Povezane vesti
"Ne možemo da budemo optimisti..." Čuveni trener razočaran posle starta Evrolige: Zvezdin poraz ima veću težinu od Partizanovog…
Kurir 01.10.2025
Partizan je izgubio u Dubaiju, a Zvezda kao domaćin od Olimpije iz Milana. "Razočaran sam i jednima i drugima, što se tiče Zvezde, ona neće moći ništa da popravi, ako ne dođe novi plejmejker. Bez njega nema većeg dometa. Ovaj Mekintajer, ljudi će mi reći… »
"Veću težinu ima poraz Zvezde od poraza Partizana"
B92 01.10.2025
Vlade Đurović je kritikovao i Partizan i Crvenu zvezdu zbog nastupa na otvaranju nove sezone u Evroligi. Vlade Đurović nije krio razočaranje posle utakmice Zvezde, ističući da klub ne može daleko bez novog plejmejkera. "Razočaran sam i jednima i drugima… »
Vesti dana »
Sneg ne prestaje da pada u ovom delu Srbije, a u četvrtak stiže nova opasnost: Hitno upozorenje RHMZ: U jednom delu zemlje pašće i do 50 litara kiše
Blic pre 2 satajoš 24 povezane
Pregovori sa Azerbejdžanom u završnoj fazi, krajem maja očekuje se usaglašen ugovor - Gasna elektrana od 500 MW planirana do kraja decenije
Ekapija pre 1 satjoš 19 povezanih
Studenti ispred Medicinskog fakulteta, očekuju odluku o žalbi na izbore za studentski parlament
N1 Info pre 30 minutajoš 16 povezanih
Ističe dvonedeljno primirje: Iran spreman za „trenutan i odlučan odgovor“, visoke mere bezbednosti u Islamabadu
Danas pre 5 minutajoš 16 povezanih