Povezane vesti
"Evropa se nalazi u najopasnijoj situaciji od II svetskog rata!" Žestoko upozorenje danske premijerke: "Ruski pokušaj da…
Kurir pre 2 sata
Premijerka Danske Mete Frederiksen rekla je da se Evropa nalazi "u najtežoj i najopasnijoj situaciji od Drugog svetskog rata", dodajući da je situacija gora nego tokom Hladnog rata. "Mislim da je ozbiljno. Mislim da je rat u Ukrajini veoma ozbiljan. Kada… »
Danska premijerka upozorava: Pojava dronova tek početak, situacija će se pogoršati
Euronews pre 3 sata
Danska premijerka Mete Frederiksen upozorila je da je nedavna pojava dronova u danskom vazdušnom prostoru “tek početak, kao i da će se situacija pogoršati i postati mnogo ozbiljnija”. Ona je u intervjuu za danske medije pozvala Evropu da dublje razmotri… »
Evropa je u najtežoj i najopasnijoj situaciji od Drugog svetskog rata: Jezive reči jedne od najmoćnijih žena
Telegraf pre 3 sata
Premijerka Danske Mete Frederiksen rekla je da se Evropa nalazi "u najtežoj i najopasnijoj situaciji od Drugog svetskog rata", dodajući da je situacija gora nego tokom Hladnog rata. "Mislim da je ozbiljno. Mislim da je rat u Ukrajini veoma ozbiljan. Kada… »
Upravo je stiglo zlokobno upozorenje za Evropu! Jedna od najmoćnijih žena EU izgovorila reči od kojih su mnogi strahovali…
Blic pre 4 sati
Danska premijerka Mete Frederiksen upozorila je da su nedavni upadi dronova u danski vazdušni prostor "samo početak". Ona je uoči dva ključna samita EU koji će biti održani u Kopenhagenu upozorila da će situacija biti gora i da Evropa mora da se… »
"Ovo je tek početak, situacija će se pogoršati" Popaljeni svi alarmi u Evropi
Večernje novosti pre 4 sati
DANSKA premijerka Mete Frederiksen upozorila je danas da je nedavna pojava dronova u danskom vazdušnom prostoru “tek početak, kao i da će se situacija pogoršati i postati mnogo ozbiljnija”. Foto Iks/@kadonkey Ona je u intervjuu za danske medije pozvala… »
"Ovo je tek početak, situacija će se pogoršati": Popaljeni svi alarmi u Evropi
B92 pre 4 sati
Danska premijerka Mete Frederiksen upozorila je danas da je nedavna pojava dronova u danskom vazdušnom prostoru "tek početak, kao i da će se situacija pogoršati i postati mnogo ozbiljnija”. Ona je u intervjuu za danske medije pozvala Evropu da dublje… »
Vesti dana »

Računi manji i do 7 odsto! Evo kako da ostvarite popust na struju - privilegije za domaćinstva već na računima za oktobar
Kurir pre 59 minutajoš 40 povezanih

Obustavljen rad američke vlade, Tramp preti masovnim otpuštanjima
BBC News pre 2 satajoš 46 povezanih