Повезане вести
Ђоковић, Федерер, Надал – Имао сам срећу да играм у златној ери тениса: Гаел Монфис завршава каријеру
Дневник 01.10.2025
Француски тенисер Гаел Монфис саопштио је да ће на крају наредне сезоне да заврши каријеру. – Први пут сам имао рекет у рукама са две и по године, а почео сам професионалну каријеру са 18. У овом тренутку, у ситуацији у којој сам… »
Старији је годину дана од Ђоковића: Монфис објавио када завршава каријеру
Данас 01.10.2025
Француски тенисер Гаел Монфис саопштио је да ће на крају сезоне 2026. завршити професионалну каријеру. – Први пут сам држао рекет у рукама са две и по године, а професионално сам почео да играм са 18. Прилика да своју страст… »
Монфис открио кад ће у пензију: "Живот је прекратак"
Б92 01.10.2025
Француски тенисер Гаел Монфис саопштио је да ће на крају сезоне 2026. завршити професионалну каријеру. "Први пут сам држао рекет у рукама са две и по године, а професионално сам почео да играм са 18. Прилика да своју страст… »
Гаел Монфис на крају наредне сезоне завршава каријеру
РТС 01.10.2025
Француски тенисер Гаел Монфис саопштио да ће на крају наредне сезоне да заврши каријеру. Монфис је у каријери освојио 13 АТП трофеја. Француски тенисер је најбољи пласман у каријери имао у новембру 2016. године када је био шести… »
Монфис ће завршити каријеру на крају сезоне 2026.
Спортски журнал 01.10.2025
“Имао сам шансу да играм у 'златној ери' тениса, заједно са неким од највећих имена у историји нашег спорта - Федерером, Надалом, Ђоковићем и Марејом”. Француски тенисер Гаел Монфис саопштио је данас да ће на крају сезоне 2026… »
Гаел Монфис ће завршити каријеру на крају сезоне 2026.
Радио сто плус 01.10.2025
“Први пут сам држао рекет у рукама са две и по године, а професионално сам почео да играм са 18. Прилика да своју страст претворим у професију је привилегија коју сам ценио током сваког меча и тренутка моје 21-годишње каријере… »
Готово је! Легендарни тенисер одлази у пензију
Вечерње новости 01.10.2025
БЛИЖИ се крај још једне велике каријере. Епа / СЦОТТ БАРБОУР Наиме, француски тенисер Гаел Монфис саопштио је данас да ће на крају сезоне 2026. завршити професионалну каријеру. "Први пут сам држао рекет у рукама са две и по… »
У пензију иде Ђоковићева „муштерија“: Монфис објавио кад је крај
Спорт клуб 01.10.2025
Гаел Монфис одлучио је да објави крај каријере који ће уследити на крају 2026. године. Француски тенисер, један од оних из редова старе гарде, напунио је 39 година и одлучио да му је наредна сезона последња у каријери. Монфис је… »
Легендарни тенисер, који има 0:20 против Ђоковића, иде у пензију
Телеграф 01.10.2025
Француски тенисер Гаел Монфис објавио је да ће наредна сезона бити његова последња као професионалног играча. 39-годишњак је освојио свој први АТП турнир пре 20 година и стигао до шестог места на светској ранг листи… »
ФОТО Легендарни Монфис објавио крај каријере: У дирљивој поруци поменуо Ђоковића
Нова 01.10.2025
Гаел Монфис, легендарни француски тенисер, објавио је крај каријере на крају 2026. године. Француски тенисер је у каријери освојио 13 титула, био је шести на свету (7. новембра 2016. године), а играо је и два полуфинала гренд… »
Вести дана »
У Србији данас претежно сунчано и топло, локално киша и пљускови с грмљавином
Нова пре 4 сатијош 1 повезана
Крвави напад током сахране! Дрон погодио окупљене, најмање седам погинулих! Испраћали су мртве, а онда је уследио масакр
Курир пре 4 сатијош 2 повезане
ФИФА донела одлуку колико ће трајати пауза на полувремену у финалу Мундијала
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
Експлозија у дворишту куће у Старчеву, хитно се огласио МУП: Једна особа погинула, има повређених
Телеграф пре 3 сатајош 3 повезане