Повезане вести
Сандра Африка са оцем годинама није у контакту, а ево како га памти: „Тукао ме је каблом од телевизора“
Нова 01.10.2025
Певачица отворила душу о болним темама које је крила годинама у себи. Певачица Сандра Африка је својевремено за Сцандал открила да са оцем није у добрим односима, тачније да немају никакав контакт већ годинама, те испричала да ју… »
"Тукао ме је каблом од телевизора": Језива исповест српске певачице, не зна ни да ли јој је отац жив
Мондо 01.10.2025
Сандра Африка је једном причала о односу са својим оцем и тада је открила да ју је шишао на ћелаво. Сада први пут за Скандал открива све о њеном животу и разводу родитеља и траумама које носи из тог периода. На почетку је… »
"Тукао ме је каблом од телевизора" Језива исповест Сандре Африке: Не знам да ли ми је отац жив! Последњи пут кад сам га…
Курир 01.10.2025
Сандра Африка је једном причала о односу са својим оцем и тада је открила да ју је шишао на ћелаво. Сада први пут за Скандал открива све о њеном животу и разводу родитеља и траумама које носи из тог периода. Како си поднела… »
Вести дана »
Нетањаху: Израел ће поново отворити прелаз Рафа када Хамас преда тела још 3 таоца
Блиц пре 8 минутајош 1 повезана
У Бугарској и још четири земље ухапшено 35 илегалних трговаца старинама вредности 100 милиона евра
Бета пре 3 сатајош 1 повезана
"Спремни смо за сваки сценарио": Вукић: Београдске електране функционишу без икаквих проблема
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Студенти Државног универзитета у Новом Пазару: Доста је било страха, изађите на улице
Данас пре 3 сатајош 1 повезана