Povezane vesti
Srbin otkrio svima posao na kojem ne radi ništa, a zarađuje ogroman novac: "Plaćaju me 2.196 dinara po satu"
Telegraf 01.10.2025
Jedan Srbin na forumu Reddit opisao je svoje iskustvo sa poslom, za koji ga plaćaju 18 evra (2.196 dinara) po satu u Austriji, što je izazvalo lavinu komentara i šala. Napisao je: „Trenutno sam u Austriji i registrovao sam se na sajt, dobio ponudu da… »
Srbin šokirao sve na društvenim mrežama priznanjem -u Austriji zarađuje 18 evra po satu, a praktično ne radi ništa
Blic 01.10.2025
Muškarac iz Srbije podelio je na Redditu svoje iskustvo rada u Austriji, gde zarađuje 18 evra po satu, a praktično ne radi ništa. Njegova ispovest brzo je izazvala brojne komentare, kako sa savetima kako da se pretvara da radi, tako i sa sličnim… »
Vesti dana »
Advokat o odluci Apelacionog suda u Beogradu: Presuda Kecmanovićima ukinuta iz proceduralnih razloga
N1 Info pre 1 satjoš 31 povezana
RGZ: Katastar postupa u skladu sa zakonom, ne odlučujumo mi o ukidanju zaštite
Beta pre 2 satajoš 25 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Zelenski: Rizikujemo gubitak dostojanstva ili ključnog partnera; Tramp: Rok je do četvrtka da Ukrajina prihvati mirovni sporazum
RTV pre 2 satajoš 82 povezane
Putin: Američki plan za Ukrajinu može poslužiti kao osnova za konačno rešenje sukoba
Beta pre 1 satjoš 45 povezanih