Povezane vesti
"Ne možemo da budemo optimisti..." Čuveni trener razočaran posle starta Evrolige: Zvezdin poraz ima veću težinu od Partizanovog…
Kurir pre 24 sata
Partizan je izgubio u Dubaiju, a Zvezda kao domaćin od Olimpije iz Milana. "Razočaran sam i jednima i drugima, što se tiče Zvezde, ona neće moći ništa da popravi, ako ne dođe novi plejmejker. Bez njega nema većeg dometa. Ovaj Mekintajer, ljudi će mi reći… »
"Veću težinu ima poraz Zvezde od poraza Partizana"
B92 pre 1 dan
Vlade Đurović je kritikovao i Partizan i Crvenu zvezdu zbog nastupa na otvaranju nove sezone u Evroligi. Vlade Đurović nije krio razočaranje posle utakmice Zvezde, ističući da klub ne može daleko bez novog plejmejkera. "Razočaran sam i jednima i drugima… »
Vesti dana »

Nastava u popodnevnoj smeni odvijaće se normalno nakon uzbune u 26 škola Moravičkog okruga
Morava info pre 58 minutajoš 81 povezana

MSP Srbije i Vučić o studentu koji se nalazi na jednom od brodova flotile Sumud
Beta pre 8 minutajoš 34 povezane

Dve žrtve napada kod sinagoge u Mančesteru, policija ubila osumnjičenog
BBC News pre 33 minutajoš 55 povezanih

Očekivali smo pre tropsku temperaturu, nego sneg početkom oktobra: Meštani sela na Zlataru navikli poslednjih godina na blage zime - danas tamo čitav dan pada sneg, ovo su slike sa lica mesta (FOTO)
RINA pre 13 minutajoš 65 povezanih

Izraelska mornarica presrela Globalnu Sumud flotilu sa humanitarnom pomoći za Gazu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 40 povezanih