Повезане вести

Мештане прелепе али сурове голије рани снег није изненадио: Ми смо већ у августу спремили и дрва и основно за зиму! (видео)

Мештане прелепе али сурове голије рани снег није изненадио: Ми смо већ у августу спремили и дрва и основно за зиму! (видео)

Курир 01.10.2025
Снег још увек не пада јаким интензитетом, стога бели покривач још није формиран. Иако је тек 1. октобар мештани планинских села нису изненађени променом времена. - Ми смо спремни за зиму још од августа. Дрва смо спремили, основне… »
Зимска идила иако је 1. октобар: Овако су мештани планинских села на Голији дочекали први снег

Зимска идила иако је 1. октобар: Овако су мештани планинских села на Голији дочекали први снег

Мондо 01.10.2025
Током раних јутарњих сати киша је на подручју планине Голије прешла у суснежици и снег. Снег још увек не пада јаким интензитетом, стога бели покривач још није формиран. Иако је тек 1. октобар мештани планинских села нису… »
Зима закуцала на Голију – пао први снег

Зима закуцала на Голију – пао први снег

Глас Западне Србије 01.10.2025
Иако је тек 1. октобар мештани планинских села нису изненађени променом времена. Ми смо спремни за зиму још од августа. Дрва смо спремили, основне намирнице смо већ купили. Јер, код нас преко зиме не може да се иде у продавницу… »
Њима је пао први снег у Србији, а они срећни: Ми смо већ у августу спремили дрва и основне намирнице за зиму

Њима је пао први снег у Србији, а они срећни: Ми смо већ у августу спремили дрва и основне намирнице за зиму

Телеграф 01.10.2025
Током раних јутарњих сати киша је на подручју планине Голије прешла у суснежици и снег. Снег још увек не пада јаким интензитетом, стога бели покривач још није формиран. Иако је тек 1. октобар мештани планинских села нису… »
Први снег пао на Голији: Мештани планинских села нису изненађени и кажу - ми смо већ у августу спремили дрва и основне…

Први снег пао на Голији: Мештани планинских села нису изненађени и кажу - ми смо већ у августу спремили дрва и основне…

РИНА 01.10.2025
Први снег пао на Голији: Мештани планинских села нису изненађени и кажу - ми смо већ у августу спремили дрва и основне намирнице за зиму Ивањица – Током раних јутарњих сати киша је на подручју планине Голије прешла у суснежици… »

Вести дана »