Povezane vesti

Suzana Mančić plakala zbog ćerke koja se nedavno udala: Otkrila sve o njihovom odnosu, ova rečenica je slomila

Suzana Mančić plakala zbog ćerke koja se nedavno udala: Otkrila sve o njihovom odnosu, ova rečenica je slomila

Mondo pre 6 sati
Suzana Mančić tokom svoje duge karijere u javnom životu prošla je kroz različite uspone i padove. Ipak, jedan od težih i lošijih trenutaka bio je onaj kada je njen intimni snimak dospeo u javnost. Podršku su joj tada pružile ćerke, a rečenica koju su… »
Suzana Mančić zbog ćerke isplakala reku suza: Nedavno se udala, a voditeljka sad otkrila sve o njihovom odnosu: Nikad ne znaš…

Suzana Mančić zbog ćerke isplakala reku suza: Nedavno se udala, a voditeljka sad otkrila sve o njihovom odnosu: Nikad ne znaš…

Kurir pre 7 sati
Suzana Mančić u svojoj dugoj karijeri u javnom svetu, prošla je sve i svašta. Jedan od lošijih trenutaka u njenoj karijeri bio je trenutak kada je njen intimni snimak procureo u javnost. - Niko mi nije pomagao, sem, možda, par prijatelja i dece. Ja sam u… »
Suzana Mančić se razbolela od stresa Voditeljka poručila: "Nikad ne znaš šta te u životu čeka.."

Suzana Mančić se razbolela od stresa Voditeljka poručila: "Nikad ne znaš šta te u životu čeka.."

Alo pre 6 sati
Kako je Suzana u više navrata isticala, najveća podrška su joj bile ćerke Teodra i Natalija. Starija ćerka Suzane Mančić, Teodora Kunić nedavno se udala za generala Miroslava Talijana koji je 23 godine stariji od nje. Voditeljka je tokom odrastanja… »
Suzana Mančić proplakala reku suza zbog ćerke koja se udala pre dva dana: "Od silnih stresova sam dobila..."

Suzana Mančić proplakala reku suza zbog ćerke koja se udala pre dva dana: "Od silnih stresova sam dobila..."

Telegraf pre 8 sati
Starija ćerka Suzane Mančić, Teodora Kunić se nedavno udala za generala Miroslava Talijana koji je 23 godine stariji od nje. Voditeljka je odrastanja svojih mezimica imala jako teške periode, a podsetimo se, svojevremeno se našla u centru skandala zbog… »
Suzana Mančić isplakala reku suza zbog ćerke: Njene reči nakon skandala su je slomile: "Nikad ne znaš šta te čeka"

Suzana Mančić isplakala reku suza zbog ćerke: Njene reči nakon skandala su je slomile: "Nikad ne znaš šta te čeka"

Blic pre 9 sati
Starija ćerka Suzane Mančić, Teodora Kunić se nedavno udala za generala Miroslava Talijana koji je 23 godine stariji od nje, a voditeljka se svojevremeno našla u centru skandala zbog intimnih snimaka koji su isplivali. Kako je u više navrata isticala… »
"Skandalozno kolika je penzija Suzane Mančić" Voditeljka priznala koliko novca joj leže, pa otkrila kako živi

"Skandalozno kolika je penzija Suzane Mančić" Voditeljka priznala koliko novca joj leže, pa otkrila kako živi

Telegraf pre 11 sati
Voditeljka Suzana Mančić ovih dana je ponovo u žiži interesovanja, otkako se njena ćerka Teodora udala za 23 godine starijeg muškarca. Inače, Suzana Mančić je od pre dve godine zvanično u penziji, a jednom prilikom je otkrila koliko novca prima svakog… »
"Skandalozno kolika je penzija Suzane Mančić": Voditeljka otkrila koliko novca joj svakog meseca leže na račun

"Skandalozno kolika je penzija Suzane Mančić": Voditeljka otkrila koliko novca joj svakog meseca leže na račun

Blic pre 12 sati
Ćerka Suzane Mančić, Teodra Kunić se nedavno udala za generala Miroslava Talijana, koji je inače bivši zet Nebojše Pavkovića. Tom prilikom je napravljena gala proslava, a voditeljka nije krila sreću zbog svoje naslednice. Suzana Mančić od pre dve godine… »

Vesti dana »