Povezane vesti
Godinu dana je čuvala tajnu: Mišel Fajfer postala baka
Hello 01.10.2025
Mišel Fajfer postala baka. Ova vest obišla je svetske medije, a kuriozitet je da se za nju saznalo sasvim slučajno, i to sa godinu dana zakašnjenja. Jedna od najlepših glumica Holivuda, koja je u aprilu napunila 67 godina, uvek je bila posvećena… »
„Da sam znala, ne bih…“: Mišel Fajfer otkrila da je postala baka prošle godine
Nova 01.10.2025
Holivudska diva rekla je u jednom podkastu da je prošle godine dobila prvog unuka. Mišel Fajfer je u braku sa suprugom Dejvidom E. Kelijem dobila decu Klaudiju (32) i Džona (31), ali nije otkrila koje od njene dece je dobilo prinovu. Ipak, istakla je da… »
Mišel Fajfer otkrila da je postala baka
N1 Info 01.10.2025
Holivudska zvezda Mišel Fajfer objavila je da je postala baka i govorila o tome kako je to uticalo na njen poslovni život. Gostujući u podkastu „Smartless“ u ponedeljak, holivudska glumica Fajfer rekla je domaćinima Džejsonu Bejtmenu, Šonu Hejsu i Vilu… »
Mišel Fajfer objavila da je postala baka: "Da sam znala šta me čeka, ne bih..."
Kurir 01.10.2025
Slavna glumica Mišel Fajfer(67) ušla je u novo, uzbudljivo poglavlje svog života. Otkrila je da je nedavno postala baka, a ta radosna vest već je uticala na njene poslovne odluke i količinu vremena koje je spremna da posveti poslu. - Nemam ni vremena ni… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Amerika za prva dva dana rata sa Iranom potrošila 5,6 milijardi dolara, eksplozije odjekuju Teheranom, Putin razgovarao sa iranskim predsednikom
Nova pre 33 minutajoš 97 povezanih
Slučaj Zlatka Kokanovića: Suđenje odloženo, sakupljanje potpisa nastavljeno
Vreme pre 1 satjoš 39 povezanih
Požar u čačanskom porodilištu ugašen pravovremenom reakcijom osoblja
Radio 021 pre 3 satajoš 26 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Iranski dronovi napali pogon za preradu nafte u Abu Dabiju; Javna zakletva vernosti novom ajatolahu
RTV pre 1 satjoš 57 povezanih