Povezane vesti
Dok se mi na Balkanu stidimo opanaka, u Švedskoj su trend: Cena će vas "oduvati"
Telegraf 01.10.2025
Video na TikToku izazvao je pravi talas reakcija širom Balkana. Žena koja ga je objavila ironično je komentarisala obuću koju je videla u prodavnici u Švedskoj: „Opanci za 150 evra, poslednja moda.“ - Dok se mi na Balkanu stidimo seoskih opanaka, u… »
„Mi se na Balkanu ovoga stidimo, a u Švedskoj je glavni modni trend“: Snimak iz skandinavske prodavnice obuće koji Srbi…
Nova 01.10.2025
Video na TikToku nedavno je izazvao pravi talas reakcija na društvenim mrežama širom Balkana. Žena koja je objavila snimak ironično je prokomentarisala obuću koju je videla u prodavnici u Švedskoj: „Opanci za 150 evra, poslednja moda.“ „Dok se mi na… »
Vesti dana »
Turbulencije u Novom Sadu: Tanjga smenjen, a evo ko će voditi Vojvodinu protiv Zvezde
Kurir pre 7 satijoš 23 povezane
(Foto, video) Automobil pokosio gomilu ljudi na Paradi ponosa! Ima mrtvih, napadač pobegao sa oružjem u ruci? Na ulicama Berlina ispisano: "Evakuacija"
Blic pre 1 danjoš 14 povezanih
„Sve ovo nismo radili još od 1945. godine!“ Vučić u Drežniku najavio ulaganja od milijrdu evra u Zapadnu Srbiju: Za par meseci su izbori, idemo da ih pobedimo
Užice oglasna tabla pre 4 satijoš 14 povezanih
Putin upitan o kraju rata u Ukrajini: Nije prikrio izraz lica, neprijatnost bila očigledna (video)
Mondo pre 6 satijoš 17 povezanih