovorio na pitanje novinara

Vesti online pre 24 sata
Pripreme za novu NBA sezonu u Denver uveliko traju, pa je tako u toku trening kamp tima iz Kolorada na kojem su novinari imali priliku da porazgovaraju i sa Nikolom Joki ćem. Usledio je iznena đujuć, i šaljiv, odgovor Srbina: Potom su novinari nastavili… »
"Muka mi je od njega, više ne mogu da igram sa njim!" Jokić u svom elementu progovorio o saigraču: Moramo da ga zamenimo...

"Muka mi je od njega, više ne mogu da igram sa njim!" Jokić u svom elementu progovorio o saigraču: Moramo da ga zamenimo...

Kurir pre 1 dan
Sa Eronom Gordonom Jokić čini sjajan tandem otkako je Amerikanac 2021. godine stigao u Denver. Gordon je dolazio u Srbiju kod Jokića, njih dvojica su razvili ozbiljno prijateljstvo, pa ne čudi što Somborac može da se našali na njegov račun. Tokom medija… »
"Muka mi je više od njega": Jokić prozvao saigrača, dosadilo mu da igraju zajedno

"Muka mi je više od njega": Jokić prozvao saigrača, dosadilo mu da igraju zajedno

Mondo pre 24 sata
Srpski košarkaš Nikola Jokić odigrao je prvu utakmicu za Denver pred početak sezone 2025/26, odnosno trener Dejvid Adelman je organizovao meč "startera" i "rezervi" i dobro je izmorio svoje igrače. Toliko je sve "pucalo" da je Jokićev prvi utisak bio što… »
Ameri gledaju i ne veruju! Nikola Jokić poručio: Muka mi je, neću više da igram sa njim

Ameri gledaju i ne veruju! Nikola Jokić poručio: Muka mi je, neću više da igram sa njim

Večernje novosti pre 1 dan
BAŠ je bilo zabavno na konferenciji za medije ekipe Denvera pred start nove sezone. FOTO: Tanjug/AP Nikola Jokić je naravno bio u centru pažnje, a novinare je najviše zanimalo to kako će Nagetsi u narednoj sezoni igrati sa visokom postavom. Usledio je… »
Trener Denvera video Nikolu Jokića, evo šta je rekao kada je Srbin završio prvi trening pred start NBA sezone

Trener Denvera video Nikolu Jokića, evo šta je rekao kada je Srbin završio prvi trening pred start NBA sezone

Telegraf pre 24 sata
Ekipa Denver Nagetsa vredno trenira pred početak nove sezone, a trener tima iz Kolorada Dejvid Adalman odmah je pohvalio Nikolu Jokića nakon jednog od prvih treninga u sezoni. On nije analizirao prvi trening. - Video sam ga svega manje od 24 sata, ali… »
Adelman pričao šta će sve drugačije Jokić morati da radi ove sezone

Adelman pričao šta će sve drugačije Jokić morati da radi ove sezone

Danas pre 1 dan
Dejvid Adelman, trener košarkaša Denver Nagetsa, ima jasan plan pred početak nove sezone. Nagetsi ulaze u novu sezonu sa jasnim ciljem da napadnu šampionski tron. Uprava kluba odradila je izuzetno aktivno leto. Majkl Porter Džunior zamenjen je za… »

Vesti dana »