Povezane vesti
Kakva je eBezbednost u 2025? Rade Furtula za "Blic Biznis" o sajber-zaštiti i najvećim pretnjama interneta
Blic pre 22 dana
Na konferenciji "eBezbednost 2025" (eSecurity 2025), koja je održana u Beogradu, kompanija "Kasperski" (Kaspersky) predstavila je najnovije podatke o globalnom i regionalnom pejzažu sajber pretnji, a tome je prisustvovala ekipa "Blic Biznisa"… »
Veštačka inteligencija ubrzava nove sajber pretnje
Biznis i finansije pre 22 dana
15 Na konferenciji eSecurity 2025, kompanija Kaspersky predstavila je najnovije podatke o globalnom i regionalnom pejzažu sajber pretnji. Razvoj veštačke inteligencije (AI) ubrzano menja taktike sajber-kriminalaca, dok Srbija i region Zapadnog Balkana… »
Fišing na steroidima: Rade Furtula o opasnostima AI u sajber svetu
BizLife pre 21 dana
Na konferenciji eSecurity u Beogradu, Rade Furtula, Presales menadžer kompanije Kaspersky, održao je predavanje “Powered Phishing on Steroids – Threat Landscape Overview“. Sa njim smo razgovarali o načinima na kojim veštačka inteligencija ubrzava fišing… »
Vesti dana »

Skup podrške Milanu Bogdanoviću: Vučić ispred Skupštine: "Mi moramo da sačuvamo mir, oni su nam pokazali koliko su neodgovorni" (foto/video)
Blic pre 51 minutajoš 1 povezana

Sad: uvele sankcije najvećim ruskim naftnim kompanijama: Oglasio se američki ministar i osudio poteze Moskve
Blic pre 37 minutajoš 2 povezane

„Gluma je njeno veličanstvo, a ja sam samo njen podanik“: Bogdanu Dikliću uručena Nagrada „Dobričin prsten“
Danas pre 32 minutajoš 1 povezana

(Mape) kineski model kaže: Biće ovo hladna zima sa puno snega! Polarni vrtlog se neobično razvija, a jedno je sigurno - stiže naglo zahlađenje
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Valentan Vašero poražen u Bazelu posle senzacionalne titule na mastersu u Šangaju
Danas pre 2 satajoš 1 povezana