Povezane vesti
Srbin šokirao sve na društvenim mrežama priznanjem -u Austriji zarađuje 18 evra po satu, a praktično ne radi ništa
Blic pre 4 sati
Muškarac iz Srbije podelio je na Redditu svoje iskustvo rada u Austriji, gde zarađuje 18 evra po satu, a praktično ne radi ništa. Njegova ispovest brzo je izazvala brojne komentare, kako sa savetima kako da se pretvara da radi, tako i sa sličnim… »
Srbin otkrio svima posao na kojem ne radi ništa, a zarađuje ogroman novac: "Plaćaju me 2.106 dinara po satu"
Telegraf pre 5 sati
Jedan Srbin na forumu Reddit opisao je svoje iskustvo sa poslom, za koji ga plaćaju 18 evra (2.196 dinara) po satu u Austriji, što je izazvalo lavinu komentara i šala. Napisao je: „Trenutno sam u Austriji i registrovao sam se na sajt, dobio ponudu da… »
Vesti dana »

FOTO i VIDEO: Tačno 11 meseci od tragedije na železničkoj stanici obeleženo u Novom Sadu, Beogradu, Kraljevu...
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 53 povezane

Snažan ciklon donosi obilne padavine, sneg i jake vetrove u Srbiji početkom oktobra 2025
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 89 povezanih

Tema jutra: Šta sve utiče na cenu i kako će najsiromašniji "preživeti" još jedno poskupljenje?
N1 Info pre 1 satjoš 40 povezanih

Pucnjava i eksplozije u Minhenu, nakon policijske provere Oktoberfest ponovo otvoren
RTS pre 36 minutajoš 47 povezanih

Obustavljen rad američke vlade, Tramp preti masovnim otpuštanjima
BBC News pre 3 satajoš 49 povezanih