Povezane vesti

Meštane prelepe ali surove golije rani sneg nije iznenadio: Mi smo već u avgustu spremili i drva i osnovno za zimu! (video)

Meštane prelepe ali surove golije rani sneg nije iznenadio: Mi smo već u avgustu spremili i drva i osnovno za zimu! (video)

Kurir pre 6 sati
Sneg još uvek ne pada jakim intenzitetom, stoga beli pokrivač još nije formiran. Iako je tek 1. oktobar meštani planinskih sela nisu iznenađeni promenom vremena. - Mi smo spremni za zimu još od avgusta. Drva smo spremili, osnovne namirnice smo već… »
Zimska idila iako je 1. oktobar: Ovako su meštani planinskih sela na Goliji dočekali prvi sneg

Zimska idila iako je 1. oktobar: Ovako su meštani planinskih sela na Goliji dočekali prvi sneg

Mondo pre 8 sati
Tokom ranih jutarnjih sati kiša je na području planine Golije prešla u susnežici i sneg. Sneg još uvek ne pada jakim intenzitetom, stoga beli pokrivač još nije formiran. Iako je tek 1. oktobar meštani planinskih sela nisu iznenađeni promenom vremena. "Mi… »
Zima zakucala na Goliju – pao prvi sneg

Zima zakucala na Goliju – pao prvi sneg

Glas Zapadne Srbije pre 8 sati
Iako je tek 1. oktobar meštani planinskih sela nisu iznenađeni promenom vremena. Mi smo spremni za zimu još od avgusta. Drva smo spremili, osnovne namirnice smo već kupili. Jer, kod nas preko zime ne može da se ide u prodavnicu svaki čas, kaže za RINU… »
Njima je pao prvi sneg u Srbiji, a oni srećni: Mi smo već u avgustu spremili drva i osnovne namirnice za zimu

Njima je pao prvi sneg u Srbiji, a oni srećni: Mi smo već u avgustu spremili drva i osnovne namirnice za zimu

Telegraf pre 9 sati
Tokom ranih jutarnjih sati kiša je na području planine Golije prešla u susnežici i sneg. Sneg još uvek ne pada jakim intenzitetom, stoga beli pokrivač još nije formiran. Iako je tek 1. oktobar meštani planinskih sela nisu iznenađeni promenom vremena. -… »
Prvi sneg pao na Goliji: Meštani planinskih sela nisu iznenađeni i kažu - mi smo već u avgustu spremili drva i osnovne…

Prvi sneg pao na Goliji: Meštani planinskih sela nisu iznenađeni i kažu - mi smo već u avgustu spremili drva i osnovne…

RINA pre 10 sati
Prvi sneg pao na Goliji: Meštani planinskih sela nisu iznenađeni i kažu - mi smo već u avgustu spremili drva i osnovne namirnice za zimu Ivanjica – Tokom ranih jutarnjih sati kiša je na području planine Golije prešla u susnežici i sneg. Sneg još uvek ne… »

Vesti dana »