Povezane vesti
Meštane prelepe ali surove golije rani sneg nije iznenadio: Mi smo već u avgustu spremili i drva i osnovno za zimu! (video)
Kurir 01.10.2025
Sneg još uvek ne pada jakim intenzitetom, stoga beli pokrivač još nije formiran. Iako je tek 1. oktobar meštani planinskih sela nisu iznenađeni promenom vremena. - Mi smo spremni za zimu još od avgusta. Drva smo spremili, osnovne namirnice smo već… »
Zimska idila iako je 1. oktobar: Ovako su meštani planinskih sela na Goliji dočekali prvi sneg
Mondo 01.10.2025
Tokom ranih jutarnjih sati kiša je na području planine Golije prešla u susnežici i sneg. Sneg još uvek ne pada jakim intenzitetom, stoga beli pokrivač još nije formiran. Iako je tek 1. oktobar meštani planinskih sela nisu iznenađeni promenom vremena. "Mi… »
Zima zakucala na Goliju – pao prvi sneg
Glas Zapadne Srbije 01.10.2025
Iako je tek 1. oktobar meštani planinskih sela nisu iznenađeni promenom vremena. Mi smo spremni za zimu još od avgusta. Drva smo spremili, osnovne namirnice smo već kupili. Jer, kod nas preko zime ne može da se ide u prodavnicu svaki čas, kaže za RINU… »
Njima je pao prvi sneg u Srbiji, a oni srećni: Mi smo već u avgustu spremili drva i osnovne namirnice za zimu
Telegraf 01.10.2025
Tokom ranih jutarnjih sati kiša je na području planine Golije prešla u susnežici i sneg. Sneg još uvek ne pada jakim intenzitetom, stoga beli pokrivač još nije formiran. Iako je tek 1. oktobar meštani planinskih sela nisu iznenađeni promenom vremena. -… »
Prvi sneg pao na Goliji: Meštani planinskih sela nisu iznenađeni i kažu - mi smo već u avgustu spremili drva i osnovne…
RINA 01.10.2025
Prvi sneg pao na Goliji: Meštani planinskih sela nisu iznenađeni i kažu - mi smo već u avgustu spremili drva i osnovne namirnice za zimu Ivanjica – Tokom ranih jutarnjih sati kiša je na području planine Golije prešla u susnežici i sneg. Sneg još uvek ne… »
Vesti dana »
'Udarac ispod pojasa' ili zakonski potez: Izbor krnjeg Saveta REM-a u Srbiji
Slobodna Evropa pre 43 minutajoš 34 povezane
Građani blokirali dolazne i odlazne perone Međumesne autobuske stanice u Novom Sadu
Beta pre 1 satjoš 5 povezanih
Ovo je turski avion koji je pao u Hrvatskoj! Nađeno telo: Jedna letelica uspela da se vrati, druga se srušila i nestala u plamenu (foto)
Kurir pre 13 minutajoš 23 povezane