Povezane vesti
'Znam kako da ubijam, ovde mi neće suditi': Ukrajinski zatvorenici na frontu
BBC News 01.10.2025
Od donošenja novog zakona prošle godine, više od 10.000 zatvorenika se pridružilo ukrajinskoj vojsci, među kojima su i osuđeni za ubistvo. Iz Kaznene kolonije broj 4 nije lako izaći. To je zatvor srednjeg stepena bezbednosti, ali debele gvozdene kapije i… »
"Znam kako da ubijam, ovde mi neće suditi za to" Ispovesti ukrajinskih zatvorenika koji ratuju protiv Rusa, polovina…
Kurir 01.10.2025
BBC je razgovarao s ukrajinskim zatvorenicima koji su oslobođeni kako bi bili upućeni na front. Tekst Džejmsa Voterhausa, dopisnika britanskog medijskog servisa iz Ukrajine, prenosimo u celini. Iz Kaznene kolonije broj 4 nije lako izaći. To je zatvor… »
Ukrajinski zatvorenici na frontu: 'Znam kako da ubijam, ovde mi neće suditi'
Radio 021 01.10.2025
Od donošenja novog zakona prošle godine, više od 10.000 zatvorenika se pridružilo ukrajinskoj vojsci, među kojima su i osuđeni za ubistvo. Matthew Goddard/BBC Andrej Andričuk, osuđenik koji je postao vojnik, pokazuje Viteški krst, dodeljen za hrabrost i… »
Ukrajinski zatvorenici na frontu: ‘Znam kako da ubijam, ovde mi neće suditi’
Južne vesti 01.10.2025
Matthew Goddard/BBC Andrej Andričuk, osuđenik koji je postao vojnik, pokazuje Viteški krst, dodeljen za hrabrost i odvažnost Iz Kaznene kolonije broj 4 nije lako izaći. To je zatvor srednjeg stepena bezbednosti, ali debele gvozdene kapije i visoki beli… »
Ukrajinski zatvorenici na frontu: 'Znam kako da ubijam, ovde mi neće suditi'
NIN 01.10.2025
Iz Kaznene kolonije broj 4 nije lako izaći. To je zatvor srednjeg stepena bezbednosti, ali debele gvozdene kapije i visoki beli zidovi sa bodljikavom žicom stvaraju osećaj zarobljenosti. Unutra su Andri Askerov i Roman Čeč - obojica su osuđeni zbog… »
Ukrajinski zatvorenici na frontu: ‘Znam kako da ubijam, ovde mi neće suditi’
Danas 01.10.2025
Iz Kaznene kolonije broj 4 nije lako izaći. To je zatvor srednjeg stepena bezbednosti, ali debele gvozdene kapije i visoki beli zidovi sa bodljikavom žicom stvaraju osećaj zarobljenosti. Unutra su Andri Askerov i Roman Čeč – obojica su osuđeni zbog… »
Vesti dana »
Evo kakvo će vreme biti za vikend u Srbiji i gde će pasti sneg: Objavljena prognoza do 15. decembra
Nova pre 28 minutajoš 11 povezanih
U dve saobraćajne nesreće povređeno dvoje: Hitna noćas u Beogradu intervenisala 107 puta
Euronews pre 38 minutajoš 9 povezanih
Tramp potpisao zakon kojim se Ministarstvu pravde nalaže da objavi Epstinove dosijee
RTS pre 1 satjoš 11 povezanih
Ćulibrk o prodaji NIS-a: Naša vlast sve ovo amaterski odradila, Rusi odlučili da je zaobiđu
Danas pre 10 satijoš 5 povezanih