Povezane vesti

Godinu dana je čuvala tajnu: Mišel Fajfer postala baka

Godinu dana je čuvala tajnu: Mišel Fajfer postala baka

Hello pre 6 sati
Mišel Fajfer postala baka. Ova vest obišla je svetske medije, a kuriozitet je da se za nju saznalo sasvim slučajno, i to sa godinu dana zakašnjenja. Jedna od najlepših glumica Holivuda, koja je u aprilu napunila 67 godina, uvek je bila posvećena… »
„Da sam znala, ne bih…“: Mišel Fajfer otkrila da je postala baka prošle godine

„Da sam znala, ne bih…“: Mišel Fajfer otkrila da je postala baka prošle godine

Nova pre 10 sati
Holivudska diva rekla je u jednom podkastu da je prošle godine dobila prvog unuka. Mišel Fajfer je u braku sa suprugom Dejvidom E. Kelijem dobila decu Klaudiju (32) i Džona (31), ali nije otkrila koje od njene dece je dobilo prinovu. Ipak, istakla je da… »
Mišel Fajfer otkrila da je postala baka

Mišel Fajfer otkrila da je postala baka

N1 Info pre 12 sati
Holivudska zvezda Mišel Fajfer objavila je da je postala baka i govorila o tome kako je to uticalo na njen poslovni život. Gostujući u podkastu „Smartless“ u ponedeljak, holivudska glumica Fajfer rekla je domaćinima Džejsonu Bejtmenu, Šonu Hejsu i Vilu… »
Mišel Fajfer objavila da je postala baka: "Da sam znala šta me čeka, ne bih..."

Mišel Fajfer objavila da je postala baka: "Da sam znala šta me čeka, ne bih..."

Kurir pre 14 sati
Slavna glumica Mišel Fajfer(67) ušla je u novo, uzbudljivo poglavlje svog života. Otkrila je da je nedavno postala baka, a ta radosna vest već je uticala na njene poslovne odluke i količinu vremena koje je spremna da posveti poslu. - Nemam ni vremena ni… »

Vesti dana »