Povezane vesti
Đoković, Federer, Nadal – Imao sam sreću da igram u zlatnoj eri tenisa: Gael Monfis završava karijeru
Dnevnik pre 10 sati
Francuski teniser Gael Monfis saopštio je da će na kraju naredne sezone da završi karijeru. – Prvi put sam imao reket u rukama sa dve i po godine, a počeo sam profesionalnu karijeru sa 18. U ovom trenutku, u situaciji u kojoj sam pre mesec dana proslavio… »
Stariji je godinu dana od Đokovića: Monfis objavio kada završava karijeru
Danas pre 13 sati
Francuski teniser Gael Monfis saopštio je da će na kraju sezone 2026. završiti profesionalnu karijeru. – Prvi put sam držao reket u rukama sa dve i po godine, a profesionalno sam počeo da igram sa 18. Prilika da svoju strast pretvorim u profesiju je… »
Monfis otkrio kad će u penziju: "Život je prekratak"
B92 pre 13 sati
Francuski teniser Gael Monfis saopštio je da će na kraju sezone 2026. završiti profesionalnu karijeru. "Prvi put sam držao reket u rukama sa dve i po godine, a profesionalno sam počeo da igram sa 18. Prilika da svoju strast pretvorim u profesiju je… »
Monfis će završiti karijeru na kraju sezone 2026.
Sportski žurnal pre 14 sati
“Imao sam šansu da igram u 'zlatnoj eri' tenisa, zajedno sa nekim od najvećih imena u istoriji našeg sporta - Federerom, Nadalom, Đokovićem i Marejom”. Francuski teniser Gael Monfis saopštio je danas da će na kraju sezone 2026. završiti profesionalnu… »
Gael Monfis na kraju naredne sezone završava karijeru
RTS pre 13 sati
Francuski teniser Gael Monfis saopštio da će na kraju naredne sezone da završi karijeru. Monfis je u karijeri osvojio 13 ATP trofeja. Francuski teniser je najbolji plasman u karijeri imao u novembru 2016. godine kada je bio šesti igrač sveta. "Prvi put… »
Gael Monfis će završiti karijeru na kraju sezone 2026.
Radio sto plus pre 14 sati
“Prvi put sam držao reket u rukama sa dve i po godine, a profesionalno sam počeo da igram sa 18. Prilika da svoju strast pretvorim u profesiju je privilegija koju sam cenio tokom svakog meča i trenutka moje 21-godišnje karijere. Iako mi ova igra znači… »
Gotovo je! Legendarni teniser odlazi u penziju
Večernje novosti pre 14 sati
BLIŽI se kraj još jedne velike karijere. Epa / SCOTT BARBOUR Naime, francuski teniser Gael Monfis saopštio je danas da će na kraju sezone 2026. završiti profesionalnu karijeru. "Prvi put sam držao reket u rukama sa dve i po godine, a profesionalno sam… »
U penziju ide Đokovićeva „mušterija“: Monfis objavio kad je kraj
Sport klub pre 15 sati
Gael Monfis odlučio je da objavi kraj karijere koji će uslediti na kraju 2026. godine. Francuski teniser, jedan od onih iz redova stare garde, napunio je 39 godina i odlučio da mu je naredna sezona poslednja u karijeri. Monfis je trenutno 53. igrač… »
Legendarni teniser, koji ima 0:20 protiv Đokovića, ide u penziju
Telegraf pre 16 sati
Francuski teniser Gael Monfis objavio je da će naredna sezona biti njegova poslednja kao profesionalnog igrača. 39-godišnjak je osvojio svoj prvi ATP turnir pre 20 godina i stigao do šestog mesta na svetskoj rang listi, ostvarivši polufinale na domaćem… »
FOTO Legendarni Monfis objavio kraj karijere: U dirljivoj poruci pomenuo Đokovića
Nova pre 16 sati
Gael Monfis, legendarni francuski teniser, objavio je kraj karijere na kraju 2026. godine. Francuski teniser je u karijeri osvojio 13 titula, bio je šesti na svetu (7. novembra 2016. godine), a igrao je i dva polufinala grend slema najpre 2008. na Rolan… »
Vesti dana »

Jaka eksplozija u stanu u Kosovskoj ulici u Beogradu, jedna osoba pronađena u besvesnom stanju
Danas pre 1 satjoš 13 povezanih

Vremenska prognoza za četvrtak, 2. oktobar: Oblačno i hladno sa kišom, na planinama sneg
Beta pre 8 minutajoš 2 povezane

Narodno pozorište u Beogradu ustaje protiv Pravilnika – 3. oktobra štrajk upozorenja
Danas pre 1 satjoš 1 povezana