Povezane vesti

Zvaće 500 ljudi na svadbu ali ne i ovog pevača! Uroš Živković rigorozan: Nije ni on mene zvao na veselja

Zvaće 500 ljudi na svadbu ali ne i ovog pevača! Uroš Živković rigorozan: Nije ni on mene zvao na veselja

Kurir pre 24 dana
Pevač Uroš Živković otkrio je da je zakazao svadbu sa suprugom Jovanom. Uroš ističe da su pripreme u punom jeku, kao i da su pozivnice već poslate zvanicama. - Pripreme teku sjajno. Trudio sam se da sve obaveze prepustim drugima. Poslali smo sve… »
„Biće preko 500 zvanica“: Ženi se Uroš Živković, otkrio i ko će mu svirati na svadbi

„Biće preko 500 zvanica“: Ženi se Uroš Živković, otkrio i ko će mu svirati na svadbi

Nova pre 23 dana
Pevač Uroš Živković planira svadbu. Uroš Živković i njegova izabranica Jovana su pre četiri meseca dobili sina, a pevač je sada otkrio da planiraju da organizuju i svadbu i krštenje. „Pripreme idu sjajno, potrudio sam da sve obaveze prepustim drugim… »
Ljuba Perućica izustio o Darku laziću ono što niko nije hteo! Evo šta mu je poručio nakon što je pevač doživeo udes

Ljuba Perućica izustio o Darku laziću ono što niko nije hteo! Evo šta mu je poručio nakon što je pevač doživeo udes

Alo pre 23 dana
Ljuba Perućica o Darku nije štedeo reči. Pevač Ljuba Perućica stigao je na proslavu prvog rođendana sina Nadice Ademov i tom prilikom je prokomentarisao saobraćajnu nezgodu kolege Darka Lazića. Perućica je istakao da je, za razliku od Lazića, oduvek znao… »
"Žao mi je što mu se to dešava" Poznati pevač o udesu Darka Lazića: Svi ga pljuju, zvao sam ga...

"Žao mi je što mu se to dešava" Poznati pevač o udesu Darka Lazića: Svi ga pljuju, zvao sam ga...

Kurir pre 23 dana
Pevač Ljuba Perućica prokomentarisao je saobraćajnu nezgodu kolege Darka Lazića. Perućica je istakao da je, za razliku od Lazića, oduvek znao svoje granice i da nikada nije sedeo za volan pod dejstvom alkohola. - Otkad znam Darka, on voli adrenalin… »
"Razočarao me Darko Lazić" Pevač ne može da mu oprosti jedno: "Nemam nameru da ga zovem, nije došao da me vidi kad je trebalo"…

"Razočarao me Darko Lazić" Pevač ne može da mu oprosti jedno: "Nemam nameru da ga zovem, nije došao da me vidi kad je trebalo"…

Alo pre 23 dana
Darko Lazić razočarao kolegu. Pevač Radiša Trajković Đani duboko je razočaran ponašanjem kolege Darka Lazića za koga tvrdi da mu je bio jedan od najboljih prijatelja sa estrade. Lazić je nedavno imao udes sa suprugom Katarinom, a Đani je sada otkrio je… »
Pevač se ženi u oktobru! Nakon što je stigao sin Lazar, sprema feštu, pozivnice poslate, a mlada je oko jedne stvari odrešila…

Pevač se ženi u oktobru! Nakon što je stigao sin Lazar, sprema feštu, pozivnice poslate, a mlada je oko jedne stvari odrešila…

Alo pre 23 dana
Pevač ne časi časa! Pevač Uroš Živković sa suprugom Jovanom je početkom juna meseca dobio sina prvenca, kome su mama i tata dali ime Lazar. Muzičar je u dogovoru sa suprugom, sada rešio da napravi svadbeno veselje za pamćenje! Alo Pogledaj galeriju… »
"Ne nosim dva puta istu haljinu!" Nadica Ademov slavi prvi rođendan sina: "Ovo su momenti za ceo život"

"Ne nosim dva puta istu haljinu!" Nadica Ademov slavi prvi rođendan sina: "Ovo su momenti za ceo život"

Telegraf pre 23 dana
Pevačica Nadica Ademov danas slavi prvi rođendan sinu, a očekuje se skoro 200 ljudi, među kojima će biti i veliki broj Nadicinih kolega sa estrade. Nadica Ademov sa suprugom Damirom ima ćerku i naslednika, a sada su njih dvoje napravili gala slavlje. -… »
Nadica sva u zlatnom na rođendanu sina: Pevačica "grmi" u mini haljini, muž milioner se ne odvaja od nje

Nadica sva u zlatnom na rođendanu sina: Pevačica "grmi" u mini haljini, muž milioner se ne odvaja od nje

Mondo pre 23 dana
Pevačica Nadica Ademov i njen suprug Damir proslavljaju prvi rođendan svog sina Amela na raskošnoj proslavi u jednom beogradskom restoranu, a pevačica je za ovu priliku odabrala moćno izdanje. Ponosna mama zasijala je u kratkoj zlatnoj haljini s plaštom… »

Vesti dana »