Povezane vesti
Godinu dana je čuvala tajnu: Mišel Fajfer postala baka
Hello pre 6 sati
Mišel Fajfer postala baka. Ova vest obišla je svetske medije, a kuriozitet je da se za nju saznalo sasvim slučajno, i to sa godinu dana zakašnjenja. Jedna od najlepših glumica Holivuda, koja je u aprilu napunila 67 godina, uvek je bila posvećena… »
„Da sam znala, ne bih…“: Mišel Fajfer otkrila da je postala baka prošle godine
Nova pre 10 sati
Holivudska diva rekla je u jednom podkastu da je prošle godine dobila prvog unuka. Mišel Fajfer je u braku sa suprugom Dejvidom E. Kelijem dobila decu Klaudiju (32) i Džona (31), ali nije otkrila koje od njene dece je dobilo prinovu. Ipak, istakla je da… »
Mišel Fajfer otkrila da je postala baka
N1 Info pre 12 sati
Holivudska zvezda Mišel Fajfer objavila je da je postala baka i govorila o tome kako je to uticalo na njen poslovni život. Gostujući u podkastu „Smartless“ u ponedeljak, holivudska glumica Fajfer rekla je domaćinima Džejsonu Bejtmenu, Šonu Hejsu i Vilu… »
Mišel Fajfer objavila da je postala baka: "Da sam znala šta me čeka, ne bih..."
Kurir pre 14 sati
Slavna glumica Mišel Fajfer(67) ušla je u novo, uzbudljivo poglavlje svog života. Otkrila je da je nedavno postala baka, a ta radosna vest već je uticala na njene poslovne odluke i količinu vremena koje je spremna da posveti poslu. - Nemam ni vremena ni… »
Vesti dana »

Jedanaest meseci od pada nadstrešnice: Tišina kod Železničke stanice u Novom Sadu, okupljanja širom Srbije
NIN pre 49 minutajoš 58 povezanih

Sećanje i pobuna i posle 11 meseci: Studenti i građani Kragujevca odali počast žrtvama novosadske tragedije (FOTO)
InfoKG pre 34 minutajoš 54 povezane

Funkcionerka SNS Sandra Božić napadnuta na ulici, žena na motoru je udarala kroz prozor automobila
NIN pre 2 satajoš 29 povezanih

Stiže sneg čak i u ove niže predele Srbije, neće biti samo na planinama! Otkrivamo kada se očekuje i gde
Telegraf pre 10 satijoš 113 povezane