Povezane vesti
Nadica Ademov sva u zlatnom stigla na rođendan sinu: Muž miloner u odelu, pucaju od sreće zbog slavlja u porodici (video)
Blic pre 23 minuta
Pevačica Nadica Ademov i njen suprug Damir slave sinu Amelu 1. rođendan i tom prilikom organizovali su veliko gala slavlje u jednom restoranu u Beogradu. Ponosna mama stigla je u restoran, a za ovu proslavu odabrala je kratku zlatnu haljinu sa plaštom, a… »
Pevačica i njen muž milioner slave 1. rođendan sinu: Samo za dekoraciju dala 500.000 dinara, raskoš na sve strane
Mondo pre 57 minuta
Nadica Ademov sa suprugom Damirom organizuje gala slavlje u poznatom beogradskom restoranu, a povod je 1. rođendan njihovog naslednika. Kako prenose mediji, na proslavi će se pojaviti preko 200 gostiju, a očekuje se i dolazak velikog broja kolega… »
Uroš Živković se ponovo ženi: Nakon tajne svadbe sprema gala svadbu, a samo ovog kolegu nije zvao
Mondo pre 2 minuta
Pevačica Nadica Ademov i njen suprug Damir organizovali su svečanu proslavu prvog rođendana sina u jednom prestoničkom restoranu. Na veselju se pojavilo i mnoštvo njenih kolega, a jedan od najrasploženijih bio je pevač Uroš Živković. On je pred… »
Nadica Ademov proslavlja sinu prvi rođendan: Na slavlje stiglo pola estrade s decom
Svet & Skandal pre 2 minuta
Pevačica Nadica Ademov i njen suprug, biznismen Damir, organizovali su raskošnu proslavu povodom prvog rođendana njihovog sina. Slavlje je održano u jednom luksuznom beogradskom restoranu, a događaj je okupio brojne zvezde sa estrade – i to s decom koja… »
„Razočarao me je“: Đani otkrio zašto nije zvao Darka Lazića nakon udesa
Nova pre 23 minuta
Radiša Trajković Đani otkrio je da je razočaran u kolegu Darka Lazića. Darko Lazić je nedavno imao saobraćajnu nezgodu sa svojom suprugom Katarinom, a Đani je sada otkrio da ga nije zvao da pita kako je. „Ne. Ja sam polomio ruku, nije ni on mene zvao… »
"Neka se plaše neki drugi, ja se ne plašim": Nadica Ademov zapretila na rođendanu sina, zapušila usta kolegama
Mondo pre 22 minuta
Nadica Ademov i njen suprug, inače imućni biznismen Damir proslavljaju prvi rođendan sinu u jednom prestoničkom restoranu, a prema navodima medija, očekuje se dolazak preko 200 gostiju. Nadica nije žalila novca na dekoraciju kako bi sve bilo kako je… »
“Rekao mi je ćale doći ću, nije se ni javio”: Đani žestoko potkačio Darka Lazića nakon udesa
Mondo pre 48 minuta
Radiša Trajović Đani jedan je od zvanica na proslavi rođendana sina Nadice Ademov. Podsetimo, pevačica i njen suprug Damir organizovali su gala slavlje u jednom prestoničkom restoranu, a navodno su samo za dekoraciju dali preko 500.000 dinara. Pogledajte… »
"On mene nije zvao kad sam polomio ruku, razočarao me je..." Đani ogorčen na Darka Lazića, ne želi da čuje za njega: Nova…
Kurir pre 28 minuta
Folk pevač Darko Lazić nedavno je imao udes sa suprugom Katarinom, a njegov kolega i prijatelj Radiša Trajković Đani otkrio je da se nije čuo sa njim nakon nezgode. Đani je sada progovorio o odnosu sa Darkom i istakao da se razočarao u njega jer ni Lazić… »
Prvi rođendan od milion! Nadica Ademov napravila je gala slavlje za sina, u haljini raspametila goste, a onda je pomenula…
Alo pre 23 minuta
Nadica Ademov napravila je gala slavlje za sina. Pevačica Nadica Ademov, priredila je sinu spektakularan pevi rođendan u beogradskom restoranu, gde se već uveliko okuplja veliki broj kolega, a među prvima stigao je Ljubomir Perućica sa suprugom Kristinom… »
"Razočarao me Darko Lazić" Pevač ne može da mu oprosti jedno: "Nemam nameru da ga zovem, nije došao da me vidi kad je trebalo"…
Alo pre 18 minuta
Darko Lazić razočarao kolegu. Pevač Radiša Trajković Đani duboko je razočaran ponašanjem kolege Darka Lazića za koga tvrdi da mu je bio jedan od najboljih prijatelja sa estrade. Lazić je nedavno imao udes sa suprugom Katarinom, a Đani je sada otkrio je… »
"Ne nosim dva puta istu haljinu!" Nadica Ademov slavi prvi rođendan sina: "Ovo su momenti za ceo život"
Telegraf pre 8 minuta
Pevačica Nadica Ademov danas slavi prvi rođendan sinu, a očekuje se skoro 200 ljudi, među kojima će biti i veliki broj Nadicinih kolega sa estrade. Nadica Ademov sa suprugom Damirom ima ćerku i naslednika, a sada su njih dvoje napravili gala slavlje. -… »
"Nije me posetio dok sam bio povređen" Đani razočaran u Darka Lazića: Bio sam uz njega kad se slupao prvi put!
