Povezane vesti
Jovanović (Novi DSS): Nije normalno da opozicija nema pristup medijima sa
Beta pre 2 sata
Predsednik Nove demokratske stranke Srbije (Novi DSS) Miloš Jovanović ocenio je da "nije normalna situacija" u kojoj lideri opozicionih parlamentarnih partija godinama nemaju pristup medijima sa nacionalnom frekvencijom. "Ne lupam glavu na temu kada će… »
"Rekao sam: - ne postoji" Jovanović: Studenti su me u tri navrata molili za razgovor, pitali su da li postoji opcija da mi ne…
Blic pre 2 sata
U tri navrata su studenti molili za razgovor sa mnom. Nikad se nisam mešao u to što rade, razgovarali smo ta tri puta, a poslednji put pitali su me da li u nekoj varijanti postoji opcija da mi ne izađemo na izbore. Rekao sam im - "ne postoji", otkrio je… »
Jovanović (Novi DSS): Nije normalno da opozicija nema pristup medijima sa nacionalnom frekvencijom
Danas pre 3 sata
Predsednik Nove demokratske stranke Srbije (Novi DSS) Miloš Jovanović ocenio je da „nije normalna situacija“ u kojoj lideri opozicionih parlamentarnih partija godinama nemaju pristup medijima sa nacionalnom frekvencijom. „Ne lupam glavu na temu kada će… »
Miloš Jovanović: “Nasilje je DNK ove vlasti,” kritikuje atmosferu i medijski mrak
Serbian News Media pre 3 sata
Miloš Jovanović, predsednik Novog DSS-a, izjavio je da je nasilje “DNK ove vlasti”, naglašavajući da je aktuelni režim odgovoran za atmosferu u društvu i da svakodnevno produkuje nasilje. Gostujući na televiziji “Blic”, Jovanović je kao primere naveo… »
Vesti dana »

Hitna pomoć kad joj vreme nije: Vozilo pod rotacijom koje je prošlo kroz masu tokom protesta 1. septembra, trebalo da bude u garaži
Mašina pre 34 minutajoš 47 povezanih

Minhen: Zatvoren ulaz na Oktoberfest, sumnja se da je požar u stambenoj zgradi podmetnut
Beta pre 9 minutajoš 41 povezana

Učesnik humanitarne flotili ka Gazi iz Beograda: ‘Spreman sam i na najgore’
Južne vesti pre 5 satijoš 5 povezanih

Crveni meteo-alarm u Srbiji: Obilne padavine širom zemlje, padaće i sneg
NIN pre 49 minutajoš 61 povezana