Povezane vesti

Sandra Afrika sa ocem godinama nije u kontaktu, a evo kako ga pamti: „Tukao me je kablom od televizora“

Sandra Afrika sa ocem godinama nije u kontaktu, a evo kako ga pamti: „Tukao me je kablom od televizora“

Nova pre 4 sati
Pevačica otvorila dušu o bolnim temama koje je krila godinama u sebi. Pevačica Sandra Afrika je svojevremeno za Scandal otkrila da sa ocem nije u dobrim odnosima, tačnije da nemaju nikakav kontakt već godinama, te ispričala da ju je jednom ošišao na… »
"Tukao me je kablom od televizora": Jeziva ispovest srpske pevačice, ne zna ni da li joj je otac živ

"Tukao me je kablom od televizora": Jeziva ispovest srpske pevačice, ne zna ni da li joj je otac živ

Mondo pre 7 sati
Sandra Afrika je jednom pričala o odnosu sa svojim ocem i tada je otkrila da ju je šišao na ćelavo. Sada prvi put za Skandal otkriva sve o njenom životu i razvodu roditelja i traumama koje nosi iz tog perioda. Na početku je istakla da je "lepo podnela… »
"Tukao me je kablom od televizora" Jeziva ispovest Sandre Afrike: Ne znam da li mi je otac živ! Poslednji put kad sam ga…

"Tukao me je kablom od televizora" Jeziva ispovest Sandre Afrike: Ne znam da li mi je otac živ! Poslednji put kad sam ga…

Kurir pre 9 sati
Sandra Afrika je jednom pričala o odnosu sa svojim ocem i tada je otkrila da ju je šišao na ćelavo. Sada prvi put za Skandal otkriva sve o njenom životu i razvodu roditelja i traumama koje nosi iz tog perioda. Kako si podnela razvod roditelja? – Pa moram… »

Vesti dana »