Povezane vesti

"Evropa se nalazi u najopasnijoj situaciji od II svetskog rata!" Žestoko upozorenje danske premijerke: "Ruski pokušaj da…

"Evropa se nalazi u najopasnijoj situaciji od II svetskog rata!" Žestoko upozorenje danske premijerke: "Ruski pokušaj da…

Kurir pre 2 sata
Premijerka Danske Mete Frederiksen rekla je da se Evropa nalazi "u najtežoj i najopasnijoj situaciji od Drugog svetskog rata", dodajući da je situacija gora nego tokom Hladnog rata. "Mislim da je ozbiljno. Mislim da je rat u Ukrajini veoma ozbiljan. Kada… »
Danska premijerka upozorava: Pojava dronova tek početak, situacija će se pogoršati

Danska premijerka upozorava: Pojava dronova tek početak, situacija će se pogoršati

Euronews pre 3 sata
Danska premijerka Mete Frederiksen upozorila je da je nedavna pojava dronova u danskom vazdušnom prostoru “tek početak, kao i da će se situacija pogoršati i postati mnogo ozbiljnija”. Ona je u intervjuu za danske medije pozvala Evropu da dublje razmotri… »
Evropa je u najtežoj i najopasnijoj situaciji od Drugog svetskog rata: Jezive reči jedne od najmoćnijih žena

Evropa je u najtežoj i najopasnijoj situaciji od Drugog svetskog rata: Jezive reči jedne od najmoćnijih žena

Telegraf pre 3 sata
Premijerka Danske Mete Frederiksen rekla je da se Evropa nalazi "u najtežoj i najopasnijoj situaciji od Drugog svetskog rata", dodajući da je situacija gora nego tokom Hladnog rata. "Mislim da je ozbiljno. Mislim da je rat u Ukrajini veoma ozbiljan. Kada… »
Upravo je stiglo zlokobno upozorenje za Evropu! Jedna od najmoćnijih žena EU izgovorila reči od kojih su mnogi strahovali…

Upravo je stiglo zlokobno upozorenje za Evropu! Jedna od najmoćnijih žena EU izgovorila reči od kojih su mnogi strahovali…

Blic pre 4 sati
Danska premijerka Mete Frederiksen upozorila je da su nedavni upadi dronova u danski vazdušni prostor "samo početak". Ona je uoči dva ključna samita EU koji će biti održani u Kopenhagenu upozorila da će situacija biti gora i da Evropa mora da se… »
"Ovo je tek početak, situacija će se pogoršati" Popaljeni svi alarmi u Evropi

"Ovo je tek početak, situacija će se pogoršati" Popaljeni svi alarmi u Evropi

Večernje novosti pre 4 sati
DANSKA premijerka Mete Frederiksen upozorila je danas da je nedavna pojava dronova u danskom vazdušnom prostoru “tek početak, kao i da će se situacija pogoršati i postati mnogo ozbiljnija”. Foto Iks/@kadonkey Ona je u intervjuu za danske medije pozvala… »
"Ovo je tek početak, situacija će se pogoršati": Popaljeni svi alarmi u Evropi

"Ovo je tek početak, situacija će se pogoršati": Popaljeni svi alarmi u Evropi

B92 pre 4 sati
Danska premijerka Mete Frederiksen upozorila je danas da je nedavna pojava dronova u danskom vazdušnom prostoru "tek početak, kao i da će se situacija pogoršati i postati mnogo ozbiljnija”. Ona je u intervjuu za danske medije pozvala Evropu da dublje… »

Vesti dana »