Povezane vesti

Ukrajinski zatvorenici na frontu: 'Znam kako da ubijam, ovde mi neće suditi'

BBC News pre 2 sata
Od donošenja novog zakona prošle godine, više od 10.000 zatvorenika se pridružilo ukrajinskoj vojsci, među kojima su i osuđeni za ubistvo. Iz Kaznene kolonije broj 4 nije lako izaći. To je zatvor srednjeg stepena bezbednosti, ali debele gvozdene kapije i… »
"Znam kako da ubijam, ovde mi neće suditi za to" Ispovesti ukrajinskih zatvorenika koji ratuju protiv Rusa, polovina…

"Znam kako da ubijam, ovde mi neće suditi za to" Ispovesti ukrajinskih zatvorenika koji ratuju protiv Rusa, polovina…

Kurir pre 3 sata
BBC je razgovarao s ukrajinskim zatvorenicima koji su oslobođeni kako bi bili upućeni na front. Tekst Džejmsa Voterhausa, dopisnika britanskog medijskog servisa iz Ukrajine, prenosimo u celini. Iz Kaznene kolonije broj 4 nije lako izaći. To je zatvor… »
Ukrajinski zatvorenici na frontu: ‘Znam kako da ubijam, ovde mi neće suditi’

Danas pre 6 sati
Iz Kaznene kolonije broj 4 nije lako izaći. To je zatvor srednjeg stepena bezbednosti, ali debele gvozdene kapije i visoki beli zidovi sa bodljikavom žicom stvaraju osećaj zarobljenosti. Unutra su Andri Askerov i Roman Čeč – obojica su osuđeni zbog… »

Radio 021 pre 6 sati
Od donošenja novog zakona prošle godine, više od 10.000 zatvorenika se pridružilo ukrajinskoj vojsci, među kojima su i osuđeni za ubistvo. Matthew Goddard/BBC Andrej Andričuk, osuđenik koji je postao vojnik, pokazuje Viteški krst, dodeljen za hrabrost i… »

Južne vesti pre 6 sati
Matthew Goddard/BBC Andrej Andričuk, osuđenik koji je postao vojnik, pokazuje Viteški krst, dodeljen za hrabrost i odvažnost Iz Kaznene kolonije broj 4 nije lako izaći. To je zatvor srednjeg stepena bezbednosti, ali debele gvozdene kapije i visoki beli… »

NIN pre 6 sati
Iz Kaznene kolonije broj 4 nije lako izaći. To je zatvor srednjeg stepena bezbednosti, ali debele gvozdene kapije i visoki beli zidovi sa bodljikavom žicom stvaraju osećaj zarobljenosti. Unutra su Andri Askerov i Roman Čeč - obojica su osuđeni zbog… »

Vesti dana »