Telegraf pre 33 minuta
Pevač Radiša Trajković Đani progovorio je o odnosu sa kolegom i prijateljem Darkom Lazićem. Lazić je nedavno imao udes sa suprugom Katarinom, a Đani je sada otkrio je da se nije čuo sa njim nakon nezgode. - Ne. Ja sam polomio ruku, nije ni on mene zvao… »
"Za sebe je najgori!" Ljuba Perućica o udesu Darka Lazića i nezgodi sa detetom: "Pao mi je sa kreveta..."
Telegraf pre 58 minuta
Pevač Ljuba Perućica sa suprugom Katarinom i sinom stigao je na proslavu prvog rođendana sina koleginice Nadice Ademov, gde je govorio o roditeljstvu, ali i o nezgodama prijatelja Darka Lazića. Njegova supruga Katarina otkrila je koliko je mališan… »
"Ja gledam da ne ugrozim sebe, ni druge, Darko je najgori za sebe": Ljuba Perućica o Lazićevom udesu: "Kod kuće me čeka njih…
Blic pre 1 sat
Pevač Ljuba Perućica sa suprugom i sinom stigao je na slavlje kod koleginice Nadice Ademov. Oni su progovorili o roditeljstvu, a Ljuba se dotakao i nezgode koju je doživeo njegov prijatelj Darko Lazić. "Sin je dobar. Kako kad, kad je Ljuba kod kuće… »
"Ostavila sam ga samog sa njim, bio je krvav": Žena Ljube Perucice priznala šta se desilo sa njihovim sinom
Mondo pre 1 sat
Nadica Ademov i njen suprg Damir organizovali su gala proslavu povodom prvog rođendana sina, a među prvim zvanicama bili su Ljuba Perućica sa suprugom Katarinom i sinom. Lepa Katarina postala je mama po drugi put pre par meseci, a na proslavi se pojavila… »
Prijovićkin bivši sa ženom na rođendanu sina Nadice Ademov: Lepa crnka se nedavno porodila, a već izgleda kao bomba
Mondo pre 1 sat
PEvačica Nadica Ademov i njen suprug Damir organizuju gala veselje za prvi rođendan njihovg sina u jednom prestoničkom restoranu. Prema navodima domaćih medija očekuje se preko 200 zvanica, a pevačica je samo na dekoraciju dala preko 500.000 dinara… »
Nadica sva u zlatnom na rođendanu sina: Pevačica "grmi" u mini haljini, muž milioner se ne odvaja od nje
Mondo pre 1 sat
Pevačica Nadica Ademov i njen suprug Damir proslavljaju prvi rođendan svog sina Amela na raskošnoj proslavi u jednom beogradskom restoranu, a pevačica je za ovu priliku odabrala moćno izdanje. Ponosna mama zasijala je u kratkoj zlatnoj haljini s plaštom… »
Nadica Ademov organizovala 1. rođendan za naslednika: Sve pršti od luksuza, dekoracija ostavlja bez daha
Telegraf pre 1 sat
Pevačica Nadica Ademov danas sa suprugom Damirom organizuje pravu bajku povodom prvog rođendana njihovog naslednika. Proslava je upriličena u jednom od najprestižnijih beogradskih lokala, a sve je bilo besprekorno osmišljeno do najsitnijih detalja… »
Pevačica i njen muž milioner slave sinu 1.: Rođendan Dekoracija kao iz bajke, raskoš na sve strane (video)
Blic pre 2 sata
Pevačica Nadica Ademov sa suprugom Damirom ima ćerku i sina, kojem danas proslavljaju 1. rođendan u jednom prestižnom lokalu. Nadica se pobrinula da za njenog naslednika bude sve kao iz bajke, te je odabrala dekoraciju sa motivima Vini Puja, a po celom… »
Slavlje u domu nadice Ademov i njenog muža milionera: Sin im slavi 1. rođendan, ona preponosna: "Volim te, zauvek" (foto)
Blic pre 9 sati
Pevačica Nadica Ademov sa mužem milionerom ima sina koji danas slavi 1. rođendan. Nadica se tim povodom oglasila na svom Instagram profilu gde je objavila sliku iz porodilišta uz koju je napisala sledeće: - Sine moj, ovo je bio naš prvi dodir koji ću… »
Šampanjac u ponoć! Nadica Ademov pokazala kako se slavi u njenom domu - povod je poseban, čestitke samo stižu
Telegraf pre 10 sati
Pre tačno godinu dana, pevačica Nadica Ademov na svet je donela svoje drugo dete, sina Amela. Ponosni roditelji, Nadica i njen suprug Damir, danas imaju divan povod za slavlje koje je već počelo u njihovom domu, odmah iza ponoći. Pevačica je u ponoć… »
Vesti dana »

Završen protest u Beogradu povodom 11 meseci od pada nadstrešnice u Novom Sadu: Odata počast stradalima u nesreći
Mondo pre 22 minutajoš 58 povezanih

"Još je veći poraz što napad dolazi od strane žene": Oglasila se Sandra Božić: Eskaliralo je sve ono na šta smo upozoravali prethodnih meseci
Blic pre 1 satjoš 26 povezanih

Travnati tepih stadiona "Dragao" oduševio igrače zvezde: Marko Arnautović podigao atmosferu na treningu!
Kurir pre 23 minutajoš 36 povezanih

Snažan ciklon donosi obilne padavine, sneg i jake vetrove u Srbiji početkom oktobra 2025
Naslovi.ai pre 38 minutajoš 108 povezanih