Povezane vesti

"Moja ćerka je u kontaktu sa njegovim sinom": Pevačica otkrila detalje o Halidu Bešliću, čuli se do pre nekoliko dana

"Moja ćerka je u kontaktu sa njegovim sinom": Pevačica otkrila detalje o Halidu Bešliću, čuli se do pre nekoliko dana

Mondo pre 13 sati
Pevač Halid Bešlić već neko vreme je u bolnici na Onkologiji u Sarajevu, a njegovo stanje je stabilno. Danas je na Instagramu njihovu zajedničku fotografiju postavila i Hanka Paldum, kraljica sevdaha, koja je njegova velika prijateljica. Pevačica je… »
"Molila sam boga da mu podari snage" Hanka Paldum slomljena zbog Halida Bešlića

"Molila sam boga da mu podari snage" Hanka Paldum slomljena zbog Halida Bešlića

Alo pre 14 sati
Halid se trenutno nalazi na Onkologiji u Sarajevu, a njegovo stanje je stabilno. Pevač Halid Bešlić je već neko vreme u bolnici, a o njegovom zdravstvenom stanju uglavnom govore njegove kolege i prijatelji koji ga često posećuju i kontaktiraju. Trenutno… »
„Do pre nekoliko dana smo stalno bili u kontaktu“: Pevačica otkrila detalje stanja Halida Bešlića

„Do pre nekoliko dana smo stalno bili u kontaktu“: Pevačica otkrila detalje stanja Halida Bešlića

Nova pre 14 sati
Hanka Paldum otkrila je detalje stanja Halida Bešlića koji je već neko vreme na onkološkoj klinici. Folker Halid Bešlić već duže vreme ima probleme sa jetrom zbog čega je morao da otkaže sve nastupe, miruje i posveti se oporavku. Ceo region i njegove… »
"Našao se u teškoj situaciji": Kraljica sevdaha otkrila detalje o Halidu Bešliću: "Molila sam Boga da mu podari snage"

"Našao se u teškoj situaciji": Kraljica sevdaha otkrila detalje o Halidu Bešliću: "Molila sam Boga da mu podari snage"

Blic pre 16 sati
Pevač Halid Bešlić već neko vreme je u bolnici, a o njegovom zdravstvenom stanju uglavnom pričaju njegove kolege i prijatelji koji ga često posećuju ili ga kontaktiraju putem telefona. Halid Bešlić trenutno je na Onkologiji u Sarajevu, a njegovo stanje… »
"Našao se u teškoj situaciji" Hanka Paldum otkrila detalje o Halidu Bešliću: Molila sam Boga da mu podari snage!

"Našao se u teškoj situaciji" Hanka Paldum otkrila detalje o Halidu Bešliću: Molila sam Boga da mu podari snage!

Kurir pre 15 sati
Pevač Halid Bešlić već neko vreme je u bolnici na Onkologiji u Sarajevu, a njegovo stanje je stabilno. Danas je na Instagramu njihovu zajedničku fotografiju postavila i Hanka Paldum, kraljica sevdaha, koja je njegova velika prijateljica. Pevačica je… »
"Do pre nekoliko dana smo bili u kontaktu...": Hanka otkrila stanje Halida Bešlića, pomenula njegovog sina

"Do pre nekoliko dana smo bili u kontaktu...": Hanka otkrila stanje Halida Bešlića, pomenula njegovog sina

Telegraf pre 15 sati
Halid Bešlić trenutno je na Onkologiji u Sarajevu, a njegovo stanje je stabilno što je otkrila njegova velika prijateljica, kraljica sevdaha Hanka Paldum. Danas je na Instagramu njihovu zajedničku fotografiju postavila i Hanka Paldum, kraljica sevdaha… »

Vesti dana »