Povezane vesti

"Ona je jedina žena pored majke, koja me nikada neće izdati" Bivši muž Marije Mikić se slomio: Ćutim, a mogao bih dosta da…

"Ona je jedina žena pored majke, koja me nikada neće izdati" Bivši muž Marije Mikić se slomio: Ćutim, a mogao bih dosta da…

Kurir pre 22 sata
Jovan Pantić, bivši muž Marije Mikić, koji iz prvog braka ima sina, a sa pevačicom je dobio sina i ćerku, oglasio se na Instagramu i obratio se devojčici emotivnim rečima. - Ona je neko zbog koga dišem drugačije, neko zbog koga učim da budem bolji. Moja… »
„Ona je jedina žena, pored majke, koja me neće izdati“: Nova objava bivšeg muža Marije Mikić zaintrigirala javnost

„Ona je jedina žena, pored majke, koja me neće izdati“: Nova objava bivšeg muža Marije Mikić zaintrigirala javnost

Nova pre 23 sata
Jovan Pantić se na društvenoj mreži Instagram obratio ćerkici emotivnim rečima. Jovan Pantić, bivši muž Marije Mikić, koji iz prvog braka ima sina, a sa pevačicom je dobio sina i ćerku, oglasio se na Instagramu i obratio se devojčici emotivnim rečima… »
"Jedina žena, pored moje majke, za koju znam da me neće izdati" Bivši suprug Marije Mikić slomljen, oglasio se emotivnom…

"Jedina žena, pored moje majke, za koju znam da me neće izdati" Bivši suprug Marije Mikić slomljen, oglasio se emotivnom…

Alo pre 22 sata
Obratio joj se emotivnim rečima. Bivši muž Marije Mikić, Jovan Pantić, oglasio se na svom Instagramu emotivnom objavom. Jovan Pantić iz prethodnog braka ima sina, dok je u braku sa Marijom Mikić dobio ćerkicu i još jednog sina, a sada se naslednici… »
"Ona je jedina žena, pored moje majke, koja me nikada neće izdati": Bivši muž Marije Mikić se slomio: "Ćutim, a mogao bih…

"Ona je jedina žena, pored moje majke, koja me nikada neće izdati": Bivši muž Marije Mikić se slomio: "Ćutim, a mogao bih…

Blic pre 24 sata
Bivši muž Marije Mikić, Jovan Pantić, oglasio se na svom Instagramu emotivnom objavom. Jovan Pantić iz prethodnog braka ima sina, dok je u braku sa Marijom Mikić dobio ćerkicu i još jednog sina, a sada se naslednici obratio emotivnim rečima. - Ona je… »
"Ona je jedina žena, pored majke, koja me neće izdati": Bivši muž Marije Mikić se oglasio na mrežama

"Ona je jedina žena, pored majke, koja me neće izdati": Bivši muž Marije Mikić se oglasio na mrežama

Mondo pre 23 sata
Bivši muž Marije Mikić, Jovan Pantić, oglasio se na svom Instagramu emotivnom objavom. Jovan Pantić iz prethodnog braka ima sina, dok je u braku sa Marijom Mikić dobio ćerkicu i još jednog sina, a sada se naslednici obratio emotivnim rečima. "Ona je neko… »
Bivši muž Marije Mikić slomljen, oglasio se emotivnim rečima: "Jedina žena pored majke za koju znam..."

Bivši muž Marije Mikić slomljen, oglasio se emotivnim rečima: "Jedina žena pored majke za koju znam..."

Telegraf pre 23 sata
Bivši muž Marije Mikić, Jovan Pantić, oglasio se na svom Instagramu emotivnom objavom. Jovan Pantić iz prethodnog braka ima sina, dok je u braku sa Marijom Mikić dobio ćerkicu i još jednog sina, a sada se naslednici obratio emotivnim rečima. - Ona je… »

Vesti dana »