Повезане вести
Злокобно упозорење за Европу! Једна од најмоћнијих жена ЕУ изговорила речи од којих су многи страховали: "Ово је само почетак"…
Блиц пре 23 дана
Данска премијерка Мете Фредериксен упозорила је да су недавни упади дронова у дански ваздушни простор "само почетак". Она је уочи два кључна самита ЕУ који ће бити одржани у Копенхагену упозорила да ће ситуација бити гора и да… »
Европа је у најтежој и најопаснијој ситуацији од Другог светског рата: Језиве речи једне од најмоћнијих жена
Телеграф пре 23 дана
Премијерка Данске Мете Фредериксен рекла је да се Европа налази "у најтежој и најопаснијој ситуацији од Другог светског рата", додајући да је ситуација гора него током Хладног рата. "Мислим да је озбиљно. Мислим да је рат у… »
Данска премијерка упозорава: Појава дронова тек почетак, ситуација ће се погоршати
Еуроневс пре 23 дана
Данска премијерка Мете Фредериксен упозорила је да је недавна појава дронова у данском ваздушном простору “тек почетак, као и да ће се ситуација погоршати и постати много озбиљнија”. Она је у интервјуу за данске медије позвала… »
"Европа се налази у најопаснијој ситуацији од ИИ светског рата!" Жестоко упозорење данске премијерке: "Руски покушај да…
Курир пре 23 дана
Премијерка Данске Мете Фредериксен рекла је да се Европа налази "у најтежој и најопаснијој ситуацији од Другог светског рата", додајући да је ситуација гора него током Хладног рата. "Мислим да је озбиљно. Мислим да је рат у… »
"Ово је тек почетак, ситуација ће се погоршати" Попаљени сви аларми у Европи
Вечерње новости пре 23 дана
ДАНСКА премијерка Мете Фредериксен упозорила је данас да је недавна појава дронова у данском ваздушном простору “тек почетак, као и да ће се ситуација погоршати и постати много озбиљнија”. Фото Икс/@кадонкеи Она је у интервјуу… »
"Ово је тек почетак, ситуација ће се погоршати": Попаљени сви аларми у Европи
Б92 пре 23 дана
Данска премијерка Мете Фредериксен упозорила је данас да је недавна појава дронова у данском ваздушном простору "тек почетак, као и да ће се ситуација погоршати и постати много озбиљнија”. Она је у интервјуу за данске медије… »
Вести дана »
Од овог дана стабилизација времена: Огласио се РХМЗ, познато какав викенд је пред нама
Телеграф пре 2 сатајош 29 повезаних
Европска унија и Србија прелазе на зимско рачунање времена 26. октобра 2025
Наслови.аи пре 6 минутајош 23 повезане