Povezane vesti
Ukrajinski zatvorenici na frontu: 'Znam kako da ubijam, ovde mi neće suditi'
BBC News pre 2 sata
Od donošenja novog zakona prošle godine, više od 10.000 zatvorenika se pridružilo ukrajinskoj vojsci, među kojima su i osuđeni za ubistvo. Iz Kaznene kolonije broj 4 nije lako izaći. To je zatvor srednjeg stepena bezbednosti, ali debele gvozdene kapije i… »
"Znam kako da ubijam, ovde mi neće suditi za to" Ispovesti ukrajinskih zatvorenika koji ratuju protiv Rusa, polovina…
Kurir pre 3 sata
BBC je razgovarao s ukrajinskim zatvorenicima koji su oslobođeni kako bi bili upućeni na front. Tekst Džejmsa Voterhausa, dopisnika britanskog medijskog servisa iz Ukrajine, prenosimo u celini. Iz Kaznene kolonije broj 4 nije lako izaći. To je zatvor… »
Ukrajinski zatvorenici na frontu: ‘Znam kako da ubijam, ovde mi neće suditi’
Danas pre 6 sati
Iz Kaznene kolonije broj 4 nije lako izaći. To je zatvor srednjeg stepena bezbednosti, ali debele gvozdene kapije i visoki beli zidovi sa bodljikavom žicom stvaraju osećaj zarobljenosti. Unutra su Andri Askerov i Roman Čeč – obojica su osuđeni zbog… »
Radio 021 pre 6 sati
Od donošenja novog zakona prošle godine, više od 10.000 zatvorenika se pridružilo ukrajinskoj vojsci, među kojima su i osuđeni za ubistvo. Matthew Goddard/BBC Andrej Andričuk, osuđenik koji je postao vojnik, pokazuje Viteški krst, dodeljen za hrabrost i… »
Ukrajinski zatvorenici na frontu: ‘Znam kako da ubijam, ovde mi neće suditi’
Južne vesti pre 6 sati
Matthew Goddard/BBC Andrej Andričuk, osuđenik koji je postao vojnik, pokazuje Viteški krst, dodeljen za hrabrost i odvažnost Iz Kaznene kolonije broj 4 nije lako izaći. To je zatvor srednjeg stepena bezbednosti, ali debele gvozdene kapije i visoki beli… »
NIN pre 6 sati
Iz Kaznene kolonije broj 4 nije lako izaći. To je zatvor srednjeg stepena bezbednosti, ali debele gvozdene kapije i visoki beli zidovi sa bodljikavom žicom stvaraju osećaj zarobljenosti. Unutra su Andri Askerov i Roman Čeč - obojica su osuđeni zbog… »
Vesti dana »

Hitna pomoć kad joj vreme nije: Vozilo pod rotacijom koje je prošlo kroz masu tokom protesta 1. septembra, trebalo da bude u garaži
Mašina pre 2 satajoš 49 povezanih

Snažan ciklon donosi obilne padavine, sneg i jake vetrove u Srbiji početkom oktobra 2025
Naslovi.ai pre 27 minutajoš 83 povezane

Savezna vlada prestala sa radom, milioni radnika bez plata: Zbog čega je došlo do "zatvaranja" u SAD?
Euronews pre 1 satjoš 46 povezanih