Povezane vesti

"Četiri godine vodiš rat koji je trebalo da traje nedelju dana" Tramp počeo da se ruga Putinu: Jesi li ti si papirni tigar…

"Četiri godine vodiš rat koji je trebalo da traje nedelju dana" Tramp počeo da se ruga Putinu: Jesi li ti si papirni tigar…

Blic pre 6 sati
Američki predsednik je još jednom izrazio razočaranje svojim ruskim kolegom, ističući da je tekući rat u Ukrajini „najgori od Drugog svetskog rata“. Donald Tramp je u utorak u govoru vojnim liderima pohvalio svoje veštine održavanja mira, ali je rekao da… »
Tramp: Pitao sam Putina je li on tigar od papira (VIDEO)

Tramp: Pitao sam Putina je li on tigar od papira (VIDEO)

Danas pre 19 sati
Američki predsednik Donald Tramp rekao je da je u jednom od svojih razgovora sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom otvoreno doveo u pitanje rusku moć, rekavši mu da izgleda kao „tigar od papira“, prenosi Index.hr. Tramp se juče, obraćajući se… »
Tramp: Rekao sam Putinu - ne izgledaš dobro VIDEO

Tramp: Rekao sam Putinu - ne izgledaš dobro VIDEO

B92 pre 18 sati
Američki predsednik Donald Tramp rekao je da je u jednom od razgovora sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom otvoreno doveo u pitanje ruske moći, rekavši mu da izgleda kao "tigar od papira". Tramp je, obraćajući se juče američkim generalima, ponovo… »

Vesti dana »